x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Hakkında Sorular & Yorumlar

İngiltere ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İngiltere Vize Başvuru Merkezi Profilo
E.B. 19/03/20, 16:38 Cevabı Görüntüle
İyi günler biz İngiltere vize başvuru merkezi Profilo adresinden işlem yaptırmak istiyoruz bununla ilgili internetten bilgi almaya çalışıyorum ama her tarafta farklı bilgiler mevcut. İstanbul’daki vize başvuru merkezinin Profilo’da olduğunu duydum ama nasıl başvuru yapıldığını bilmiyorum. Burada konsolosluk mu var yoksa başka bir kurum mu? Konsolosluğun Beyoğlu tarafında olduğunu okumuştum oradan başvuru yapmak mümkün olmuyor mu? Evraklarımız hazır sayılır ama Schengen vizesine göre hazırladık, bir listeden kontrol ettirme şansı bulamadık. Avrupa için vize alırken net evrak listeleri oluyor, İngiltere’de böyle bir şey yok mu neye göre hazırlanıyor? Evraklarımızı alıp başvuru merkezine mi gidiyoruz? Randevu nasıl alınıyor? Yardımlarınızı rica ederim.
İngiltere Dil Okulu Vizesi
M.K. 19/03/20, 11:08 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben İngiltere dil okulu vizesi ile ilgili bilgi almak istiyorum. Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisiyim. Önümüzdeki yıl mezun olacağım ve İngilizcemi en iyi seviyeye getirmiş olarak mezun olmak istiyorum, bu yüzden yaz tatilinde 3 aylık bir kursa katılacağım. Sonrasında iş başvurularım olacak, uluslararası firmalarda çalışmak istiyorum. Bölümümde bazı dersler İngilizce ve hazırlık eğitimi de aldım ama yeterli seviyede değilim. Ayrıca hazırlık sınıfı sonrası Malta’da 2 aylık dil eğitimi de almıştım. Daha önce Schengen ülkelerini dolaştım ama İngiltere’ye hiç gitmedim. Dil okulu vizesiyle ilgili gerekli evraklar, ücretler ve sürece dair bilgileri rica ediyorum.
İngiltere Oturum İzni
Ö. Bahtıyar 28/02/20, 15:11 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben İngiltere oturum izni almak istiyorum. Dayımın oğulları 14 yıldır İngiltere’de çalışıyor yanlarına gitmek istiyorum bunun için çalışma izni, oturum izni ne gerekiyor yapmak istiyorum. Onların İngiltere’de kebap dükkanı var işleri iyi gidiyor ben de Türkiye’de çalışıyorum ama asgari ücretliyim, çalışan ihtiyaçları olduğu için ve önce aile dedikleri için benim gelmemi istiyorlar ama bu işler nasıl oluyor bilmiyorum. Daha önce yurtdışına çıkmadım. Turist vizesiyle gidip çalışmaya başlayabilir miyim? Yardımlarınızı rica ederim.
İngiltere'ye Vize Almak
A. Azbay 28/02/20, 15:01 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben İngiltere’ye vize almak istiyorum ama hangi tür vize olduğu önemli değil ülkeye giriş yapmam gerekiyor. En kolay İngiltere vizesi nasıl alınır? Brexit süreci sonlanmadan gidip Ankara Antlaşması’na başvurmak istiyorum. Türkiye’deki ekonomik şartlar artık beni çok zorluyor, evli ve çocuklu değilim o yüzden yeni bir hayat kurabilmem daha kolay. Daha önce 2 defa yurtdışına çıktım Ukrayna’ya ve Yunanistan’a gittim. Şu anda özel bir şirkette çalışıyorum yaklaşık 1 yıl oldu. Maaşım asgari ücretten ödeniyor. Turistik vize dışında ticari vize ya da dil eğitimi için öğrenci vizesi almam mümkün olur mu? Ne gibi şartlar aranıyor, hangi vize türünü önerirsiniz?
İngiltere Vizesi Schengen Mi
G. Bahadır 19/02/20, 15:42 Cevabı Görüntüle
Benim İngiltere'de bir arkadaşım var. Turistik vize almak istiyorum. Üniversite öğrencisiyim . Neler yapmam gerekiyor . Hangi evraklara ihtiyacım var . Sponsor olarak babamı göstereceğim Babamın hangi evrakları hazırlaması gerekiyor . Ve bana İngiltere'den davetiye gelecek. Bu bana ne kadar yardımcı olur? İngiltere vizesi Schengen mi? İngiltere vizesiyle Schengen ülkelerine seyahat edebilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
İngiltere Ankara Anlaşması 2020
N. Büyüksanalan 19/02/20, 14:43 Cevabı Görüntüle
İngiltere Ankara Anlaşması 2020 yılı başvuruları için genel bilgi lütfen teşekkürler
İngiltere'ye Davetiye İle Gitmek
M. Kayaoğlu 19/02/20, 14:26 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, İngiltere'ye ailemi ziyarete etmek amaçlı gitmek istiyorum yaklaşık iki haftalık bir süreç için öğrenciyim. İngiltere'ye davetiye ile gitmek için ne yapmalıyım?Teşekkürler
İngiltere Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi
M. Diken 19/02/20, 13:59 Cevabı Görüntüle
İngiltereden aile dostumuz bana eşime ve çocuğuma davet yapmak istiyor. Turist olarak oraya gitmek istiyoruz. İngiltere vizesi davetiye belgesini nasıl temin edebiliriz?
Amerika Vizesi İle İngiltere
G. Aslan 19/02/20, 12:19 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Türk vatandaşıyım. Temmuz ayında Londra aktarmalı olarak Amerikaya gideceğim. 2025 yılına kadar geçerli Amerika vizem var. Londra'da aktarma için hem gidişte hem dönüşte sadece 4 saat kalacağım. İnlgiltere'den transit vb. bir bize almam gerekli mi?
İngiltere Vizesi 6 Aylık
G. Aslan 19/02/20, 12:17 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Türk vatandaşıyım. Temmuz ayında Londra aktarmalı olarak Amerikaya gideceğim. 2025 yılına kadar geçerli Amerika vizem var. Londra'da aktarma için hem gidişte hem dönüşte sadece 4 saat kalacağım. İnlgiltere'den trasit vb. bir bize almam gerekli mi?
İngiltere Vizesi İle İrlanda
B. Aksoy 19/02/20, 12:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 03.07.2020 - 08.07.2020 tarihleri arasında Londra üzerindan Dublinde bulunacağım. İngiltere Vizem ise 14.07.2020 tarihinde bitiyor. Mevcut vizem ile seyahat edebilir miyim ? Gereklilikler nelerdir? Şu an çalışan bir bireyim. İngiltere vizesi ile İrlanda'ya gidebilir miyim? İkinci bir seçenek olarak İrlanda Turistik vize ilgili bilgi ve evrak gerekliliklerini söyler misiniz? Saygılarımla
İngiliz Vizesi
M. Sinan Ayaz 23/01/20, 11:22 Cevabı Görüntüle
Selamlar İngiltere’de yaşayan kızımızı ziyaret etmek amacıyla İngiliz vizesi istiyoruz. Kızım 2 yıl önce eşiyle İngiltere’ye taşındı şimdi 4 ay sonra doğum yapacak biz de doğumun öncesinde ve sonrasında yanında olmak istiyoruz. Daha önce İngiltere’ye seyahat etmedik ilk defa gideceğiz ama bundan sonra düzenli olarak gitmek istediğimiz için başvurmuşken 2 ya da 5 yıllık vizeye başvurmak istiyoruz. Ayrıca ilk gidişimizde 6 ay kalmayı planlıyoruz mümkün mü? Doğumun 3 ay öncesi ve 3 ay sonrasında destek olacağız. Ben ve eşim emekliyiz, bankamızda birikim de var, kızım ve eşi de İngiltere’de şirket sahibi, gerek olacaksa onların evraklarını da sunabiliriz. İngiltere uzun süreli vize konusunda yardımlarınızı rica ederiz. Ayrıca Balıkesir’de yaşıyoruz, hangi şehirden başvuru yapabiliriz? Bu işin bize maliyeti ne olur? Teşekkürler.
İngiltere Vize Ücreti 6 Aylık
M. Ece Altıok 23/01/20, 10:53 Cevabı Görüntüle
İyi günler İngiltere vize ücreti 6 aylık ne kadar? Geçtiğimiz ay eşim ve ben bir firmanın ucuz uçak bileti kampanyasından Londra’ya bileti aldık ama Schengen vizesi ile İngiltere’ye gidildiğini zannediyorduk, biraz araştırınca hem daha farklı hem de daha zor bir vize olduğunu gördük ve biraz endişelendik açıkçası. Vize işlemini kendi başımıza yapmamız zor görünüyor bu noktada yardım almamız gerekli çünkü eğer yanlış yaparsak hem uçak biletlerimiz yanacak, hem vize ücretimiz yanacak hem de vize reddi almış kişiler olacağız. Bu sebeplerle hizmet bedeliniz dahil 6 aylık İngiltere vize ücreti ve süreç hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Ben devlet memuruyum, eşim özel sektörde çalışıyor Eskişehir’de yaşıyoruz. Daha önce 2 defa yurt dışına çıktık biri 2018’de Ukrayna diğeri de 2019’da Yunanistan. Teşekkürler.
İngiltere Vize Danışmanlık
P. Aksöz 23/01/20, 10:39 Cevabı Görüntüle
İyi günler İngiltere vize danışmanlık firmalarını araştırıyorum sizinle ilgili güzel yorumlar duydum, benim durumum biraz karışık, kısaca bahsedeyim. İngiltere’ye 1 defa vize aldım ve 4 aylık dil eğitimine gittim, üniversiteden yeni mezun olmuştum 3 sene oluyor. Bu vizemle İngiltere’de 6 ay kaldım, okulum sonrası ülkede biraz dolaşmak istedim ve vizemin tamamını kullanmış oldum. Türkiye’ye döndükten sonra işe girdim ve 3500 TL maaşla çalışmaya başladım ama maaşım bankaya asgari ücretten yatıyordu ve kalanını elden alıyordum. Bankamda da bir miktar toplu para giriş çıkışı vardı, vize başvurusu yaptım ve reddedildim. Ret mektubumda ilk olarak neden 6 ay boyunca İngiltere’de kaldığımı sormuşlar, ikinci olarak söylediğiniz maaş, bankanıza yatan maaşınızla uyumsuz demişler ve son olarak da bankamdaki toplu para giriş çıkışlarına takılmışlar. Bu reddi geçen yaz aldım, şimdi bu yaz yeniden başvuru yapmak istiyorum ama çok düzgün bir başvuru yapmam gerekiyor ve sizin gibi bir firmadan yardım almam gerekiyor. İngiltere vize danışmanlık Beşiktaş bölgesinde özellikle birkaç kişiden firmanızın ismini duydum, yardımlarınızı rica ederim.
İngiltere'ye Vize
M. Ezgi Kabukçu 22/01/20, 17:06 Cevabı Görüntüle
Selamlar İngiltere’ye vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Kocaeli’de yaşıyorum turistik amaçla gideceğim daha önce 1 defa ret aldım 2018 yılında. Ret mektubumda bankamdaki paranın benim özel kullanımım için olmayabileceği söylendi elimdeki parayı bankaya yatırmıştım. Tamamen benim paramdı ancak vize başvurusunda göstermek üzere başka bir yerden bulduğumu falan düşündüler sanırım ve ret aldım böylece. Şimdi yeni bir İngiltere vize başvurusu yapmak istiyorum güncel durumumla ilgili bilgi vereyim, 3,5 yıldır özel bir şirkette pazarlama bölümünde çalışıyorum, daha önce 2 defa yurtdışına çıktım 1 defa İtalya ve 1 defa Gürcistan olmak üzere. İngiltere’de tanıdıklarım var ama onları karıştırmak istemiyorum ilk başvurumda da davet almadım turistik olarak gitmek istiyorum, yardımlarınızı rica ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';