x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

Londra Vize Ücreti 2020

H.U. 19/03/20, 17:18
İyi günler ben Londra vize ücreti 2020 zamları hakkına bilgi almak istiyorum. Bursa’da yaşıyorum, Londra’daki akrabalarımı ziyaret etmek istiyorum fiyatlara zam geldiğini duydum. Benim durumum şöyle, daha önce 1 defa vize reddi aldım 2017 yılında. O dönem çalışmıyordum, İngiltere’ye turist ve ziyaret vizesine başvurdum hem akrabalarımı görmek hem de ülkeyi gezmek için ama eğer kalabilirsem kalmayı da düşünüyordum, başvurum maalesef reddedildi. Ret mektubumda bankamdaki para giriş çıkışlarını yazmışlar bir de Türkiye’ye geri dönmeyebilirsiniz demişler. Açıkçası biraz acemilik ettik hem boş pasaportla başvurdum, hem işsizdim. Şimdi yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyorum, 4 ülkeye de seyahat ettim: Ukrayna, İtalya, Gürcistan ve Yunanistan. Bunların yararı olur inşallah diye düşünüyorum ama bu sefer Londra vize işlemleri için bir uzmanla çalışmak istiyorum, internet sayfanızdaki yazılar güzel bir yol yordam gösterirseniz sizinle çalışmak isterim saygılar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, ilk etapta 2017 yılında yaptığınız başvuruya gelen ret mektubunuzu tarafımızla paylaşmanız gereklidir. Mektubunuzu mail üzerinden bize iletebilirsiniz. İnceledikten sonra tüm detayları öğrenmiş olarak yeni başvuruyu planlayabiliriz. Bahsetmiş olduğunuz, çalışmıyor olmanız ve daha önce yurtdışına çıkmamış olmanız gibi sebepler, İngiltere vize başvurularında kişinin ülkesine geri dönmeyebileceği üzerine şüphe uyandırabilir. Ayrıca böyle bir durumda bankanızdaki paranın kaynağı da şüpheli bulunacaktır. Şimdiki durumunuzda 1 yıldan uzun süredir çalışıyor olmanız ve yurtdışı seyahatleri gerçekleştirmeniz başvurunuza artı puan kazandıracak. Özellikle Schengen bölgesi seyahatleriniz etkili olur. Her başvuru kişinin o andaki durumu üzerinden değerlendirildiğinden ötürü banka dökümünüz de uygunsa vize almamanız için bir sebep yok diyebiliriz.

Ücretlere gelince, Londra vizesi 2020 yılında ücretlere herhangi bir zam yapılmamış, yalnızca Türk Lirası’nın Amerikan Doları karşısındaki değer kaybından ötürü fiyatlar TL bazında artmıştır. 6 aylık standart başvuruda 130 USD vize ücreti ile 90 USD hizmet bedeli olacak, ek bir hizmetten yararlanmak istemediğiniz sürece başka bir ödemeniz de olmayacaktır. Londra vize ücreti 2020 hakkında detaylı bilgi almak ve işlemlerinizi başlatmak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

O.M. 23/06/20, 13:56

Merhaba, ben ve bir iş arkadaşım ortak çalıştığımız Londra’daki firmamızı bir iş görüşmesi için ziyaret edeceğiz. Bu görüşme bizim için oldukça önemlidir. Dolayısıyla çok zaman kaybetmeden bir an evvel orada bulunmamız gerekiyor. Öğrenmek istediğim Londra vize ücreti 2020 yılında ne kadar oldu? Vize başvurusu sanırım bir ay sonra sonuçlanıyor ama bizim bu kadar bekleme gibi bir imkanımız yok daha kısa süre içerisinde Londra’ya gitmemiz gerekiyor. Vize başvurumuzu daha çabuk sonuçlandırabilir miyiz böyle bir imkan var mı acaba? Teşekkürler.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 23/06/20, 13:58

Merhaba değerli ziyaretçimiz Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz ve bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. Başvuru yapacağınız vize İngiltere vizesidir. Birçok başvuru sahibi Londra vizesi olarak nitelendirmektedir fakat doğrusu İngiltere vizesidir. Başvuru yapacağınız İngiltere vizesi ile Birleşik Krallık ülkelerinin tamamına sorunsuz bir şekilde seyahat gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere doğru bilgi paylaşımı yaptıktan sonra sizin nitelendirdiğiniz vize ismi ile kısaca bilgilendirme yapacağız. Londra vize ücreti 2020 yılında da vize kategorisine ve vize süresine göre değişiklik göstermektedir. Kısa süreli ziyaretçi vizesi kapsamına giren turistik, ticari ve aile arkadaş ziyareti vizelerinin genel fiyatları şu şekildedir:

  • 6 aylık vize başvuru harç ücreti 128 ile 135 USD arası değişiklik göstermektedir.
  • 2 yıllık vize başvuru harç ücreti 485 USD’dir.
  • 5 yıllık vize başvuru harç ücreti 885 USD’dir.
  • 10 yıllık vize başvuru harç ücreti ise 1110 USD’dir.

Londra Vize İşlemleri

Belirtilen bu vize ücretlerinde kur farkından dolayı ufak değişiklikler olabilmektedir. İngiltere vize ücreti 2020 yılında pek değişmemiştir. Fakat ek hizmet konusunda sık sık değişiklikler olmaktadır. İngiltere vize başvuruları normal başvuru olması durumunda 3 hafta (21 gün) içerisinde olumlu veya olumsuz olarak neticelenmektedir. Sizler bu kadar süre beklemeden vize işlemlerinizi daha hızlı sonuçlandırabilirsiniz. Dilerseniz vize başvurunuzu başvurudan sonda 5 iş günü içerisinde sonuçlanan Express vize( Ücreti: 220 Pound) hizmetinden faydalanabilirsiniz. Veya vize başvurunuzu başvurudan sonda 1 iş günü içerisinde sonuçlandıran Süper Express vize (ücreti: 956 Pound) hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmetler için ek ödeme yapmanız gerekmektedir. Ödeyeceğiniz İngiltere vize ücreti harç ücreti olacaktır. Ek hizmetler için mutlaka ek ödeme yapmalısınız. Sizler için oldukça önemli olan bu iş görüşmesi için yapacağınız Londra vize işlemleri  için oldukça dikkatli olmalısınız. Gözden kaçıracağınız en ufak bir detay vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasına neden olabilmektedir. Bu da sizlere hem zaman kaybı hem de maddi kayıplar yaşatacaktır.

Başvuru işlemlerinde karşılayabileceğiniz riskleri en aza indirmek için bizlerden destek almanızı tavsiye etmekteyiz. Tüm işlemlerinizi bizim aracılığımızla kolaylıkla yapabilirsiniz ve Londra vize ücreti 2020 yılındaki en güncel bilgileri bizlerden öğrenebilirsiniz. Tüm vize işlemlerinizle ilgili detaylı bilgi almak için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Londra Vize Ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';