x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan Hakkında Sorular & Yorumlar

Bulgaristan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Bulgaristan Turistik vize başvurusu
m. bozan 31/08/19, 00:32 Cevabı Görüntüle
bulgaristan turis vizesi alacam kac günde alırım gerekli evraklar
Bulgaristan Vatandaşı ile Evlilik İşlemleri
A. doğan 12/04/19, 02:03 Cevabı Görüntüle
Benim nişanlım Bulgar vatandaşı Türkiye’de evlenebilmemiz için evlenme ehliyet belgesine ihtiyacımız var.bulgaristandaki kurum sorun çıkarıyor ve bu belgeyi vermiyor.vekalet ile siz bu belgeyi alabilirmisiniz.
Bulgaristan Vize Başvuru Formu
Ö. Alço 05/04/19, 19:26 Cevabı Görüntüle
Merhabalar,
Bulgaristan vizesi için evraklarımız size göndereceğim fakat Bulgaristan vize başvuru formunu bulamadım. Başvuru formunu nasıl edinebilirim. Doldurması zor bir form mu ve siz bu formu bizim için doldurur musunuz?
Pasavan İşlemleri
N. Ozturk 03/04/19, 07:03 Cevabı Görüntüle
İzmir’de oturuyorum biz anne baba Bulgaristan vatandaşıyız 6 aylık bebeğimiz var ona pasavan çıkartmak istiyoruz Türkiye’den Bulgaristan’dan hangi evraklar lazım ve İstanbul konsolosluktan pasavan alabiliriyiz teşekkürler.
Bulgaristan Vatandaşları İçin Amerika'da Çalışma
B. Topal 29/03/19, 22:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben BG vatandaşıyım Amerika da çalışma hakkım varmı
1951 Yılı Göçmenleri İçin Vatandaşlık
Z. SELÇUK 25/03/19, 23:36 Cevabı Görüntüle
Merhaba!
Babam, 1951 yılında sekiz yaşında iken ailesiyle birlikte bulgaristan'dan türkiye'ye göç etmiş. Vatandaşlık almak istiyoruz. Isim denklik belgesi için çözüm arıyorum. Sorum, babam bana vekalet verse ben bulgaristanda gidip bu işleri halledebilir miyim? Sizler bu iş için ne kadar ücret talep ediyorsunuz? Saygılar.
Oturum Kartına Sahip Anne Baba Üzerinden Bulgaristan Oturumu
T. Aydın 22/03/19, 15:41 Cevabı Görüntüle
Bulgaristanda oturma izni olan bir babanın çocukları için/çocuklarının D vizesi başvurusunda bulunması , takiben oturma izni için başvurması mümkün müdür ?
Liçna Karta Hakkında Sorular ve Yanıtları
S. Yılmaz 18/03/19, 15:22 Cevabı Görüntüle
İyi günler eşim çift vatandaş fakat pasaport ve Liçna Kartanın süresi bitmiş bizim acil bg ye gitmemiz gerekiyor çift vatandaş gözüktüğü için vizede olmuyormuş biz bgye nasıl gidebiliriz evraklarımızı orada nasıl yaptırabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim.
İsim Denklik Belgesi
R. Turkman 14/03/19, 11:16 Cevabı Görüntüle
merhaba
1989 göçmeniyim ve 1990 da Türkiyede TC vatandşıyıla evlendim
2008 yılında isim denklik belgemi aldın ve Bulgaristanda evliliyimi onaylattım TC vatandaşı eşımın soyadını aldım ve çocuklarım da BG vatandaşı oldu,
2009 yıllından beri eşime çok girişli çıkışlı vize almaktayız ve hiç bir sorun yoktu ta ki 2018 de isim denkik belgesi istendi ve ben de NUFUS MÜD.başvurdum,
ve sonuc geldi ve benin bulgar adım ve soyadım gözükmüyor ,
Türkiyeye geldikten sonra almış olduğum ad ve soyad ve evlendikten sonra almış olduğum eşimin soyadı görünüyör, ben zaten 2008 İSİM DENKLİK belgemi almıştım ve zaten bu belge olmasaydı ben BG de hiçbir işlem yaptıramazdım,,,
Nufus müd aracılıyıla itiraz dilekçesi yazıldım ve sonucu geldi
bulgar adım ve soyadım görünmuyormuş kayıtlarda .ve istersem mahkeme yoluna başvurabilirmişim

Ben ne yol izlemeliyim sizden ricam bana geri gönüş yapmanız
teşekkürler..
Bulgaristan Vizesi İle Romanya
O. Manavoğlu 11/03/19, 22:40 Cevabı Görüntüle
90 günlük vize alsam bu vizeyle romanyaya da gidebilirmiyim gezmek için
Hırvatistan Oturum Kart İle Bulgaristan
S. Peçe 09/03/19, 16:57 Cevabı Görüntüle
Merhabalar,
Şu an Hırvatistan'da Erasmus yapmaktayım. Hırvatistan oturma iznimiz var, Türkiye'ye dönüşte Bulgartistan'dan Sofya trenine binip ülkemize geri dönmek istiyoruz. Acaba transit vize almamıza gerek var mı? ve alırsak nasıl alabiliriz?
İyi günler.
Evlilik Nedeniyle Bulgaristan Vatandaşlığı
S. Ertaş 08/03/19, 17:28 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Bulgaristan çift vatandaşım, eşim Türk ve 2011 yılında evlendik. 7 yaşında bir kızımız var, onu çift vatandaş yaptırdım. Şimdi ise eşimi çift vatandaş yaptırmak istiyorum. Bunun için D vize almamız gerekiyormuş. Kafama takılan kısım bu başvuru yapıldığında eşimin belli bir süre Bulgaristan'da kalma şartı var mı? Yoksa sadece giriş çıkış yapması ve 1 hafta kalması yeterli midir? (D vize için ayrıca eksiksiz olarak tüm istenenler nelerdir, mail atabilir misiniz?) Şimdiden teşekkürler.
1950 Yılı Bulgaristan Göçmenleri için Vatandaşlık
O. ARABACI 06/03/19, 08:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Büyükbabam 1924 Dobriç doğumlu.(Soyağacında da DOBRİÇ gözüküyor) Annemlerin hatırladığı kadarıyla 26-27 yaşlarında (1950-1951) Türkiye'ye göç etmiş. Bulgaristanda eğitimini tamamlamış terzilik mesleğini icra etmiş. 2008 yılında vefat etti. Annem üzerinden vatandaşlık başvurusunda bulunma hakkımız var mıdır? Var ise izlememiz gereken yol hakkında bilgilendirir misiniz?
Teşekkürler,
(TC kimlik fotokopisi, pasaport fotokopisi, TC Kimlik numarası bilgileri elimizde mevcut)
1977 Bulgaristan Göçmenleri İçin Vatandaşlık ve Vize Prosedürleri
T. Basaran 04/03/19, 09:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 1977 Bulgaristan doğumluyum. Aynı yıl Türkiye'ye göç ettik. Şimdi oturum izni almak istiyorum. D vize için evrak işlemlerini tamamladığımı düşünüyorum. Ancak, benim durumum için gerekli evrak listesine bir türlü ulaşamıyorum ve evraklarımın yeterli olup olmadığını kontrol edemiyorum. Vize ücreti bankaya mı ödeniyor yoksa konsolosluk tarafından mı alınıyor? Konsolosluktan randevu gerekli mi? Gerekli ise nereden ve nasıl alınıyor? Eşim ve çocuklarım BG vatandaşı. Acaba bununla ilgili evrak da gerekir mi? Bu ve benzeri konularda nasıl bilgi edinebilirim?
Bulgaristan Evlilik Cüzdanı Grajdanski Brag
N. Yılmaz 19/02/19, 01:17 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan'da evlilik onaylatmak için isim denklik belgesi alamıyorum onun yerine vukuatlı nüfus kayıt örneği yeterli midir?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';