x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

1977 Bulgaristan Göçmenleri İçin Vatandaşlık ve Vize Prosedürleri

T. Basaran 04/03/19, 09:52
Merhaba, 1977 Bulgaristan doğumluyum. Aynı yıl Türkiye'ye göç ettik. Şimdi oturum izni almak istiyorum. D vize için evrak işlemlerini tamamladığımı düşünüyorum. Ancak, benim durumum için gerekli evrak listesine bir türlü ulaşamıyorum ve evraklarımın yeterli olup olmadığını kontrol edemiyorum. Vize ücreti bankaya mı ödeniyor yoksa konsolosluk tarafından mı alınıyor? Konsolosluktan randevu gerekli mi? Gerekli ise nereden ve nasıl alınıyor? Eşim ve çocuklarım BG vatandaşı. Acaba bununla ilgili evrak da gerekir mi? Bu ve benzeri konularda nasıl bilgi edinebilirim?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Taner Bey Merhaba,

Evrak listesini internet sitemizden kontrol edebilirsiniz. Konsoloslukta da checklistler  mevcuttur.

 Vize ücreti Banka hesabına yatırılıyor, her Konsolosluk için hesap bilgisi değişebiliyor. Her Konsolosluğun çalışma koşulları farklı olabiliyor, örneğin İstanbul Bulgaristan Başkonsolosluğu randevu ile çalışmaktadır.

N. NEŞE 19/04/19, 12:44
1977 doğumluyum. 1978 göçmeniyim babam Bulgaristan vatandaşı olmak üzere ben babamın üzerinden vatandaş olabilir miyim? eğer oluyorsa takribi ne kadar zamanda olurum yani babamın Bulgaristan vatandaşı olması bana zaman ve prosedür açısından faydası olur mu teşekkür ederim
Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';