x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Hakkında Sorular & Yorumlar

Amerika ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Amerika Vize Ücreti 2020
A. Mümtaz 12/12/18, 09:56 Cevabı Görüntüle
merhabalar amerika vize ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. önümüzdeki yıl turizm amacıyla seyahat edeceğim. teşekkür ederim.
Amerika Vize Randevu
C. Özırmak 11/12/18, 09:51 Cevabı Görüntüle
selamlar amerika vizesi için nasıl randevu alabiliyoruz? telefon mu etmek gerekiyor? formu görmek istiyorlar mı? teşekkürler.
Amerika Lise Eğitimi Vizesi F1
A. Öz 08/12/18, 13:47 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben İzmir de bornova anadolu lisesi 3.sınıf öğrencisiyim. Amerikada liseye devam etmek istiyorum. Okul kabulüm de var ikinci dönem başlamam gerekiyor. Yine de vize almalı mıyım, almalıysam ne kadar sürer vizenin çıkması?
Amerika Vize Başvuru Formu
O. Ersin 08/12/18, 02:44 Cevabı Görüntüle
“Amerika vize randevu” için yardımcı olurmusunuz. Sisteme 3 kere girdim doldurdum ama sistemden attı beni. Tuzak sorulara cevap vermedim. Odemeyi de annemin kredi kartından çektim. Neden sürekli sidtemden atıldığımı anlamadım. Amerika vize randevu formunu 44 dakikada doldurabildim. Vize formunu 14 dakkikada doldurmak gerekiyormuş doğrumudur. Ucretini elden size versem siz tüm işlemleri yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim beni arar musait gun ve saat soylerseniz istanbul ofisinizi ziyared ederim
B2 Vizesi İle Arkadaş Ziyareti
B. Sayıl Onaran 29/11/18, 15:43 Cevabı Görüntüle
Amerika'da bi arkadaşımı ziyaret etmek içi turist vizesi almak istiyorum
Amerika Aile Ziyareti Vizesi
F. ALEMCİ 27/11/18, 20:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Ben ABD'de mimarlık üzerine yüksek lisans yapan oğlumu ziyaret etmek istiyorum. Vize süreci ve evrak konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. İyi günler dilerim.
Amerika Pet Vizesi, Amerika'ya Kedi, Köpek ve Evcil Hayvan Taşıma
M. sargın 19/11/18, 19:41 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, benim iki sorum olacak sizlere. Benim 3 kedim var,dilkursu için vize aldım ögrenim süreci 4 ay görünüyor ama nisanlimin greencardi var ben ogrenci olarak gidecegim fakat orada evlilik yapacagim nisanlimla onun greencardi oldugu icin bende grrencardli olacagim. Iki yil giris cikis yasagim olacak gibi gorunuyor o nedenle kedilerimin hepsini goturmek istiyoruz, nisanlim 3 kedi goturebilir mi amerikaya ? Veya ben ogrenci olarak kedi goturebiliyor muyum? Guvenlikten gecerken “sen ogrencisin 4 ay icin bu kediyi neden getirdin?” Gibi bi soruyla karsilasir miyim ? Cok zor durumdayim suan lutfen yardimci olun :(
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';