x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vize Ücreti 2020

A. Mümtaz 12/12/18, 09:56
merhabalar amerika vize ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. önümüzdeki yıl turizm amacıyla seyahat edeceğim. teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,

Euroasia'ya hoşgeldiniz.

Amerika vize ücretleri, başvuru kategorinize göre şekillenmektedir.
B, C, D, F, M, I, ve J tipi vizeler için 160 $
H, O, P, Q, R ve L tipi vizeler için 190 $

E ve K tipi vizeler için ise 265 $ konsolosluk harcı alınmaktadır. Sigorta bedeli, hizmet bedeli, kargo bedeli, biyometri işlemi bedeli ve danışmanlık bedeli bu ücretlere dahil değildir.

Harçlar kredi kartı ya da banka havalesi yöntemiyle yatırılmaktadır ve başvurunuzun olumsuz sonuçlanması halinde Amerika Konsolosluğu ücret iadesi yapmamaktadır. Harçlar, vize sonucundan bağımsızdır, başvuru bedeli olarak alınmaktadır ve vize onayı garantisi vermez.
Vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması halinde tüm süreci tekrarlayarak randevu almanız ve tekrar ödeme yapmanız gereklidir. Yatırılmış olan vize ücreti 1 yıl içerisinde kullanılabilir, bu süre içerisinde tarih belirlenip mülakata girilmezse ücret zaman aşımına uğrar ve tekrar başvuru yapılması gerekir.

Amerika (A.B.D.) vize randevunuzu Euroasia GVS aracılığıyla alabilirsiniz. İlk etapta vize kategorisine göre belirlenmiş evrakları tarafımıza ulaştırmanız gereklidir.

Uzmanlarımız dosyanızı inceleyerek başvuruya hazır hale getirecek, DS-160 formunuzu dolduracak, ödemenizi gerçekleştirecek ve sonrasında size danışarak İstanbul ya da Ankara'dan bir randevu tarihi belirleyecekler.
Belirlenmiş tarihte pasaport, gerekli evraklar ve DS-160 formu konfirmasyon belgenizle mülakata girerek başvurunuzu tamamlayacaksınız.

Amerika vize başvurunuzun sonucu randevu gününüzde, mülakat sonunda belirlenmektedir, istisnalar dışında herhangi bir değerlendirme süreci bulunmamaktadır.

Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren Amerika vizesi için web sayfamızı inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Y. askarov 24/12/18, 23:25
Selamlar ben turkmenistanliyim amerika gide bilerinmi
A. USLU 29/12/18, 13:38
Merhaba, Edirne de öğrenciyim. Amerikada abimin çalıştığı şirkette staj yapma imkanım doğdu. Bu kapsamda ihtiyacım olan vize hangi vize, çıkış süresi ne kadar sürüyor ve ücreti nedir. yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
S.Ş. 13/04/20, 15:27

Merhaba, Ben Selim Şahin. 33 yaşındayım. Amerika için bir seyahat düşünüyorum. Amerika vize ücreti 2020 yılı güncel tutarlarında artış oldu mu? Ayrıca eşim ABD vatandaşı, uzun zamandır Türkiye’de ikamet ediyor. Eşim bana sponsor olabilir mi? Olabilmesi için gerekli şartlar nelerdir? Ek sponsor bulmam gerekir mi? Yardımlarınızı rica ediyorum. İyi çalışmalar.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 13/04/20, 15:29

Selim bey merhaba, Sorunuzda birden fazla soru olduğu için ilk sorunuzdan başlayayım Amerika vize ücreti yılı içerisinde de bir artış olmadan devam edecektir. Sadece değil hiçbir Amerika Vize Ücretlerinde artış olmamıştır. Ücretler konusunda bir değişikliğin olması için Amerika mali yıl dönümü olan Ekim ayında kongrenin bunu onaylaması gerekmektedir. Son yıllarda bu ücretlerde her hangi bir değişiklik uygulanmamış olup, tüm ülkelerde Amerika vize ücreti aynıdır.

Diğer sorularınıza geçecek olursak; Amerika vatandaşı ile evli olan kişiler eğer Amerika da yaşamaya karar verecekler ise bu sorunuzun cevabı bambaşka olacaktır. Biz eşinizin burada yaşadığını ön görerek ziyaret amaçlı Amerika’ya gideceğinizi düşünüyoruz. Bu şekilde düşündüğümüzde, eşiniz burada yaşıyor ve çalışıyorsa sizlere tabi ki sponsor olabilir. Sponsor için genel olarak aradığımız ilk kural birinci derece akraba olunması yani siz evli olduğunuz için ilk eşinizin size sponsor olması gerekmektedir. Daha sonra anne ya da baba size sponsor olabilir. İkincisi de düzenli bir gelirin olmasıdır. Eşiniz ya Türkiye’de çalışıyor ya da herhangi bir yer Amerika da dahil şirket sahibi olmalıdır. Amerika vizesi için sponsorunuz desteklediğine dair İngilizce bir dilekçe yazmalıdır. Bu konuda uzmanlarımız sizlere destek olabilmektedir. Lütfen ayrıntılı ve en uygun dilekçeyi yazmak için bizimle irtibata geçiniz.

Amerika Vize Ücreti

Amerika Vize Ücreti Dilekçe yazıldıktan sonra çalışma durumuna göre hazırlanmasın gereken evrakları hazırlayıp dosyanıza koymalısınız. Eğer eşiniz çalışmıyor sadece bankada bir miktar parası varsa bu durumda ek sponsor göstermenizde fayda olacaktır. Diğer bir önemli husus Amerika konsolosluğu genel olarak erkek başvuru sahiplerinin çalışmalarını ön görmektedir. Şükrü bey her ne kadar eşiniz ABD vatandaşı da olsa, eğer siz çalışmıyorsanız, eşinizin sponsorları sizlerin Amerika vizesi almanızı sağlamayabilir. Amerika vizesine başvuru yaptınız eğer Amerika konsolosluğu vizenizi onaylamazsa, yatırmış olduğunuz Amerika Vize ücreti 2020 yılına ait tutar maalesef yanacaktır. İyi günler dilerim.

İrina Ceren Kılıç

ask@eagvs.com

Amerika Vize Ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';