x
Amerika

Vize İşlemleri

Amerika

Amerika Vizesi Gerekli Evraklar 2020

M. Fırat 15/12/18, 13:41
iyi günler amerika vize evraklarıyla ilgili bilgiye ihtiyacım var forumlarda okudum ama farklı bilgiler vardı turist vizezi için başvuru yapacağım. şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz.
Amerika vizesi gerekli evraklar 2020 yılı için başvuru kategorisine ve çalışma durumunuza göre şekillenmektedir. Amerika'ya turizm amaçlı seyahat etmek isteyen bir özel sektör çalışanı için gerekli evrakları; özlük evrakları, iş evrakları, gelir gösterir evraklar ve seyahate dair evraklar şeklinde 4 kategoride toplayabiliriz.
-Özlük evraklarınız (Pasaport, 2 adet 5x5 fotoğraf, Kimlik fotokopisi, Tam vukuatlı nüfus aile kayıt örneği)
-İş Evraklarınız (Çalışma ve izin belgesi, SGK girişi, SGK 4A hizmet dökümü, son 3 ayın maaş bordrosu, şirketin faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopileri)
-Gelir Gösterir Evraklarınız (Son 3 ayın banka hesap dökümü, varlıklar dökümü, varsa farklı kanıtlanabilir gelirlerinize dair evraklar)
-Seyahata dair evraklar (Hotel ve uçak rezervasyonu, eğer bir organizasyona katılacaksanız ya da farklı planlarınız varsa buna dair broşür, program ya da bilet)
Amerika vize başvurunuzda en önemli nokta DS-160 formunuzdur, konsolosluk memurları başvurunuzu bu form üzerinden değerlendirecektir ve aslında başvuruya gelirken pasaport ile 2 fotoğraf dışında hiçbir evrağı yanınızda getirme "zorunluluğunuz" yoktur ama bunların tümü destekleyici belgeler olduğundan, herhangi bir inceleme yapmak istediklerinde yanınızda bulunması önemlidir.
Amerika (A.B.D.) vize randevunuzu Euroasia GVS aracılığıyla alabilirsiniz. İlk etapta vize kategorisine göre belirlenmiş evrakları tarafımıza ulaştırmanız gereklidir.
Uzmanlarımız dosyanızı inceleyerek başvuruya hazır hale getirecek, DS-160 formunuzu dolduracak, ödemenizi gerçekleştirecek ve sonrasında size danışarak İstanbul ya da Ankara'dan bir randevu tarihi belirleyecekler.
Belirlenmiş tarihte vize asistanınız sizi pasaport, gerekli evraklar ve DS-160 formu konfirmasyon belgenizle karşılayacak, mülakata girerek başvurunuzu tamamlayacaksınız.
Amerika vize başvurunuzun sonucu randevu gününüzde, mülakat sonunda belirlenmektedir, istisnalar dışında herhangi bir değerlendirme süreci bulunmamaktadır.
Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren Amerika vizesi için web sayfamızı inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';