x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Vizesi Çanakkale
M. Akdoğan 10/02/20, 10:31 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben İzmir Ege Üniversitesi’nde öğrenciyim. Almanya’ya gitmek istiyorum, kuzenim davetiye gönderdi. Almanya vizesi Çanakkale merkezden alınır mı?
Almanya Vizesi Ankara
H. T. 08/02/20, 17:48 Cevabı Görüntüle
Ankara, Bahçelievler’de yaşıyorum? Ankara Büyükelçiliği’ne ulaşamadım. Arkadaşlarımla Nisan ayında Almanya’ya seyahat etmek istiyoruz 1 haftalığına gezi düzenledik. Başvurular Almanya vizesi Ankara Konsolosluğundan mı yapılacak? Başvurular için gerekli Schengen formu ve evrakları tarafıma iletebilir misiniz?
Almanya Vize Randevu 2020
A. Kerem Akman 04/02/20, 11:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 11 yaşındaki oğlumu Almanya’daki dayısının yanına göndereceğiz tatil için. Almanya vize randevu 2020 yılında nereden alınıyor? Davetiye geldi ve tüm masraflarını dayısı karşılayacak, biz karı koca freelance çalıştığımız için sigortamız yok. Nasıl başvuru yapmalıyız?
Almanya Vize Randevu Ankara
S. Tatar 30/01/20, 18:47 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Almanya’da bir arkadaşımı ziyaret etmek için gitmek istiyorum. Almanya vize randevu Ankara için yetkili merkez neresidir? Konsolosluktan kendim yapabilir miyim? Ya da size vekalet versem siz vize işlemlerini yapıyor musunuz?
Almanya'ya Turist Vizesi
B. Kalatlı 30/01/20, 18:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya’ya turist vizesi almak zor mu? Başvuruyu nasıl başlatmam gerekiyor? Hangi evrakları toplamam gerekiyor? Ben bir şirkette asgari ücretle çalışıyorum, bana vize verir mi? Genel olarak turist vizesi şartları neler?
Almanya'da Turist Vizesi İle Çalışmak
Z. Çalışkan 30/01/20, 18:02 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Mart 2020’de Almanya’ya gitmeyi planlıyorum. Turistik vize başvurum için gerekli evrakları hazırlama aşamasındayım, Şubat’ta vize randevum var. Gidip orada çalışabilir miyim? Almanya’da turist vizesi ile çalışmak mümkün müdür? Turist vizesi ile Almanya’da çalışırsam benim için ne gibi sakıncaları olabilir?
Almanya Vize Ücreti 2020
F. Yılmaz 30/01/20, 16:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya’ya seyahat etmeyi planlıyorum. Turistik vize alacağım, doğru vize türüne başvuru yaptığımı sanıyorum, herhangi bir tanıdığım yok, davetiye alamıyorum, gidip gezicem sadece, otel rezervasyonumu da yaptım. Vize türüne göre Almanya vize ücreti 2020 yılında değişti mi? Vize türlerine göre vize ücretleri değişiyor mu yani?
Almanya Turist Vizesi
K. Güzeltepe 30/01/20, 16:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben kamuda memurum, Almanya’ya seyahat etmek istiyorum yaz tatilinde, Almanya turist vizesi mi almam gerekiyor? Başvuru yaparsam kaç günde sonuçlanıyor, bir de kaç günlük vize alabilirim? Birkaç yıllık vize verir mi Almanya?
Almanya İş Arama Vizesi
H. Ateş 30/01/20, 15:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya iş arama vizesi diye haberler görüyorum, bu tam olarak nedir? İş bulmadan Almanya’ya gidebilme hakkı mı veriyor bu vize? İş arama vizesi tam olarak hangi hakları veriyor? İş bulamadığım durumda Almanya’dan çıkış yapmak zorunda kalır mıyım?
Almanya Çalışma Vizesi
V. Zamansız 30/01/20, 15:36 Cevabı Görüntüle
Almanya’da çalışmak istiyorum. Türkiye’deki şartlar malumunuz. Mühendisim, orada çalışmak istiyorum. Nasıl gidebilirim? Bunun için vize başvurusu mu yapmalıyım yoksa Almanya’daki göç idaresine Almanya çalışma vizesi başvurusu mu yapmalıyım? Yardımcı olursanız ve ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim
Almanya Seyahat Sağlık Sigortası
D. kartal 18/07/19, 01:03 Cevabı Görüntüle
Merhaba, emekli eczacıyım, faal eczane dükkanım var. Almanya’daki oğlumu ziyaret etmek istiyorum eşimle birlikte eşim çalışmıyor. Bu süreçte aklıma en çok takılan konu seyahat sağlık sigortası 30.000 Euro olmalı deniliyor 30.000 Euro teminat mı yatırmam gerekiyor? Almanya seyahat sağlık sigortası ve başvuru süreci hakkında bilgi verir misiniz?
Almanya Aile Ziyaret Vizesi
E. Kaplan 10/02/19, 19:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 2016 yılında Almanya turistik vize başvurusu yapmıştım ve red almıştım. Red sebebim inandırıcı bulunmayan evraklar gibi bir şeydi. Bu yaz eşim ve 3 yaşındaki kızımla birlikte Almanya’daki dayımın yanına tatile gitmek istiyoruz Almanya ziyaret vizesi başvurusu yapmam gerekiyormuş. Önceki reddim bu sene yapacağımız vize başvurusunu etkiler mi? Eşim çalışmıyor benim de 2 çalışanlı bir şirketim var. Sizin aracılığınızla başvuru yapmam vize kararını etkiler mi? Hangi evraklar gerekir?
Almanya Vize Randevusu
E. Kaya 19/01/19, 18:34 Cevabı Görüntüle
Bu sene içinde Almanya’daki kardeşimin yanına ziyarete gitmek istiyorum ve Almanya vize randevusu almam gerektiğini söylediler. Daha önce sizin aracılığınız ile vize alan tanıdığım vardı o önerdi sizi. Ben Konsolosluktan randevuyu alıp size mi gelmem gerekiyor? Gelirken hangi evrakları size getirmeliyim? Süreç hakkında kısaca bilgilendirir misiniz? Teşekkürler
Almanya Fuar Ziyareti Vizesi
A. Güngör 19/01/19, 10:49 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya'ya fuar ziyareti için seyahat edeceğiz. Seyahatimize şirketimizin genel müdürü ve 2 çalışanımız katılacaktır. Fuar standı açmayacağız sadece fuarı gezip görmek istiyoruz. İnternetten fuar giriş bileti alabiliriz? Hazırlamamız gereken evraklar, vizelerimizin çıkma süresi ve ödememiz gereken ücretler konusunda çalışma şartlarınızı merak ediyoruz. Almanya fuar ziyareti vizesi için yardımlarınızı bekleriz.
2020 Almanya Vize Randevusu
İ. Bilge 07/01/19, 16:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya ticari vizeye ihtiyacımız vardı geçen yıl şirket olarak kendimiz başvurmaya çalıştık ancak vize randevu gününe kadar evrakları hazırlayıp yetiştiremedik ve nitekim çok önemli bir toplantıyı kaçırdık. 2020 Almanya vize randevusu nereden alınıyor? Bu yıl tekrar aynı şirketle görüşmemiz var ve yine aynı hatayı yapmak istemediğimizden sizden yardım almak istiyoruz, bazı esnaf arkadaşlarımızın sizden hizmet aldığını duyduk. Randevuyu biz alıp size evrak mı gönderiyoruz? Çok karışık bir süreç lütfen yardımcı olur musunuz? Ne zaman randevu almalıyız? Teşekkürler.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';