x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vize Randevu 2020

A. Kerem Akman 04/02/20, 11:44
Merhaba, 11 yaşındaki oğlumu Almanya’daki dayısının yanına göndereceğiz tatil için. Almanya vize randevu 2020 yılında nereden alınıyor? Davetiye geldi ve tüm masraflarını dayısı karşılayacak, biz karı koca freelance çalıştığımız için sigortamız yok. Nasıl başvuru yapmalıyız?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, 11 yaşındaki oğlunuz Almanya’da yaşayan dayısını ziyaret edeceği için Almaya aile akraba ziyaret vizesi başvurusu yapmalı ve Almanya vize randevusu için geçerli şartları sağlamalısınız. Kural olarak Almanya’ya seyahat edecek öğrenciler, ev hanımları, küçükler ve tüm çalışmayan kişilerin sponsoru anne, baba, kardeş, eş öncelikli olarak kabul edilir ancak bu kişiler sponsor olabilecek yeterliliklere sahip değillerse başka kişilerin sponsorlukları kabul edilir. Bu durumda sponsor olamayacağınızı da oğlunuzun vize başvuru dosyasında belgelemeniz gerekir. Örneğin SGK hizmet dökümünüzü hem anne hem baba olarak ekleyebilir ve bir dilekçe ile sigortanızın olmadığını ve çalışma durumunuzu açıklayabilirsiniz. Almanya vize işlemine başlamadan önce evraklarınızın önemli bir kısmını hazırlamanız tavsiye edilir. Randevu gününde belgelerin hazır olması gerekecektir. 

Oğlunuzun Almanya aile akraba ziyareti vizesi başvurusu yaparken başvuru dosyanıza eklemeniz gereken en önemli evrak noter onaylı muvafakatnamedir. Muvafakatname, 18 yaş altındaki küçüklerin anne veya babasız seyahat etmeleri halinde vize başvurusunda randevuda başvuru merkezine sunulmalıdır. Muvafakatnamenin kesinlikle noter onaylı olması gerekir. Almanya’dan oğlunuza sponsor olacak kişinin, çalışma yazısı, son 3 aylık bordroları, davetiyenin aslı ve Alman pasaportu veya Almanya oturum kartı kopyası da vize başvuru dosyasına eklenmelidir. 

Almanya vize randevusu nasıl alınır sorusu tarafımıza en çok gelen sorulardandır. Almanya vize başvurularınızda müşteri temsilciniz ile yapacağınız görüşmeden sonra randevunuz müşteri temsilciniz tarafından alınmaktadır. Danışmanınız size seyahat amacınıza ve mesleki durumunuza uygun olarak vize başvuru dosyası hazırlayacak ve gerekli vize randevusunu da alacaktır. EAGVS müşteri temsilcilerinize vize randevusu için uygun olduğunuz tarihleri belirtebilirsiniz. 

Almanya vize başvurularınızda EAGVS’nin deneyimli danışmanları başvurunuz için gerekli dokümanları hazırlar, başvuru formlarınızı doldurur, randevunuzu alır ve size randevu günü başvuru merkezinde eşlik eder. Almanya vize randevu 2020 işlemleri için iletişim numaralarımızdan müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz. 

Saygılarımızla,

Nazlı Daştan

Almanya vize randevusu

K.D. 02/06/20, 13:08

Merhaba, ilk kez yurtdışına çıkacağım Almanya’ya gitmeyi düşünüyorum vize işlemleri için Almanya vize randevu 2020 işlemlerimi nereden tamamlayabilirim? İnternetten bulduğum birkaç telefonu aradığımda benden para istediler güvenemedim ve randevu da alamadım. Yardımcı olur musunuz?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 02/06/20, 13:10

Merhaba, öncelikle güveniniz için teşekkür ederiz. EAGVS vize danışmanlık hizmetleri 20 yıllık tecrübesi ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar. EAGVS vize danışmanlık hizmeti, Almanya vizesi için gerekli evrakların belirlenmesinden, randevunun alınması, dosyanın tamamlanması, randevu gününde başvurunun tamamlanması ve pasaport takibi hizmetlerini de kapsayan tam donanımlı bir hizmettir. Almanya vize randevu işlemleri de EAGVS müşteri temsilcileri tarafından yürütülür. Dosya hazırlık aşamasındaki gerek duyulan süreye ve planlanan seyahatte bir gecikme yaşanmamasına dikkat edilerek vize randevunuz müşteri temsilciniz tarafından tamamlanır. Randevu hizmeti için ek bir ücret ödemenize gerek yoktur. Tüm işlemleriniz için 30 Euro olan EAGVS vize danışmanlık hizmet bedeli ödersiniz. Telefon üzerinde pasaport bilgilerinizi isteyerek sizlerden randevu karşılığında para isteyenlere karşı dikkatli olmanız tavsiye edilir.

EAGVS vize danışmanlığından faydalanan kişiler Almanya vize randevusu nasıl alınır gibi konularla uğraşmazlar. Müşteri temsilciniz öncelikle sizden gerekli evrakları ister, evrakların uygunluğunu kontrol eder ve vize randevunuzu kendisi oluşturur. Parmak izi vermesi gereken kişilerin randevu gününde parmak izi merkezinde bulunmaları yeterlidir. Son 3 yıl içinde alınmış Schengen vizesi olan kişiler ise randevuya şahsen katılmak zorunda değildir. Müşteri temsilcisi vekaleten vize başvurusunu yapar ve işlem sonunda pasaport adresinize teslim edilir.

Almanya vize başvuru ve Almanya vize randevu 2020 işlemleri hakkında ücretsiz olarak detaylı bilgi talep etmek için 02129630138 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Nazlı Daştan

Almanya vize randevusu 2020

D.N. 09/09/20, 14:04

Almanya vize randevu 2020 işlemi için sizi aramamız yeterli  olur mu? Annem için başvuru yapmayı düşünüyoruz, Almanya'daki ablam davetiye gönderdi. Annem babamdan dolayı ölüm aylığı alan bir emekli fakat yine de Almanya seyahatinin masraflarını ablam da karşılayacak. Annem biraz yaşlı olduğu için randevuya şahsen katılmasa olur mu? Bu durumda ne yapabiliriz?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 09/09/20, 14:12

Almanya vize randevu işlemleri sırasında son 5 yıl içinde herhangi bir Schengen üyesi ülkeden vize almış olan kişiler şahsen bulunmak zorunda değildir. Ancak böyle bir durum söz konusu değilse randevuda bulunması gerekir. Çok yaşlılık, hastalık vb. durumlarda talep edilebilecek istisnai durumlar için Konsoloslukla doğrudan iletişime geçilerek istisna talebi dile getirilebilir. 

Annenizin tüm vize başvuru sürecini EAGVS müşteri temsilcileri aracılığıyla yürütmek için 02129633801 numaralı telefonu aramanız yeterlidir. Başvuru sırasında annenizin emeklilik belgeleri ile birlikte ablanızın Almanya'daki çalışma evrakları da sunulabilir. Almanya vize randevu 2020 işlemleri sırasında kişinin seyahat amacı ve gelir durumuna uygun evrak listesi hazırlanması gerekir. 

Nazlı Daştan

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';