x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Hakkında Sorular & Yorumlar

Almanya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Almanya Turistik Vize Kaç Günde Çıkar
F.K 20/10/23, 16:18 Cevabı Görüntüle
İstanbul’da bir firmada Makine mühendisi olarak çalışmaktayım. Almanya ‘ya turistik vize başvurusu yapmak istemekteyim. Turistik vize başvurusu için hangi evrakları hazırlamam gerekir. Almanya turistik vize kaç günde çıkar? Almanya’ya vize başvurumu ne zaman yapmalıyım? Vize başvurusu yapmak için hangi süreçleri işlemem lazım. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
Almanya Vize Evrakları 2023
F.K 20/10/23, 16:04 Cevabı Görüntüle
Noel döneminde Almanya Münih’te bulunan Noel pazarına turistik seyahat etmek için Arkadaşımla birlikte ülkenizi ziyarette bulunmak istiyoruz. Ben bir şirkette Satış müdürü olarak çalışmaktayım. Arkadaşımın yeşil pasaportu var ona vize gerekmediği için ben vize almak istiyorum. Almanya vize evrakları nelerdir. Fiyat ve evrak bilgisi hakkında bilgi almak istiyorum.
ALMANYA VİZE ÜCRETİ VE EK HİZMETLER
H.Ç 11/10/23, 16:18 Cevabı Görüntüle
Almanya ‘da yapılacak olan fuara seyahat etmek istemekteyim. Seyahatim esnasında eşim ve 2 çocuğumda yanımda seyahat edecekler. Çocuklarım 12 yaşında ve 5 yaşındalar. Almanya vize başvurusu için işlem süreleri ve Almanya turistik vize ücreti hakkında bilgi istiyorum.
Almanya Aile Ziyaret Vizesi Başvurusu
S. Güler 03/10/22, 12:41 Cevabı Görüntüle
Almanya’da yaşayan akrabamın yanına seyahatte bulunmak istiyorum. Daha önce vize başvurusunda bulunmadım. İstanbul’da ikamet etmekteyim. Uzun zamandır bir firmada ihracat sorumlusu olarak çalışmaktayım. Almanya aile ziyaret vizesi başvurusu mu yoksa turistik vize başvurusu mu yapmalıyım? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor? Yardımcı olmanızı rica ederim.
Almanya Fuar Vize Başvurusu
G.B 03/10/22, 05:52 Cevabı Görüntüle
İstanbul’da Mobilya sektöründe hizmet eden bir firmada çalışmaktayım. Firmada ihracat müdürü olarak görev yapmaktayım. Şirketim Almanya’da Fuar katılımcısı olarak stant kuracak. Şirketimiz çalışanları ve ben vize başvurusunda bulunmak istiyoruz. Almanya fuar vize başvurusu için hangi evrakları hazırlamalıyız. Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
Almanya’ya turistik vize
R 23/07/21, 00:05 Cevabı Görüntüle
Teknik Üniversitede araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Almanya turistik vize başvurusu yapmak istiyorum. Yılbaşı tatilimi Almanya ‘da geçirmek istiyorum. Vize başvurumu ne zaman yapmalıyım. Hangi evrakları temin etmem gerekiyor bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
Almanya Çocuk Üzerinden Aile Birleşimi
H. S. 22/04/21, 09:27 Cevabı Görüntüle
Selamlar. Almanya çocuk üzerinden aile birleşimi yapmam için nasıl bir yol izlemeliyim? Çocuğumun annesi alman vatandaşı ancak evli değiliz. Çocuğumuz Almanya’da dünyaya geldi ve alman vatandaşı. Şuan 6 yaşında. Annesi ile görüştük ve orada bulunmamın daha iyi olabileceğini söyledi. Dil sertifikası zorunluluğum var mı? Annesi ile evlenmek zorunda mıyız? Ben yazılım mühendisiyim. Doğrudan çalışma imkânından faydalanabiliyor muyum? Hangi evraklar gerekli? Evi öncesinde mi ayarlamalıyım? Şimdiden geri dönüş için teşekkür ederim.
Almanya Aile Birleşimi
B.Z 20/04/21, 09:44 Cevabı Görüntüle
Almanya Aile Birleşimi için başvuru yapmak istiyoruz. Eşim şuan Türkiye’de başvuru için birkaç evrak var ama başka neler lazım. Biz 4 yıldır evliyiz aslında Türkiye’ de yaşamayı düşünüyorduk sonradan karar değiştirdiğimiz için oraya gitmemiz gerekiyor. Sizler bu konuda nasıl bir danışmanlık sağlıyorsunuz? Hizmetinize neler dâhildir biraz bilgi verir misiniz? Bir de başvuru çıkması ne kadar sürüyor biz eylül gibi yerleşmeyi düşünüyoruz öncesinde eşim gidebilir, ailesinin evi var orada ama orada yaşamayı düşünmüyoruz yeni ev tutabiliriz ama vize çıkmadan ev işlemlerini nasıl yapalım bilmiyoruz. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Almanya Vize
A.E. 23/01/21, 14:12 Cevabı Görüntüle
Almanya vize işlemlerim için daha önce danışman aracılığı kullanmadım. Schengen bölgesinden çıkacağıma dair inanç oluşmadığı için red aldım. Bu nedenle tekrar başvuru yaparken yeniden red almaktan korkuyorum. Danışmanlık hizmeti almadan vize başvurusu yapmak riskli oluyor anladığım kadarıyla. 2021 yılında başvuru yaparken sizden danışmanlık desteği almak istiyorum. Süreç hakkında bilgilendirme yapar mısınız?
Almanya Vizesi 2021
Y.T. 12/01/21, 14:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Almanya vizesi 2021 Haziran ayına alınabilir mi? Çok sevdiğim bir arkadaşım kız arkadaşına evlenme teklif edecek ve yanında olmamızı istiyor. Burada 2 kişi gitmeyi planlıyoruz. Diğer arkadaşımın yeşil pasaportu var, ben eczacıyım ve bordo pasaportum var. Hangi vize türüne başvuru yapmamız ve ne gibi evraklar hazırlamamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
Almanya Vizesi
F.Ş. 11/12/20, 13:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Almanya vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Bu yıl Almanya'daki kızımın doğumu var, henüz doğuma daha var ama yanında olmak istiyorum. Ben emekliyim ayrıca kira gelirim var, gittiğimde biraz da gezmek istiyoruz kızımla birlikte. Bu durumda turistik vize mi almalıyım? En fazla ne kadar kalabilirim ve ne zaman vize başvurusu yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Almanya Vize Başvurusu
M.D. 11/09/20, 11:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba, şirketimizin genel müdürü ve 2 çalışan için ticari Almanya vize başvurusu yapmak istiyoruz. Ancak şöyle bir durumumuz var, genel müdürümüz Almanya vizesi aldıktan sonra, ilk önce Fransa’da 1 günlük bir toplantısı var. Fakat Almanya’da 10 gün kadar kalmaları gerekecek. Bu durumda vize işlemlerini hangi ülkeden başlatmalıyız? Süreç nasıl işleyecek yardımcı olur musunuz?
Almanya Vizesi Sponsor
M. Ertürk 28/03/20, 14:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben 16 yaşındayım ve Alman vatandaşı bir aile ile Almanya'ya gideceğim kendi arabaları ile. Onlar bana davetiye yollayacaklar. Muvafakatnameye sahibim. Almanya vizesi sponsor şartları nelerdir? Davetiyenin yanında Alman tanıdıklarım ihtiyaçlarımın karşılanacağına dair resmi evrakı gönderebilirler ve masraflarımın karşılanacağına dair belgeyi nereden almaları gerek? Masrafların karşılanacağına dair belge ve davetiye aynı şey mi?
Ev Hanımlarına Almanya Vizesi
N. Şenlik 26/03/20, 17:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ev hanımlarına Almanya vizesi başvurusu yapmak mümkün mü? Almanya’da yaşayan akrabalarım var daha önce 3 aylık Schengen vizesi ile ziyaret amaçlı gittim. Kendileri pansiyon ve cafe işletmeciliği yapıyorlar. Ben ev hanımıyım eşim benimle gelmeyecek izin alamadığı için. Eşimin mi bana sponsor olması daha doğru olur, Almanya’daki akrabalarımın mı? Yardımcı olursanız memnun olurum.
Serbest Meslek Sahiplerine Almanya Vizesi
V. Ergülen 26/03/20, 17:27 Cevabı Görüntüle
Ben video editörüyüm. SSK’lı çalışan değilim. Reklam ve film projelerinden 4-5 ayda bir toplu halde aldığım gelirim var. Aylık düzenli gelirim yok. Serbest meslek sahiplerine Almanya vizesi nasıl alınır? Ret çıkma ihtimali var mı?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';