x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya vize ücreti 2022

D. Ömer Durmuş 31/10/22, 10:53
Almanya’da yapılacak olan fuara seyahat etmek istemekteyim. Seyahatim esnasında eşim ve 2 çocuğumda yanımda seyahat edecekler. Çocuklarım 12 yaşında ve 5 yaşındalar. Almanya vize başvurusu için işlem süreleri ve Almanya vize ücreti 2022 yılı hakkında bilgi istiyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Almanya'ya fuar ziyaretinde olacak kişiler vize başvurusu yapmak istemeleri durumunda Almanya ticari vize başvurusu yapmaları gerekmektedir. Almanya ticari vize başvurusu Kısa süreli C tipi vize başvurusu olduğu için her başvuru tipinden aynı ücret alınmaktadır. Almanya vize ücreti 2022 vize başvurusu yapacak kişinin yaş grubuna veya vatandaşlığına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Vize başvurusu yapacak olan kişi kısa süreli vize başvurusu için 12 yaş üstünde ise Almanya Konsolosluğu vize ücreti 80 Euro; Başvuru merkezi ücreti 600 TL üzerinden ücretlendirilmektedir. Almanya vize başvurusu yapacak olan kişi  0-6 yaş aralığında ise Konsolosluk harcından muaf olup 6 yaş altında ise başvuru merkezi ücretinden de muaftır. 6 yaş ve üstü olan kişiler başvuru merkezi ücretini tam ödemeleri gerekmektedir.

Almanya vize ücreti 2022 başvuru yapacağı vize başvurusunu Premium Lounge olarak yapmak isterse başvurusuna ek olarak 12 yaş altı tüm başvurulardan 694 TL ,12 yaş üstü başvurulardan 1.386 TL ek ücret almaktadır. Vize başvurunuzu dilerseniz mobil hizmet alarak daha erken ve başvurunuzu ofisimize gelerek VIP hizmet alabilirsiniz. Mobil hizmet başvurularında dosya başına 3.284 TL Almanya vize ücretine ek olarak istenmektedir.

Almanya başvurularında başvuru merkezinin ek ücretleri talep edilebilmektedir. Başvuru formu doldurma, fotokopi hizmeti, kargo hizmeti, SMS ücretlendirme ücretlerini ek olarak ücret karşılığında hizmet vermektedir. Almanya vize başvurunuzu firmamız Euro Asia Global Vısa Services üzerinden yapmanız durumunda Konsolosluk ücretine ek olarak hizmet bedelimiz kişi başı 40 Euro dur. 

Evraklarınızı tarafımıza kargo veya elden iletmeniz durumunda dosyalarınızın incelenmesi vize randevunuzu alınması, dosyalarınızın eksikleri varsa tarafınıza iletilmektedir. Dosyalarınızın doğru başvuru türünüze göre hazırlanarak tarafınıza mail veya mesaj olarak bildirilir. Almanya Schengen vize ücreti ve işlemleriyle ilgili daha detaylı bilgi için bizi  0212 970 05 00 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Sevilay Kaya

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';