x
Almanya

Vize İşlemleri

Almanya

Almanya Vize Evrakları 2023

F.K 20/10/23, 16:04
Noel döneminde Almanya Münih’te bulunan Noel pazarına turistik seyahat etmek için Arkadaşımla birlikte ülkenizi ziyarette bulunmak istiyoruz. Ben bir şirkette Satış müdürü olarak çalışmaktayım. Arkadaşımın yeşil pasaportu var ona vize gerekmediği için ben vize almak istiyorum. Almanya vize evrakları nelerdir. Fiyat ve evrak bilgisi hakkında bilgi almak istiyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

Almanya’ya seyahat edecek olan Bordo Pasaport sahibi Türk vatandaşları Almanya schengen vizesi başvurusunda bulunmaları gerekir. Yeşil pasaport sahibi iseniz vize başvurusu yapmanıza gerek olmadan ülkeye seyahat edebilirsiniz. Yeşil pasaport sahibi olan kişiler ülkeye giriş yaptıktan sonra en fazla 90 gün kalma hakkı bulunmaktadır. Bordo pasaport sahibi iseniz Almanya vize evrakları hazırlamanız gerekmektedir.

Almanya turistik vize başvurusu için çalışansanız çalıştığınız firmadan belgeler almanız gerekmektedir. Çalıştığınız şirketten seyahat tarihlerinde izin olduğunuzu, şirketteki görevinizi belirten şirketin antetli kağıdına yazılmış kaşeli ve imzalı olarak alınması gerekir. Dilekçenize ek olarak şirket evraklarını faaliyet belgesi, sicil gazetesi, imza sirküsü ve vergi levhanızı almanız gerekmektedir. Almanya vizesi için gerekli evraklar için de işe giriş bildirgeniz e devletten QR kodlu olarak alınması gerekmektedir. Son 3 aylık maaş bordronuz kaşeli ve imzalı olarak almanız gerekmektedir.

İdata almanya vize evrakları isterken başvuru merkezi kişi çalışan ise çalıştığı firmadan maaş aldığı banka hesap dökümünü son 3 aylık bakiyeli ıslak imzalı banka kaşeli ve imzalı olarak almanız gerekmektedir. Ayrıca şahsınıza ait başka banka hesap dökümleri ve varsa tapu ve ruhsat fotokopilerinizle birlikte başvuru evraklarınıza ekleyebilirsiniz. Almanya vize başvurusu için gerekli evraklar ek olarak konaklama yapacağınız otel, daire, hostel vb konaklama belgenizi de eklemeniz gerekir. Konaklama belgenize ek olarak uçak bileti, veya tren, otobüs gibi ulaşım belgenizi de eklemeniz gerekmektedir.

Almanya vize evrakları için sizden istenen yukarıda ki sizden istenen belgeleri hazırlamanız gerekmektedir. Size en yakın Euro Asıa Global Visa Service şubelerimizi arayarak uzman müşteri temsilcilerimizle görüşerek mesleğinize uygun olan evraklar tarafınıza iletilir. Sizden istenen belgeleri tarafımıza elden veya kargo ile ulaştırmanız durumunda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';