x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Vize Ücreti 2020

S. Ç. 29/10/19, 14:31
Yunanistan vize ücreti 2020 ne kadar? 8 yaşında kızım ile birlikte Yunanistan’a seyahat edeceğim, eşim gelmeyecek ancak bize şirket sahibi eşim sponsor olacak. Benim banka bakiyelerimde mevcut ancak ev hanımıyım, bir kolejde öğrenci. Son schengen vizemi 2013 yılında almıştım. Ben ve kızım için bizlere gereken evrak, ücret ve süreç hakkında bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

Son 59 ay (4 yıl 11 ay)  içerisinde schengen vize işlemleri için parmak izi beyanında bulunmamışsanız alınan randevu gününde başvuru merkezine gelmek durumundasınız. 12 yaş alt çocuklar bu uygulamadan muaf tutulduğu için başvuru merkezine gelmelerine gerek yoktur. Hazırlamanız gereken evraklar ve Yunanistan vize ücreti bilgileri mail ve sms yolu ile bilgilerinize paylaşılacaktır.

Yunanistan Vize Fiyatları

Yunanistan vizesi için hazırlamanız gereken evraklar; vize bitiş tarihinizden itibaren 90 gün geçerliliği olan pasaport, biometrik fotoğraf, özlük, muvafakatname(orijinali ve kopyası), öğrenci belgesi, sponsor evrakları, son 3 aylık banka hesap dökümleri, dilekçeler, seyahat sağlık sigortaları ve seyahat rezervasyonlarından (ulaşım, konaklama) oluşur. Çocuklar için sponsor olan kişi ve yanında seyahat eden kişinin tüm evraklarının fotokopileri dosyasına eklenir. Muvafakatname ise noter onaylı ve her iki ebeveynden de imzalı olması zorunludur.

Schengen vizesi için hazırladığınız tüm evraklarınızı ofislerimize kargo, kurye yolu ile veya elden teslim edebilirsiniz. Bizlere ulaşan evraklarınız iç operasyon birimimiz tarafından detaylıca incelenir ve sizlere dosyanızın durumu ve yapılacaklar hakkında bilgilendirmeler paylaşılır. Alınan randevu gününde sizleri başvuru merkezinde karşılayacak operasyon temsilcimiz ile başvurunuz gerçekleşir.

Yunanistan vize ücretleri dağılımı ise şu şekildedir; Yunanistan vize harcı 80€, biometrik verilerinizin ve başvuru dosyanızın teslim edileceği başvuru merkezi ücreti 20€, Euroasia danışmanlık ücreti 30€, iki haftaya kadar olan seyahatlerinizde anlaşmalı kurumlarımızca kesilen seyahat sağlık sigorta poliçeniz ise 10€’dur. 12 yaş altı çocuklar sadece konsolosluk harcından muaftırlar. Ayrıca vip servis, mobil servis ve kargo servisi gibi ek hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Ülke uzmanlarımız ilgili tüm konular için gerekli deneyime sahiptir.

Yunanistan vize ücreti 2020 detayları ve vize başvuru süreci hakkında ayrıntılı bilgi için ülke uzmanımızı arayın.

Yunanistan ve diğer ülkeler için vize danışmanı olduğumuz kişi veya kurumların Google yorumlarını inceleyin.

Saygılarımla.

Okan E.

Yunanistan Vize Ucreti 2020

M.H. 04/09/20, 11:18

Merhaba sayın yetkili; Yöneticim için Yunanistan vize başvurusu planlaması yapmaktayım. Kendisi ev hanımı eşi ve öğrenci olan çocuğu ile birlikte seyahat edecek. Bu durumda Yunanistan vize ücreti 2020 ne kadardır? Hazırlanması gereken evraklar nelerdir? Ayrıntılı bilgileriniz için şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 04/09/20, 11:48

Merhaba,

Yunanistan vize ücreti yetişkinler için 80€'dur. 0-12 yaş arası ise ücretsizdir. Ancak bu sadece konsolosluk masrafıdır. Yunanistan vize ücretleri bununla sınırlı değildir. Vize başvuru merkezi ücreti (Çocuk dahil alınır.) 20€ ve ortalama bir seyahat sağlık sigortası ise 10€'dur. Bu şekilde değerlendirdiğimiz zaman kişi başı en az 110€ gibi bir masrafınız çıkmaktadır. Grup vize başvurularında (en az 5 kişi) ülke uzmanlarımızdan Yunanistan vize fiyatları hakkında detaylı bilgi ve indirip alabilirsiniz.

Mail ve bıraktığınız telefon numanıza evrak listeleri ve detaylı ücret bilgileri iletilmiştir. İmza bölümünde bulunan iletişim bilgilerinden size özel ülke uzmanlarımızdan dilediğiniz zaman destek alabilirsiniz. 

Euroasia Gvs ekibi olarak deneyimli ülke uzmanlarımız ile beraber başvuru planınız ve sürecinizin tümünde sizler ile birlikte hareket ederek başvurunuzu sonuçlandırırız.

Ülke uzmanınıza doğrudan ulaşmak için tıklayın. 

Saygılarımla.

Okan E.

Yunanistan Vize Ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';