x
Yunanistan

Vize İşlemleri

Yunanistan

Yunanistan Kapı Vizesi 2020

C. Turfan 21/11/19, 15:29
15inde başlayan Schengen vizem var. Fakat 15inde ayvalıktan midilliye geçmemiz gerekiyor. Gecerliliği bulunan bir Schengen vizesine sahip pasaportumla tekrar kapı vizesine başvuru yapabilir miyim? feribotlar tamamen dolu. kapı vizesi almam gerekiyor ki, 14ünde midilliye geçebilelim. 15i akşam 18de Atina'ya başka bir feribota binmemiz gerekiyor. En hızlı İstanbul içinde nasıl halledebilirim?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Cevap: 

Merhaba Euroasia GVS'ye ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Aşağıda sorularınızı en detaylı şekilde cevaplamaya çalışacağız. Sorularınıza cevap bulamadığınız veya cevaplayamadığımızı düşündüğünüz bir konu olursa lütfen bize geri dönüşte bulunmayı unutmayınız. Öncelikle geçerliliği olan , Schengen statüsüne sahip bir vizeniz olduğunda vizenin geçerliliği olan tarih aralıklarında farklı bir Schengen statüsüne sahip bir vizeye başvuru yapamıyorsunuz. Ama siz sadece yaz aylarında verilen Yunanistan kapı vizesi 2020 yılında vizenizin geçerlilik süresi içinde seyahat etmeyeceğiniz için alabilirsiniz. Bu arada bilmenizde fayda var , Yunanistan kapı vizeleri Schengen statüslüne sahip bir vize değildir. Yani edindiğiniz bu vize ile sadece Yunanistan tek defaya mahsus bir kere giriş çıkış yapabilirsiniz. Diğer Schengen’e üye ülkelere bu vize ile giriş yapamamaktasınız. 

Yunanistan kapı vizesi, yazın turist yoğunluğundan ve sirkülasyon fazlalığından dolayı  sadece yaz aylarında verilen bir vize tipidir. Verilen Yunanistan kapı vizeleri kısa süreli ve tek girişli vizelerdir. Schengen Yunanistan vize başvuruları tarafımızdan en hızlı ve güvenilir şekilde yapılmakltadıır. Schengen Yunanistan vize başvuruları yapıldıktan sonra takribi 5 iş günü içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Başvurunuzun bir an önce başlatılması için çalışma durumunuz referans alınıp gerekli evraklar ve dilekçelerle ilgili düzenlemelerin yapılması gerektiğini unutmayınız. Vizelerinizin seyahat tarihine yetişmesi ve problemsiz bir şekilde sonuçlanması için iyi bir planlama yapılmalıdır. Seyahat tarihinden en 15 iş günü öncesinden işlemlerin başlatılması gerekmektedir. Yunanistan Schengen vize işlemlerinizin başlatılması adına web sayfamız üzerinden müşteri temsilcilerimize ulaşabileceğiniz numaralara çok kolay bir şekilde telefon trafiğine takılmadan ulaşabileceğinizi unutmayınız. Kapı vizesi veya diğer Schengen statüsüne sahip vize için başvurunuz tarafımızdan yapılabilmektedir.  Euroasia GVS size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, mutlu yarınlar diler.

Euroasia GVS Schengen,

Abdullah Tunç

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';