x
Yeni Zelanda

Vize İşlemleri

Yeni Zelanda

Yeni Zelanda Vize Ücreti 2020

O. Pekuz 12/12/18, 10:56
Sayın ilgili yeni zelanda vize randevu başvuru ve ücretlerle ilgili bilgi almak istiyorum. turizm amacıyla avustralya üzerinden geçeceğiz. avustralya vizemizi aldık, seyahatimiz şubat ayında. iletişim bilgilerimden dönüşünüzü bekliyorum. saygıalrımla.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz.
Yeni Zelanda vize işlemlerinizi Euroasia GVS aracılığıyla online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli evrakları hazırladıktan sonra taratıp mail üzerinden ya da kargo aracılığıyla tarafımıza gönderdiğinizde işlemlerinizi başlatabiliyoruz.
Yeni Zelanda devletinin göçmenlik ofisine evraklarınızın iletilmesi sonrası başvuru süreci başlamakta, değerlendirme süreci yaklaşık 25 gün sürmektedir. Herhangi bir randevu alınmasına ya da başvuru sahibinin şahsen gelmesine gerek yoktur. Yalnızca Ankara Yeni Zelanda Büyükelçiliği, başvuru sahibinin pasaportununun aslını incelemek istemekte ve bu süreç de uzmanlarımız tarafından yönetilmektedir.
Yeni Zelanda vize ücreti, başvurunuzun kategorisine göre şekillenmektedir ve 60 $ ile 720 $ arasında değişen fiyatlar bulunmaktadır. Sigorta bedeli, hizmet bedeli, kargo bedeli, biyometri işlemi bedeli ve danışmanlık bedeli bu ücretlere dahil değildir.
Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren Yeni Zelanda vizesi için web sayfamızı inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';