x
Yeni Zelanda

Vize İşlemleri

Yeni Zelanda

Yeni Zelanda Vizesi Gerekli Evraklar 2020

E. Çetin 15/12/18, 13:58
Merhabalar, öncelikle yararlı web siteniz için teşekkür ederim. Yeni Zelanda'ya ticari amaçlı seyahat edeceğim. Auckland'daki şirketten davetiyem de geldi. Seyahati Nisan gibi planlıyoruz. İşlemlerin 1 ay sürdüğünü duydum şimdiden hazırlık yapıyorum. Yeni Zelanda vizesi için gerekli evraklar ve süreç konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılarımla.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Sayın ziyaretçimiz,
Euroasia'ya hoşgeldiniz. Yeni Zelanda vizesi gerekli evraklar 2020 yılı için başvuru kategorisine ve çalışma durumunuza göre şekillenmektedir. Yeni Zelanda'ya ticari amaçla seyahat etmek isteyen bir özel sektör çalışanı için gerekli evrakları; özlük evrakları, iş evrakları ve seyahate dair evraklar şeklinde 3 kategoride toplayabiliriz.
-Özlük evraklarınız (Pasaport, 2 adet 5x5 fotoğraf, Kimlik fotokopisi, Tam vukuatlı nüfus aile kayıt örneği)
-İş Evraklarınız (Çalışma ve izin yazısı, SGK girişi, SGK 4A hizmet dökümü, son 3 ayın maaş bordrosu, Şirketin Son 3 aylık banka hesap dökümü, şirketin faaliyet belgesi, imza sirküleri, vergi levhası ve sicil gazetesi fotokopileri)
-Seyahata dair evraklar (Ticari davetiye, Hotel ve uçak rezervasyonu, eğer bir organizasyona katılacaksanız ya da farklı planlarınız varsa buna dair broşür, program ya da bilet)
Yeni Zelanda vize işlemlerinizi Euroasia GVS aracılığıyla online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli evrakları hazırladıktan sonra taratıp mail üzerinden ya da kargo aracılığıyla tarafımıza gönderdiğinizde işlemlerinizi başlatabiliyoruz.
Yeni Zelanda devletinin göçmenlik ofisine evraklarınızın iletilmesi sonrası başvuru süreci başlamakta, değerlendirme süreci yaklaşık 25 gün sürmektedir. Herhangi bir randevu alınmasına ya da başvuru sahibinin şahsen gelmesine gerek yoktur. Yalnızca Ankara Yeni Zelanda Büyükelçiliği, başvuru sahibinin pasaportununun aslını incelemek istemekte ve bu süreç de uzmanlarımız tarafından yönetilmektedir.
Oldukça kapsamlı bir başvuru gerektiren Yeni Zelanda vizesi için web sayfamızı inceleyebilir, daha detaylı bilgi almak, yol haritası çizmek ve süreç boyunca danışmanlığımızdan yararlanmak istediğiniz taktirde de bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Saygılarımla,
Yusuf Üzümcü
Euroasia İstanbul
ask@eagvs.com / 0212 963 03 43 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';