x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vizesi Nasıl Alınır 2020
A. Emre Güngör 28/11/19, 11:23 Cevabı Görüntüle
Ben Rusya vizesi almak istiyorum. Ama daha önce hiç yurt dışına çıkmadım. Bu sebeple vize işlemleri nasıl yapılır bilmiyorum. Rusya vizesi nasıl alınır? Bilgi verebilir misiniz?
Rusya Online Vize
M. Karaer 25/11/19, 14:21 Cevabı Görüntüle
Merhabalar kolay gelsin. Rusya St. Petersburg'a seyehat etmek istiyorum ama başvuruyu online olarak yapacağıma dair bir yerden bilgi aldım. Rusya online vize formuna nereden ulaşacağım? Şimdiden teşekkür ederim.
Rusya Vizesi Hotel Voucher
T. Yücel 25/11/19, 14:04 Cevabı Görüntüle
Merhaba, turistik amaçlı seyahat edeceğim. Rusya uzun süreli vize almak istiyorum. Rusya vizesi hotel voucher belgesi aylık geçerliliği olacak temin ediliyor mu? Geçtiğimiz yıllarda Rusya’ya birkaç kez giriş-çıkış yaptım. Başvuru evraklarımı Ulus’daki ofisinize iletsem, Rusya vizesi kaç günde çıkar?
Rusya Beş Yıllık Vize
A. Ayaz 22/11/19, 16:32 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve bordo pasaporta sahibiyim, elektrik mühendisiyim. Kız arkadaşım Rus. Yazın evlenmeyi düşünüyoruz. Evlendikten sonra Rusya beş yıllık vize alma hakkım olur mu? Bilgi verebilir misiniz?
Türkmen Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
T. Muhayeva 22/11/19, 16:09 Cevabı Görüntüle
Türkmenistan vatandaşıyım ama Ankara'da ikamet ediyor kısa dönemlik yani 10 günlük Rusya turist vizesi almak istiyorum. Türkmenistan vatandaşları İçin Rusya vizesi nasıl alınır, hangi evraklar getirmem lazım
Katar Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
A. Aslan 21/11/19, 14:23 Cevabı Görüntüle
Bordo pasaport sahibiyim, eşim Katar vatandaşı, resmi evliliğimiz var 6 yıldır ve Türkiye’de master yapıyor. Eşimle birlikte Rusya’ya gitmek istiyorum, Katar vatandaşları için Rusya vizesi başvuru koşulları nelerdir?
Lübnan Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
F. Taş. 21/11/19, 14:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba, eşim Lübnan vatandaşı, ben Türk'üm. 1 seneden fazla süredir evliyiz. Rusya'ya 1 haftalık bir tatil planı yapıyoruz? Lübnan vatandaşları için Rusya vizesi nasıl alınır?
Rusya Vize Randevu Almak
D. Akdeniz 19/11/19, 11:18 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben yıllık iznimde ailemle birlikte Rusya’ya seyahat edeceğim. Fakat işlerim çok yoğun Rusya vize Randevu nasıl alınır? Ya da almak şart mıdır? Sorumu yanıtlarsanız sevinirim.
Rusya Vip Vize
A. Şenyüz 19/11/19, 11:10 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Rusya Vip Vize başvurusu yapacağım. Rusya Vip vize ücreti hakkında bilgi alabilir miyim? Vize reddi olursa ücreti geri alma hakkım var mı?
Rusya Vizesi İçin Muvafakatname
N. K. 19/11/19, 10:58 Cevabı Görüntüle
İyi günler, benim işim dolayısıyla Rusya’ya gitmem gerekiyor fakat uzun süre kalacağım için kızımı da yanımda götürmek istiyorum. Babasıyla ayrıyız ve kızımın velayeti bende. Yine de Rusya vizesi için muvafakatname zorunluluğu var mı?
BAE/Dubai Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
S. Şimşek 18/11/19, 15:42 Cevabı Görüntüle
Selam BAE vatandaşı Türkiye'de iş ve ikameti mevcut Rusya’ya seyahat etmek istiyor. BAE/Dubai vatandaşları için Rusya vizesi nasıl alınır? Rusya vizesi için gerekli evraklar nedir? Randevu zorunlu mu haber verirseniz sevinirim
Özbek Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
H. S. 18/11/19, 12:28 Cevabı Görüntüle
Merhaba Özbek vatandaşıyım; 16 Ocak 2020 da, moskovaya turistik seyahat yapmak istiyorum. Özbek vatandaşları için Rusya vizesi işlemleri için pasaportumu en gec ne zaman vermeliyim.
İran Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
R. Çetin 18/11/19, 12:16 Cevabı Görüntüle
İran vatandaşı çalışanımız ailesiyle birlikte iki yıldır Türkiye'de yaşıyor. Rusya ticari vize almak istiyoruz. Davet mektubumuz da var. İran vatandaşları için Rusya vizesi nasıl alınır, ücret ve evrak bilgisini acilen tarafımıza gönderir misiniz?
Rusya Vize Merkezi
H. B. 18/11/19, 11:36 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Rusya vizesi alacağım. Rusya vize merkezi hakkında bilgi alabilir miyim?
Rusya Vip Vize Kaç Günde Çıkar
G. Tosun 15/11/19, 13:34 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Ankara’da ikamet ediyorum Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Bordo pasaportum var bu sebeple Rusya için vize almam gerekiyor. Fakat iş için hızlı bir şekilde Rusya’ya gitmem gerekli. Rusya vip vize kaç günde çıkar? Vip vize hakkında bilgi alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';