x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vizesi Ekşi
M. Can Güney 30/12/19, 16:47 Cevabı Görüntüle
Rusya vizesi ekşi’de okuduğuma göre Rusya’ya e vize ile gidilebiliyor. E vize ile Rusya’ya giriş yapılan bölgeden çıkış yapma şartı varmış. Rusya e vize ile Petersburg’dan giriş yapıp Moskova’ya geçebiliyor muyuz? Müzisyenim, Petersburg’da bir müzik festivaline davet edildim. Mümkünse festivalden sonra Moskova’yı da görmek istiyorum. Uygun fiyata uçak bileti de buldum. Yardımcı olur musunuz?
Rusya Evrak Tasdik
G. Seventürk 25/12/19, 12:37 Cevabı Görüntüle
Ben Mart ayı için Rusya için vize başvurusu yapmak istiyorum. 10 gün kalacağım ücret ve prosedür nedir, bilgi verir misiniz? Bunun dışında muhasebe işlerini yürüttüğüm, elektronik aksesuarlar üreten bir firmanın faturalarının konsolosluk ve valilik evrak tasdik işlemleri var. Bana danıştılar ama bilgim olmadığı için yardımcı olamadım.
Rusya Vize Evrakları
B. Can Bilir 24/12/19, 16:20 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Rusya vize evrakları nelerdir ve Rusya vize başvurum için nereye gitmem gereklidir.
Rusya Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi Davetiye
S. Çetin 20/12/19, 14:38 Cevabı Görüntüle
Merhabalar kolay gelsin. Rusya’ya aile akraba ziyareti yapacağım lakin duyduğuma göre davetiye alınması gerekiyor mu? Rusya davetiyesi nedir? Voucher Belgesi ile aynı işlevi görür mü? Yapacağım bu seyahat için bu davetiyeyi almam şart mı? Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Rusya Turistik Vize Ücreti
H. Şimşek 20/12/19, 12:56 Cevabı Görüntüle
Rusya’ya Turistik amaçlı gezi planlayan biri olarak sizlerden turist vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. Rusya turist vize ücreti 2020 başvuru bedeli ne kadar? Şimdiden teşekkür ederim.
Rusya Turistik Vize Dilekçe Örneği
B. Tanıl 16/12/19, 11:31 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Rusya’ya turistik amaçlı seyahat etmeyi düşünüyorum. Arkadaşım Rusya’ya gidebilmek için dilekçe gerektiğinden bahsetti. Dilekçeyi nasıl yazmam gerektiğini bilmiyorum. Rusya turistik vize dilekçe örneği belirtmiş olduğum mail adresime iletebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler
Rusya Vize Başvuru Formu 2020
F. Aydoğdu 16/12/19, 11:08 Cevabı Görüntüle
yazın kısa bir dönem Rusya’ya gitmek istiyorum. Vize başvurusu pek bilgili olduğum bir alan değil o yüzden danışmak istedim Rusya vize başvuru formu nasıl doldurulur ve nereden temin edebilirim teşekkürler.
90 Günlük Rusya Vizesi
H. Yürekli 12/12/19, 11:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben 90 günlük Rusya vizesi almak istiyorum ama davetiyem yok bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz Rusya vize ücretleri hakkında da bilgi almak istiyorum.
Rusya Ücretsiz Vize
A. Taylan. 12/12/19, 10:40 Cevabı Görüntüle
Selam ben Bingöl'den yazıyorum. Elektronik başvuruyla Rusya’ya ücretsiz vize olduğunu duydum. Konuyla ilgili gerekli yolları sizden rica ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.
Rusya Vizesi Almak İçin Gerekli Evraklar
U. Karaduman 07/12/19, 13:12 Cevabı Görüntüle
Rusya turistik vize başvurusunda bulunacağım. Önümüzde ki Ocak ayında orada olmayı planlıyorum. 30 günlük Rusya vizesi almak için gerekli evraklar nelerdir acaba yardım ederseniz sevinirim.
Rusya Vizesi Gaziantep
M. Şahin 06/12/19, 14:00 Cevabı Görüntüle
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşıyorum. Bir lojistik şirketinde çalışıyorum ve iş için Rusya’ya gitmem gerekiyor. Rusya vizesi Gaziantep ilçesinden acenteniz ile vize başvurusu yapmamız mümkün mü tam olarak nasıl bir yol izliyorsunuz eğer burada şubeniz yok ise sizlere nereden ulaşabiliriz?
Rusya Vize Talep Dilekçesi
M. Nur Sezgin 06/12/19, 10:08 Cevabı Görüntüle
Rusya’ya gitmek için vize başvurusunda bulunacağım. Rusya vize talep dilekçesi yazmam gerekli mi? Doğum yaptığım için çalışmıyordum, işe gireli 2 ay oldu, dilekçe ile izah edebilir miyim durumumu. Açıklarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
St. Peterburg Vizesi
Z. Nihan Coşkun 05/12/19, 14:35 Cevabı Görüntüle
Eşim Ocak ayında görevli olarak Rusya’nın Petersburg şehrine gidecek ve ben de Şubat ayında 1 hafta kendisini ziyaret etmek istiyorum. Hem şehri gezmek hem de eşimin yanında bulunmak istiyorum. Fakat kalacağımız otele daha sonra yani oraya gitmeme yakın karar vermek istiyorum. Ancak vize işlemlerimi bu ay bitirmek istiyorum. Hangi tür vize alacağım ve ne tür belgeler istendiği konusunda beni bilgilendirebilir misiniz?
Rusya Elektronik Vize Randevu
Z. Turdu 03/12/19, 11:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba kolay gelsin. Bir yerden duyduğuma göre Rusya'ya elektronik vize sistemi ile başvuruda bulunabileceğimize dair. Bu elektronik vize sistemi nasıldır, nereden bulabilirim? Bunun için randevu oluşturmak gerekiyor mu?
Rusya Vizesi Başvuru Evrakları
S. Ertokuş 28/11/19, 11:40 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben bu ay içinde Rusya’ya seyahat etmeyi planlıyorum. Rusya vizesi başvuru evraklarını iletebilir misiniz? Sitenizde bir yerde pasaport ve fotoğraf yeterli yazıyor. Doğru mu? Teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';