x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Vize Başvuru Formu 2020

F. Aydoğdu 16/12/19, 11:08
yazın kısa bir dönem Rusya’ya gitmek istiyorum. Vize başvurusu pek bilgili olduğum bir alan değil o yüzden danışmak istedim Rusya vize başvuru formu nasıl doldurulur ve nereden temin edebilirim teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba

Fatmagül Hanım, Rusya vize başvuru formu 2020 güncel belgeyi ilgili linki tıklayarak bilgisayarınıza indirebilir ve çıktısını alarak doldurabilirsiniz. Formu Türkçe doldurabilirsiniz, form seyahat detaylarınızı içeren temel sorulardan oluşur. Belge Rusya Konsolosluğu'nun hazırladığı bir belge değildir, sizlerin başvurularını en doğru şekilde yürütebilmemiz için vize servisimizin hazırladığı bir formdur. Rusya yolculuğunuz da ne sebeple seyahat etmek istediğinizi belirtmemişsiniz. Öncelikle Rusya vize başvurusu için seyahat amacına yönelik vize türüne ve vize süresine karar vermeniz gereklidir. Sonrasında ise vize türüne göre başvuru işlemleri için sizden istenilen belgeleri hazırlamanız gereklidir. Rusya vize başvuru formu tamamlamanız gereken belgeler arasında yer almaktadır. Her vize türüne göre hazırlanması gereken evrak ve belgeler farklılık gösterebilir. Evrak ve belgelerin yanı sıra vize ücretinde ve ülkede konaklama süresinde değişiklikler olabilir. Rusya seyahati için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile birlikte Türkiye’de yaşayan, ikamet eden yabancı uyruklu vatandaşları da Rusya vize başvurusunda bulunabilirler. 

Rusya seyahati için alınması gereken vize hakkında Rusya Konsolosluğu kurallar belirlenmiştir. Bu kuralların ihlali sonucunda ya da belgelerde bir hata olduğunda başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir. Bu gibi olumsuz durumlarla karşılaşmamak için Euroasia Global Visa Services çalışanları ile iletişime geçerek kontrollü bir şekilde başvuru sürecinin sonuçlanması için bir nevi tedbir almış olursunuz. Her türlü süreçte yanınızda olmaktayız.

Rusya vize başvuru formu 2020 yılı güncel belge ve Rus vizesi başvuruları konusunda daha fazla bilgi için ikamet bölgenize en yakın ofisimiz ile iletişime geçiniz. 

Saygılarımızla,

Evrim

H. Boşkıran 31/01/20, 15:30

İyi günler. Rusya seyahatim için doldurman gereken form hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum. Ankara’dan yapacağım Rusya seyahati için Rusya vize başvuru formu nasıl doldurur. Nelere dikkat etmem gerekiyor? Cevabınızı bekliyorum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 31/01/20, 15:31

iyi günler Hilal Hanım. Rusya vize başvuru formu nasıl doldurulur sorunuzu şöyle cevaplayalım; İlk önemli bilgi olarak vize başvurusunda bulunurken talep edilen formu doldururken sunulan bilgilerinin geçerli ve doğru olması önemli bir husustur.Rusya vize başvuru formu konsolosluk onayından ziyade başvuruyu gerçekleştirilebilmesi adına yetkili başvuru merkezi tarafından talep edilen, başvuranın pasaport bilgileri dışında yalnızca seyahat amacına, seyahat edeceği şehire ait bilgilerin yer aldığı bir belgedir. Türkçe doldurulabilir. 

Online olarak doldurulan formda sizlere ait güncel bilgiler son derece önemlidir. Rusya vize başvuru formunda beyan edeceğiniz bilgilerin yanlış olması halinde Rusya vize reddi alabilirsiniz. Bu nedenle formu en güncel bilgilerle doldurmanızı öneririz. Rusya vize formu doldururken şunlara dikkat etmenizi öneririz;

- Başvuru formunda sorulan her bilgi tam olarak eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır.

- Başvuru formundaki sorulara vereceğiniz cevaplar şahsınıza ait ve doğru bilgiler olmalıdır. 

- Başvuru formundaki ülkeye yapacağınız seyahatin nedeni ve ülkeye giriş yapacağınız şehir net olmalıdır. Soruda sorulan Rusya’ya gidiş amacınızı ve gidiş amacına yönelik ülkede konaklama yapılan süre soruları oldukça önem arz etmektedir. Bu bilgiler doğru ve eksiksiz bir doldurmalıdır. Bu nedenle yanlış veya hatalı bir bilgi olmamasına özen gösteriniz. St. Petersburg ve Leningrad bölgesine giriş yapacaksanız e-vize hakkında ayrıntılı bilgiyi EAGVS danışmanınızdan alabilirsiniz. 

Saygılarımızla,

Evrim

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';