x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vizesi Ankara Başvurusu
M. Bilgen 19/03/20, 21:35 Cevabı Görüntüle
Pursaklar’dayım ailemin yanına geldim, fakat Samsun’da çalışıyorum, ikametim Samsun. Rusya vizesi Ankara başvurusu için burada ikametimin olması şartı var mı? Diğer bir sorum ise Ankara merkeze uzak bir yerde olduğum için şahsen gelmeme gerekir mi, kargo ile Ankara başvuru merkezinize ticari vize için evrakları gönderebilir miyim? Teşekkürler.
Rusya Vize İşlemleri Antalya
B. Arpacı 19/03/20, 20:06 Cevabı Görüntüle
Kepez'de yaşıyorum. Rusya’da yaşayan akrabalarımı ziyaret etmek amacıyla Rusya vize başvurusunu Antalya'dan yapacağım. Rusya vizesi Antalya'dan almak için acenteniz ile görüşüp bilgi alma mümkün mü?
Rusya Vizesi İstanbul Başvuru Merkezi
E. Akfırat 19/03/20, 02:19 Cevabı Görüntüle
İstanbul Beylikdüzü’nde yaşıyorum. Arkadaşlarımla beraber Rusya’ya müzik atölyesi için gideceğiz ve orada 3 gün kalıcaz. Rusya vizesi İstanbul’dan almak için nereye başvuru yapacağız. Yardımcı olabilir misiniz?
Rusya Konsolosluğu Vize İçin Gerekli Evraklar
F. Dilsiz 19/03/20, 01:01 Cevabı Görüntüle
Ankara’da Gölbaşı ilçesinde yaşıyorum, 2 ay sonra düğünüm var eşimle beraber balayı için Rusya’ya gitmek istiyoruz orada 10 günlük güzel bir tatil planı yaptık fakat hem düğün yoğunluğumuz var hem de daha önce hiç vize başvurusu yapmadık. Ankara Rusya Konsolosluğu vize için gerekli evraklar nelerdir?
Rusya Vizesi Gaziantep Başvuru Merkezi
M. Şahin 19/03/20, 00:45 Cevabı Görüntüle
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşıyorum. Bir lojistik şirketinde çalışıyorum ve iş için Rusya’ya gitmem gerekiyor. Rusya vizesi Antep ilçesinden acenteniz ile vize başvurusu yapmamız mümkün mü tam olarak nasıl bir yol izliyorsunuz eğer burda şubeniz yok ise sizlere nereden ulaşabiliriz?.
Bulgaristan Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
Ö. Derebey 17/03/20, 20:21 Cevabı Görüntüle
Türkiye’de ikamet izni bulunan Bulgar vatandaşıyım. İş için Rusya vizesi almam gerekiyor. Bulgaristan vatandaşları için Rusya vizesi başvuru evrakları nelerdir?
Ankara Rusya Konsolosluk
Ş. Asil 04/03/20, 13:42 Cevabı Görüntüle
Kısa süreli bir tatil düşünüyoruz. Ankara Rusya Konsolosluk işlemleri hakkında bilgi verebilir misiniz? Rusya vizesi kaç günde çıkar?
Rusya Randevu Alma
K. Alibeyoğlu 04/03/20, 11:31 Cevabı Görüntüle
Ben ticari vize almak isteyen bir Özbek vatandaşıyım. 3 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. İşim dolayısıyla Rusya’ya gitmem gerekiyor ama çok vaktim yok. Vize için Rusya randevu alma zorunluluğu var mıdır? Randevu almadan da vize başvurumu gerçekleştirebilir miyim? Sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Rusya Konsolosluğu Antalya
N. Çuhadar 03/03/20, 15:50 Cevabı Görüntüle
Antalya’da ikamet ediyorum ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Rusya’da bir süre akrabalarımın yanında kalmayı düşünüyorum. Vize başvurumu Rusya Konsolosluğu Antalya'da yapacağım. Randevu almam gerekiyor mu? Rusya Konsolosluğu Antalya hakkında bilgi verir misiniz?
Rusya Turist Vizesi İçin Gerekli Evraklar
A. Akman 02/03/20, 12:09 Cevabı Görüntüle
Merhabalar Rusya turist vizesi için gerekli evraklarda nüfus cüzdanı yazıyor, nüfus cüzdanı fotokopisi-arkalı önlü (sadece fotokopi herhangi bir onay gerekli değil değil mi? Voucher belgesini temin edebileceğiniz yazıyor, voucher belgesi için ayrı bir masraf çıkıyor mu?
Rusya Turist Vize İşlemleri
A. Kocapınar 02/03/20, 11:16 Cevabı Görüntüle
merhaba, İzmir'de oturuyorum. Rusya turist vize işlemleri ne kadar sürüyor? Seyahat tarihim kesinleşmeden ve evrakları hazırlamadan randevu alsam ve randevu gününe kadar evrakları hazırlasam olur mu? St. Petersburg vizesi nedir, St. Petersburg vizesiyle Soçi'ye gidebilir miyim? Teşekküler.
Rusya Vize Başvuru Ankara
G. Talan 29/02/20, 15:29 Cevabı Görüntüle
Rusya vize başvuru Ankara'dan yapabilir miyiz? 4 kişiyiz, Kızılcahamam'da oturuyoruz, merkeze uzağız. Rusya vizesi Ankara ofisinize aramızdan 1 kişinin 4 kişinin pasaportlarını iletmesi yeterli olur mu? Teşekkürler.
Rusya Öğrenci Vizesi 2020
A. Akgül 29/02/20, 14:47 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Rusya’da kısa süreli bir seyahat yapmak istiyorum. Masraflarımın babamın sorumlu olmasından dolayı dilekçe hazırlamam gerekiyormuş. Bana sponsor olan kişiyi belirtmem için Rusya vize talep dilekçesi içerisinde hangi bilgileri yazmalıyım? Rusya öğrenci vizesi 2020 yılı başvuru şartları neler?
Rusya Vize Nasıl Alınır
A. Baki 22/02/20, 17:43 Cevabı Görüntüle
Sayın yetkili Rusya vizesi nereden
alınır? Rusya vizesi için voucher belgesinin zorunlu olduğunu söylediler doğru mu. turistik vize alamaz mıyız? Voucher ve Rusya Konsolosluğunun vize uygulamaları hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Rusya Vizesi Bursa Başvuru Merkezi
İ. Ateş 22/02/20, 17:29 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Osmangazi’de yaşıyorum. Rusya vize başvuru merkezi Bursa’da var mı?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';