x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Yabancı Pasaportlar İçin Rusya Vizesi
G.K. 26/03/20, 16:04 Cevabı Görüntüle
Bulgar vatandaşıyım. Hem TR hem de BG pasaportum var. Şu an Ankara’da teyzemin yanındayım. Yabancı Pasaportlar İçin Rusya Vizesi almak için Rusya vizesi Ankara başvuru merkezinizi ziyaret etmek istiyorum. Ücreti ne kadar? Hangi ülkelerin Rusya vizesinden muaf olduğuna dair yeterli açıklamaları Rusya Konsolosluğu’nun resmi sitesinde bulamadım, bu konuda bilgi verir misiniz?
AB Vatandaşları İçin Rusya Vizesi
V. Tuna 26/03/20, 15:27 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Belçika’da kıdemli ticaret uzmanı olarak çalışmaktayım. 3 yaşında bir oğlum var. İkimiz de hem Belçika hem Türkiye vatandaşıyız. Oğlum için muvafakatname mi düzenletmem gerekiyor? AB vatandaşları için Rusya vizesi alınmalı mı? Şu an İstanbul’dayız. Mayıs ayında iş görüşmesi sebebiyle Moskova’ya uçmam gerekecek. Oğlumu da götürmek istiyorum. Covid-19 pandemisinden dolayı yaşanan bu kritik süreçte vize işlemlerini kargo ile halletmek istiyorum.
Rusya Vize Randevu İzmir
M. Yener 25/03/20, 17:26 Cevabı Görüntüle
Dokuz Eylül Üniversitesi Film Tasarımı ve Yazarlık Bölümü’nden mezunum. Sigortalı bir işte çalışmıyorum. Film sektöründe uluslararası uzun kısa metraj ödüllerim, medya haberlerim mevcut. Rusya vize randevu İzmir’den nasıl alınıyor? Moskova Güzel Sanatlar Akademisi atölye grubu üyesi olarak başvurum kabul edildi. Atölye Haziran ayında. Ek olarak Rusya vize başvurusunda hangi evrakların tamamen orijinal olması gerekir? Başvuru merkezinize gelerek başvuru işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum.
Rusya Vize Randevu Ankara
E. Avcıoğlu 25/03/20, 16:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba, İki kişi Mayıs ayında Rusya konferansa katılım amaçlı turist vizesi alarak Rusya seyahati planlıyoruz. İkimiz de şirket çalışanıyız. İş yerimiz Çankaya Esat civarında. Rusya vize randevu Ankara’dan almak için ne yapmamız gerekir? Bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
Rus Vize Randevu
L. Turan 25/03/20, 16:01 Cevabı Görüntüle
İş görüşmesi amacı ile Rusya şirket davetiyesi alacağım (Amazon Russia). Şu anda da Türkiye’de bir yazılım firmasında çalışıyorum. Standart süreçte başvuruyu Nisan ayında yapmayı planlıyordum, fakat salgın nedeniyle görüşmeyi Temmuz ayına erteledik. Başvuruyu da Temmuz ayında yapacağım. Rus vize randevu nasıl alınıyor? Rusya vizesi için bankada yüklü miktarda para göstermem gerekir mi? Şu an çalıştığım şirketin Rusya’daki şirket ile irtibatım olduğunu bilmesini istemiyorum. Türkiye’deki şirketten de antetli kağıda izin yazısı almam gerekir mi?
Rusya Vize Başvurusu Antalya
İ. Yaşar 24/03/20, 01:33 Cevabı Görüntüle
20/05/2020 ile 28/05/2020 tarihleri için turistik vize almak istiyorum. Antalya'da çalışıyorum. Rusya vize başvurusu Antalya'dan nasıl yapılır? Rusya vizesi ile başka ülkelere de gidebilir miyim?
Rusya Aile Ziyaret Vizesi
E. Polat 24/03/20, 00:16 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 22 yaşındayım. Rusya'da kuzenim ve eşi yaşıyor. Kuzenimin eşi Rus vatandaşı. Bana davetiye yollayacaklar. Davetiyenin yanında ihtiyaçlarımın karşılanacağına dair resmi evrakı gönderebilirler. Masrafların karşılanacağına dair belge ve davetiye aynı şey mi? Diğer gerekli bilgileri de belirtirseniz sevinirim teşekkürler
Rusya Aile Ziyaret Vizesi Davetiye
E. Altay 23/03/20, 18:16 Cevabı Görüntüle
Moskova'da okuyan kuzenimi ziyaret ve tatil için Mayıs ayında Rusya'ya gitmek istiyorum. Mayıs ayına kadar Rusya Konsolosluğu vize başvurularını kabul etmeyecek diye okudum doğru mu? Rusya vizesi Davetiye olması şart mı? Ben İstanbul'da öğrenciyim ama ikametim İzmir. Rusya vizesi için gerekli evraklar nelerdir?
Rusya'ya Vize
O. Altın 21/03/20, 21:41 Cevabı Görüntüle
Rusya'ya yaklaşık 45 günlük bir seyahat planım var. Bordo pasaport sahibiyim. Rusya'da akrabalarım var. Rusya'ya vize başvuru için hangi evrakları hazırlamam gerekir? Ankara'da okuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Rusya Vize Reddi 2020
K. Aras 21/03/20, 21:06 Cevabı Görüntüle
Merhaba, yaklaşık 4 ay önce İngiltere vizesine başvurdum ve ret aldım. Gelirim yüksek ama sigortam asgariden yatıyor. Önümüzdeki ay Rusya vize başvurusunda bulunacağım, Rusya vize reddi alır mıyım? Başvurumu acenteniz ile gerçekleştirmek istiyorum.
Rusya Turistik Vize Kaç Günde Çıkar
N. U 21/03/20, 19:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Bulgaristan vatandaşıyım. Yurt dışında yaşıyorken (oturum izni ile) Türkiye'ye gelip Türkiye'deki Rusya Konsolosluğu'ndan vize başvurusu yapabiliyor muyuz? Rusya turistik vize kaç günde çıkar?
Rusya Vizesi Trabzon
R. Ali Akdoğan 21/03/20, 17:08 Cevabı Görüntüle
Trabzon'da bilişim firması sahibiyim. Çalışanlarımdan biri ile Rusya'ya fuara gideceğiz. Mayıs ayında gideceğiz, o zamana kadar Rusya vize işlemleri açılır mı, salgından dolayı Rusya Konsolosluğu'nun hizmet vermediğini okudum. Bir de davetiye temin etmemiz güç, turistik vize alabilir miyiz? Bu konuda çok bilgili olmadığım için Rusya vizesi Trabzon şubeniz ile anlaşarak başvuru yapmak istiyorum. Trabzon Rusya vizesi şubenize gelerek yapmamız şart mı ben telefon numaranız ile iletişime geçsem de olur mu bir de bana ilgilenecek bir numara verirseniz çok iyi olur, şimdiden teşekkürler.
Rusya Büyükelçiliği
A.P. 20/03/20, 03:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba Ankara'da yaşıyorum fakat asıl olarak Azerbaycan vatandaşıyım. Türkiye’de oturma iznim var. Rusya'da yaşayan ailemi ziyaret etmek için Türkiye’den vize başvurusu yapacağım. Benim durumumda olanlar için Rusya vizesi için gerekli evraklar nelerdir?
Rusya E Vize Nasıl Alınır
E. Aydınova 20/03/20, 02:58 Cevabı Görüntüle
Rusya elektronik vize almak istiyorum nasıl başvuru yapabilirim, Rusya e vize ücreti ne kadar
Rusya Turistik Vize
A. Ceylan 19/03/20, 22:51 Cevabı Görüntüle
Kardeşim Rusya'da üniversite öğrencisi. Ben de Nisan ayında 10 günlüğüne tatil için yanına gitmeyi planlıyorum. Çanakkale'de oturuyorum. Başvuru yapacağım vize türü aile ziyareti mi oluyor yoksa Rusya turist vizesi mi oluyor? Çanakkale'den Rusya vizesi başvurusu yapabilir miyim? Hazırlamam gereken evraklar hakkında bilgi alabilir miyim?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';