x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Vize Reddi 2020

K. Aras 21/03/20, 21:06
Merhaba, yaklaşık 4 ay önce İngiltere vizesine başvurdum ve ret aldım. Gelirim yüksek ama sigortam asgariden yatıyor. Önümüzdeki ay Rusya vize başvurusunda bulunacağım, Rusya vize reddi alır mıyım? Başvurumu acenteniz ile gerçekleştirmek istiyorum.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Rusya vize reddi 2020 yılında yalnızca istisnai durumlarda gerçekleşebilmektedir. Rusya için talep edilen evraklar İngiltere veya Schengen ülkeleri için istenen evraklardan daha farklıdır. İngiltere vize reddi almış olmanız, Rusya vize reddi alacağınız anlamına gelmemektedir. EAGVS ile eksiksiz bir başvuru dosyasıyla ve doğru beyanlarla başvuru yaptığınız takdirde vizeniz %98 ihtimalle çıkacaktır.

Rusya Vize Reddi Nedenleri

Rusya vize reddi eksik evrakla başvuru yapıldığında oluşabilir. Ret durumu turistik vize başvurularında vouchersız dosya veya ticari, aile ziyareti başvurularında davetiyesiz yapılan başvurularda ortaya çıkabilir. Ticari ve aile, arkadaş ziyareti başvurularında Rusya yetkili makamlarından onaylı elektronik davetiye belgesinin temin edilmiş olması beklenmektedir.

Rusya vize reddi 2020 yılında alındığı takdirde itiraz etmek yerine başvuru evraklarını yeniden düzenleyerek doğru, yeni bir başvuru yapmak yerinde olacaktır. Rusya vize reddi hakkında ayrıntılı bilgiye ilgili bağlantıyı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Vize reddi alırsanız vize başvuru ücreti, konsolosluk harç ve danışmanlık ücreti geri iade edilmemektedir. Rusya vize başvurusu en iyi şartlarda, doğru ve eksiksiz bir dosya ile yapılmasına dikkat edilmesi gerekir.

EAGVS olarak Rusya vize işlemlerinde büyük titizlikle çalışmakta, evraklarınızı tek tek incelemekteyiz. Evraklarınızı ikamet bölgenize en yakın ofisimize kargo ile göndererek kolayca işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Detaylı bilgi ve hızlı başvuru için bize +90 (212) 963 36 21 numaralı hattımızdan ulaşınız.

Saygılarımızla,

Evrim

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';