x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Turistik Vize Ücreti 2023
F.D 20/10/23, 16:38 Cevabı Görüntüle
Merhaba kolay gelsin Rusya turistik vize ücreti ne kadar öğrenebilir miyim ? 2 arkadaş seyahat edeceğiz. Rusya da arkadaşımız evleniyor davetiye göndermeyecek ama 1 hafta yanında kalmak istiyoruz. İkimizde öğrenciyiz. Rusya vize başvurusu yaparken sponsora ihtiyaç var mı? Detaylı bilgi için dönüş bekliyorum sizden .
Rusya Vatandaşı Eşi için Vize
D.Y 22/08/21, 20:29 Cevabı Görüntüle
Rusya vatandaşı eşi için vize alırken davetiyenin aslı mı gelmesi gerekiyor? Bana mail olarak bir davetiye geldi isterseniz tarafınıza gönderebilirim. Başvuru için başka ne gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Ben Alanya’da ikamet ediyorum gelmem gerekmiyorsa kargo yapabilirim benim için daha iyi olur. Davetiyeme göre 3 aylık vize fiyatını öğrenebilir miyim?
Rusya S. Petersburg Vizesi
O.S 15/07/21, 22:35 Cevabı Görüntüle
St.Petersburg icin Agustos ayina turistik vize alabiliyor muyuz? Covid dolayisi ile emin olamadim. Alabiliyor isek surec hakkinda bilgi almak isterim.
Bebekler için Rusya Vizesi
İ.U 20/06/21, 11:56 Cevabı Görüntüle
Bebekler için Rusya vizesi 2 yaş altı bebekler için de vize gerekiyor mu? Gerekiyorsa harç bedelleri yetişkinlerle aynı mı? Başvuru için hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor? Biz zaten anne baba çocuk olarak gideceğiz yine de muvafakatname zorunlu mudur? Siz başvuru için ne kadar alıyorsunuz? Turistik vize alınır mı çocuk için yardımcı olabilir misiniz?
Romanya Pasaportlulara Rusya Vizesi
A.S 25/12/20, 00:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba , Romen pasaportum ile ocak 2021 'de St.Petersburg'a seyahat planlıyorum .E visa almam mümkün müdür , e-visa nın 01/01/'21 de açılacağı doğru mudur ve max. kalış süresi ne kadardır? Ayrıca uçak biletimi e visa almadan almamı önerir misiniz?!... ilginize ve cevabınıza şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla...
Belarus'tan Rusya'ya Geçiş Vizesi
C. Baş 30/03/20, 19:30 Cevabı Görüntüle
Belarus’a gideceğim. Belarus’tan Rusya’ya özel araçla geçmek istiyorum, mümkün mü? Rusya vizesi için gerekli evraklar hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Rusya Vizesi Antalya Başvuru Merkezi
E. Tosun 30/03/20, 19:10 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, ben Antalya merkezli bir çelik malzeme firmasının sahibiyim. Ürünlerimizi Antalya’da ürettik ve Moskova’ya yolladık. Montaj ve kurulum için 3 elemanımızı da göndermemiz talep edildi. Rusya ticari vize için evraklarımızı tamamladık, davetiyeleri temin ettik. Rusya vizesi Antalya başvuru merkezinize başvuruyu iletsek ortalama kaç günde vize çıkar? Vize talep ettiğimiz elemanlarımızdan biri Türkmenistan vatandaşı. Yabancı pasaportlar için başvuru şartları nedir? Önerileriniz bize kılavuzluk edecektir, şimdiden teşekkürler.
Rusya Öğrenci Vizesi Nasıl Alınır
A. Demirci 30/03/20, 19:03 Cevabı Görüntüle
Merhaba, yeni medya çalışmaları alanında doktora yaptım. Saint Petersburg State University’den Russian Media Studies alanında çalışma yapmam için post doktora programına davet edildim. Aynı zamanda üniversiteden konaklama için belli bir miktar hibe ayrıldığı tarafıma bildirildi. Üniversite şahsım adına hazırlanmış daveti mektubunu en kısa sürede ileteceğini bildirdi. Fakat hangi tip (Rusya turistik vize veya Rusya bilimsel etkinlik vizesi gibi…) vizeye başvuracağımı bilemiyorum. Rusya öğrenci vizesi nasıl alınır, turistik vize nasıl alınır? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Rusya Büyükelçiliği Vize Evrakları
H. Kale 28/03/20, 21:57 Cevabı Görüntüle
Samara’da faaliyet gösteren bir inşaat firması ile renovasyon ve inşaat malzemeleri kalkınma projesi anlaşmamız kapsamında 3 kişilik ekibin kısa süreli transferi üzerine anlaştık. Ekibimizde 2 mühendis ve 1 usta bulunmaktadır. Usta üniversite mezunu değil, bu durum başvuruda sorun teşkil eder mi? Rusya’dan temin edilecek onaylı davetiye teslim süresi ne kadardır? Rusya Büyükelçiliği vize evrakları nelerdir, geri dönüşlerinizi rica ederiz. Teşekkürler.
Rusya Ticari Vize Evrakları
İ. Tekin 28/03/20, 21:48 Cevabı Görüntüle
Merhaba, kendim ve kızım için Rusya vizesi başvurusu yapmak istiyorum ve eşimden iki yıl önce boşandım. Şu anda planlanmış bir seyahatim olmamakla birlikte Rusya ile iş yaptığımdan acil kararlar ile ara sıra gitmekte olduğumdan vizem elimde hazır olsun istiyorum. Rusya ile ihracat yapan firmanın ortağıyım ve şahsi mal varlığı bulunmakta. Rusya uzun süreli vize almak için nasıl bir başvuru yapmam gerekir? Teşekkürler.
Rusya Ticari Vize Nasıl Alınır
Ö. Erden 28/03/20, 21:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Mayıs ortası iş toplantısı için Kazan’a gideceğim. Davet mektubu temin edeceğim. Şirket çalışanları davetiyenin nasıl temin edileceğini bilmiyor. Davetiye talebi için şirketten konsolosluğa e-mail göndermesini mi istemem gerekiyor? Eşim AB (Belçika) vatandaşı. Rusya vizesinden muafiyet durumu söz konusu mu? Rusya ticari vize nasıl alınır? Teşekkürler.
Rusya Transit Vize
S. Deniz 27/03/20, 17:40 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Moskova aktarmalı olarak Kazakistan’a uçak bileti almayı planlıyorum. Kazakistan’a iş için gideceğim, ancak planladığım tarihe uygun uçak bileti bulamadığım için Moskova aktarmalı gitmeyi düşünüyorum. Moskova’da da 1 gece konaklamayı ve gezmeyi düşünüyorum. Bu durumda Rusya transit vize mi almam gerekir? Teşekkürler.
3 Yıllık Rusya Vizesi
F. Yıldırım 27/03/20, 16:31 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Moskova’da iş ortağımızla birlikte et işleme tesisi kuracağız. Rusya’da faaliyet gösteren iş ortağımızın talebi doğrultusunda 3 çalışanımızı Rusya’ya transfer etmek istiyoruz. Çalışanlarımız için 3 yıllık Rusya vizesi almak istiyoruz. Rusya vizesi için gerekli evraklar listesi, süreç ve fiyat hakkında bilgilendirme rica ediyorum.
Rusya Büyükelçiliği Vize
F. Ünal 26/03/20, 17:55 Cevabı Görüntüle
Eşim iş gezisi için Moskova’ya gidecek. Ben de ona eşlik etmek istiyorum. Ankara’da Ümitköy’de oturuyoruz. Rusya Büyükelçiliği vize başvurusunda bulunurken nelere dikkat etmemiz lazım. Çok girişli Rusya vizesi alabilir miyiz? Teşekkürler.
Rusya Vize Başvurusu Nasıl Yapılır
M. Altın 26/03/20, 16:49 Cevabı Görüntüle
Sayın Yetkili, Türkiye'de bir üniversitede doçentim. Rusya’da gerçekleşecek bir bilimsel kongreye katılacağım, kabul belgem de yakın zamanda gelecek. Rusya vize başvurusu nasıl yapılır, Rusya vize işlemleri için gerekli evraklar nelerdir? Mülakat süreci var mı? Teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';