x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Turistik Vize Ücreti 2023

F.D 20/10/23, 16:38
Merhaba kolay gelsin Rusya turistik vize ücreti ne kadar öğrenebilir miyim ? 2 arkadaş seyahat edeceğiz. Rusya da arkadaşımız evleniyor davetiye göndermeyecek ama 1 hafta yanında kalmak istiyoruz. İkimizde öğrenciyiz. Rusya vize başvurusu yaparken sponsora ihtiyaç var mı? Detaylı bilgi için dönüş bekliyorum sizden .
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Rusya Federasyonu vize kategorisi fark etmeksizin seyahat esnasında umuma mahsus pasaportlu Türk vatandaşları vize almalarını talep etmektedir. Seyahat amacınız ücret ve evraka listesi kısmında önem arz ediyor. Rusya daki yaknınız size davetiye iletemiyorsa seyahat amacınız turistik olacaktır.  Rusya Turistik vize başvurusu için gerekli evraklar ; seyahatinizden sonra en az 6 geçerli pasaportunuz , 2 adet biyometrik fotoğrafınız ve Rusya vize bilgi formunuzu bize kargo yapabilir veya elden en yakın şubemize teslim edebilirsiniz. Rusya turist vize ücreti şu şekilde sıralanabilir;

Vize Başvuru ve İşlem Ücretleri:

  • 30 Gün Tek Girişli Vize Konsolosluk ve Harici Servis Sağlayıcı Bedeli: 180 $ + Kdv (Ekspres 330$)
  • 30 Gün Çift Girişli Vize Konsolosluk ve Harici Servis Sağlayıcı Bedeli: 240 $ + Kdv (Ekspres 410$)
  • 3 Aylık 1 Girişli Vize Konsolosluk ve Harici Servis Sağlayıcı Bedeli: 210 $ + Kdv  (Ekspres 340$)
  • 3 Aylık  2 Girişli Vize Konsolosluk ve Harici Servis Sağlayıcı Bedeli: 260 $ + Kdv  (Ekspres 440$)
  • 6 Aylık Çok Girişli Vize Konsolosluk ve Harici Servis Sağlayıcı Bedeli: 420$+kdv  (Ekspres YOK)

  Evrakları tarafımıza ulaştırıp ne kadar süreli başvuru yapacağınıza bağlı olarak Rusya turistik vize ücreti ödemeniz durumunda başvurunuz konsolosluk talep etmediği süreci şahsen gelmenize gerek kalmadan gerçekleştirilir. Vize sonuçlanma süreci ortalama 7-8 gündür seyahatinizden en az 15 gün öncesinde başvurunu yapmanızı öneriyoruz. Rusya Federasyonu Konsolosluğu eksik gördüğü takdirde  ek evrak isteme, başvuru sahibini yüz yüze görüşmeye çağırma ve değerlendirme süresini uzatma yetkisi vardır. Tüm detaylı evrak listesi ve süreçle ilgili bilgi almak için 02129630343 ten bize ulaşabilir veya en yakın EAGVS şubesini ziyaret edebiliriniz.

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';