x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

15 Günlük Rusya Vizesi
N. Sevindik 22/10/19, 14:09 Cevabı Görüntüle
Haziran ayı içerisinde yıllık tatilimi Rusya’ya gitmek için kullanacağım, yaklaşık 15 günlük bir seyahat planı düzenledim. 15 günlük Rusya vizesi şartları nelerdir? Belirtirseniz ben de ona göre başvuru yapmış olurum, cevabınızı bekliyorum.
Rusya Vizesi Altunizade
A. Akınal 11/10/19, 13:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben İstanbul Altunizade 8 senedir çocuk bakıcılığı yapmaktayım. Aslen Makedonya vatandaşıyım İstanbul’ da oturma iznim var fakat yabancı pasaport sahibiyim. Rusya’da yaşayan arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum. Rusya vizesi Altunizade’den acenteniz ile nasıl görüşme sağlayabilirim? Vize başvurusunu yaptıktan kaç gün sonra bir cevap alabilirim izin zamanıma denk gelmesi benim için önemli başvurumun olumsuz yönde sonuçlanma olasılığı nedir?
Garanti Rusya Vizesi
E. Bahar 09/10/19, 11:33 Cevabı Görüntüle
İyi günler arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bir yabancı dil kursunda Rusça dil eğitimi alıyorum. Öğrenmiş olduğum dili geliştirmek için pratik yapma amaçlı kursta olan arkadaşlarımla beraber Rusya’ya gitmem gerekiyor ve bunun için vize başvurusunda bulunmam gerekli bu sene içerisinde kesin olarak Rusya’da olmam lazım. Garanti Rusya vizesi almam lazım vize başvurumun reddedilme gibi bi olasılığı var mı? Ne kadar sürede sonuçlanır, kesin çıkabilmesi için hangi şartları gerçekleştirmem gerekli bir de hazırlamam gereken evrakları cevaplarınızda belirtirseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar.
Rusya Vize Merkezi Harbiye
T. Erdoğan 11/10/19, 13:11 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, İstanbul Harbiye’ de yaşıyorum yıllık iznim için Rusya’ya bir tatil planı yaptım. 15 günlüğüne Rusya vizesi almak istiyorum. Rusya vizesi için Harbiye’ den acenteniz aracılığı ile nasıl vize başvurusunda bulunabilirim, bunun için gereken tüm evrakları ve sürecin işleyişini cevabınız da belirtir misiniz? Harbiye’ de ya da yakın konumda bu konuyla ilgili danışmanlık hizmetiniz var mı?
Rusya Vize Ücretleri
s. sever 27/12/19, 11:41 Cevabı Görüntüle
Rusya’ya seyahat planı yapmak isteyen bir grup arkadaşız. Bizler Rusya vize ücretleri hakkında güncel bilgileri almak istiyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ediyoruz şimdiden.
Rusya Vizesi Çanakkale
K. Akgün 09/12/19, 11:44 Cevabı Görüntüle
İyi günler, gemi malzemeleri üreticisiyim. Ticari ilişkilerimi geliştirmek amaçlı Rusya'ya gitmek istiyorum. Uzun süreli ve çok girişli vize istiyorum. Şirketim Çanakkale Biga'da. Rusya vizem için bana yardımcı olabilir misiniz.
Rusya Vizesi Nereden Alınır
M. Arutlu 22/10/19, 10:26 Cevabı Görüntüle
Merhaba; 29.12.2019 & 04.01.2020 arası esiyle birlikte kuzenim Rusya'ya bizi ziyarete gelecek vize almak istiyoruz, Yardımcı olursanız seviniriz.
Rusya Vize Ücreti 2020
B. Sezen 21/10/19, 16:32 Cevabı Görüntüle
1 aylık turist vizesi maliyeti kaç lira. rusyadan evli olan kişilere hangi vize çıkarılmalı ve hangi evraklar gerekmektedir
Rusya Vizesi Antalya
B. Esen 16/10/19, 15:11 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Antalya’da ikamet ediyorum ve özel bir şirketin sahibiyim. işim gereği Rusya’ya çok sık gidip geliyorum. Fakat her gidişimde tekrar vize almak zorunda kalıyorum. Bu da toplantı zamanlarının aksamasına yol açıyor. Gerçekten çok zor durumda kalıyorum. Bunun için ne yapabilirim. Antalya Rusya vizesi başvuru merkezi var mı? Bana yardımcı olmanızı umuyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Rusya Vizesi Ne Kadar
G. Eriş 18/10/19, 10:24 Cevabı Görüntüle
Merhaba sayfanızda bulunan bilgileri okudum ve cidden çok faydalandım fakat özel olarak sormak istediğim bir konu var. Rusya vizesi ne kadar? Öğrenci olarak gideceğim ve bütçemi ayarlamaya çalışıyorum açıklarsanız sevinirim birde Rusya vize türüne veya süresine göre değişkenlik gösteriyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Rusya Vizesi Gerekli Belgeler
M. Demir 15/10/19, 10:08 Cevabı Görüntüle
Selamlar, 4 ay sonra Moskova'ya bir iş seyahati için otel rezervasyonu yaptırdım ve bilet aldım. Rusya vizesi gerekli belgeleri açıklarsanız çok memnun kalırım. Daha önce Rusya’ya gitmedim vize şartlarını bilmiyorum. Kullanmakta olduğum pasaport türüne uygun bir vize başvurusu mu yapmam lazım ?
Rusya Voucher Belgesi
Z. Nihan Coşkun 17/08/19, 18:22 Cevabı Görüntüle
Eşim Aralık ayında görevli olarak Rusya'nın Petersburg şehrine gidecek ve ben de Aralık ayında 1 hafta kendisin ziyaret etmek istiyorum. Hem şehri gezmek hem de eşimin yanında bulunmak istiyorum. Fakat kalacağımız otele daha sonra yani oraya gitmeme yakın karar vermek istiyorum. Ancak vize işlemlerimi bu ay bitirmek istiyorum. Evraklar arasında Rusya voucher belgesi olduğunu okudum, bu belgeyi nasıl temin ediyoruz, hotel henüz belli değil, rezervasyon belgesi mi oluyor voucher? Hangi tür vize alacağım ve ne tür belgeler istendiği konusunda beni bilgilendirebilir misiniz? Hotel Voucher belgesi örneğini bana iletebilir misiniz?
Rusya 1 Yıllık Vize
D. Kaya 25/11/19, 15:24 Cevabı Görüntüle
Bursa'da kozmetik firması sahibiyim. Rusya'ya ihracat yapıyorum. Rusya vizesi alırken 1 yıl geçerliliğe sahip olacak şekilde almak istiyorum. Rusya 1 yıllık vize nasıl alınır? Yardımınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Rusya Aile Birleşimi
M. Yılmaz 14/10/19, 14:59 Cevabı Görüntüle
Merhabalar bundan 1 yıl önce Türkiye’de tanıştığım fakat Rusya vatandaşı olan bir kadın ile evlilik yaptım. Bu süre içerisinde Türkiye’de yaşıyorduk fakat kendisinin ordaki işi dolayısı ile benimde Rusya’ya yerleşmem gerekiyor Rusya aile birleşimi için oturum izni almam gerekiyor mu bu durumda ne yapmam gerek ?
İzmir Rusya Vize Başvuru Merkezi
N. Gürsel 04/11/19, 12:32 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben İzmir'de yaşamaktayım. Gezip görmek amaçlı eşimle birlikte yılbaşında Rusya'ya gitmek kısa bir tatil yapmak istiyorum. Daha önce hiç vize almadım Bordo pasaportumu da yeni çıkardım. İşlerim çok yoğun olduğu için vize başvurumda yardımcı bir destek arıyorum. İzmir Rusya vize başvuru merkezi adresinizi iletebilir misiniz
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';