x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Hakkında Sorular & Yorumlar

Rusya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Rusya Vip Vize Ücreti
C. Gelişken 30/10/19, 11:56 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Rusya’ya kısa süreliğine gitmek istiyorum. Bunun için bir çok araştırma yaptım vize türlerini,sürelerini araştırdım. Rusya Vip vize uygulamasını okudum böyle bir şey var mı, güvenilir mi birçok acente vip vize yapılabildiğini yazmış. Rusya vip vize ücreti nedir? Bundan da bahseder misiniz, diğer vizelere göre daha maliyetli mi oluyor?
Rusya Vize Başvurusu Nereye Yapılır
E. Yalçınkaya 30/10/19, 11:44 Cevabı Görüntüle
Arkadaşlar kız arkadaşım ile beraber yıldönümümüz için Rusya tatili düzenlemek istiyoruz. Rusya vize başvurusu nereye yapılır ve ne kadar zamanda sonuçlanır ? Eğer acenteniz ile anlaşırsak nasıl başvurumuz nasıl ilerlicek açıklarmısınız? Teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar iyi çalışmalar.
Rusya Öğrenci Vizesi İçin Gerekli Evraklar
Ş. Çeviker 30/10/19, 11:39 Cevabı Görüntüle
Arkadaşlar kız arkadaşım ile beraber yıldönümümüz için Rusya tatili düzenlemek istiyoruz. Rusya vize başvurusu nereye yapılır ve ne kadar zamanda sonuçlanır ? Eğer acenteniz ile anlaşırsak nasıl başvurumuz nasıl ilerlicek açıklarmısınız? Teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar iyi çalışmalar.
Rusya Vize Fotoğraf
S. Kavuk 30/10/19, 10:53 Cevabı Görüntüle
İyi çalışmalar Rusya vize randevu alınmasına gerek var mı? ben evraklarımın birçoğunu tamamladım. Bir tek fotoğraf gibi küçük detaylar kaldı. Şu an elimde olan vesikalık fotoğrafım var Rusya vize fotoğrafı için özel bir ölçüt var mı yoksa elimde bulunan vesikalık da kabul görür mü? Eğer geçersiz ise Rusya vize fotoğraf ölçütünden bahseder misiniz?
Rusya Konsolosluğu Vize Randevu
Y. Boz 30/10/19, 10:01 Cevabı Görüntüle
Merhaba size yapacağım seyahatle ilgili bir soru sormak istiyorum. Yaklaşık bir ay sonra Rusya’ya gitmek için vize başvurusunda bulunacağım. Rusya’ya turist olarak gideceğim için turistik vize başvurusunda bulunmam gerekiyor sanırım benim sormak istediğim soru Rusya konsolosluğu vize randevu talebinde bulunuyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Rusya Vizesi İçin Gerekli Belgeler
B. Koçak 24/10/19, 15:00 Cevabı Görüntüle
merhabalar 1-5 kasım 2019 tarihlerinde costa magica gemisi ile baltık başkentleri turuna çıkacağız. bu kapsamda 2-3 kasım 2019 tarihinde st. petersburg şehrinde olacağız. Sanırım vize almamız gerekiyor. Rusya vize ücretleri ve işlemlerin ne kadar sürede sonuçlanabileceği hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Rusya Vip Vize Randevu
Z. Şahin 24/10/19, 14:21 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ve benim acil olarak Rusya’ya gitmem gerekiyor. Rusya Vip vize randevu almama gerek var mı? Nasıl başvurabilirim?
Rusya Vize Uzatma
A. Yılmaz 24/10/19, 13:30 Cevabı Görüntüle
Selam öncelikle iyi çalışmalar. Şu an Rusya'dayım. Annem pek bu konulara vakıf olmadığı için yardımınızı rica ediyorum. Çift girişli Rusya vizesi almıştım süresi henüz bitmedİ ama bitmek üzere. Rusya vize uzatma hakkım var mı? Benim şahsen başvuruda bulunmam gerekir mi bir de başvuru sonuçlandığında herhangi bir yere kaydımı bildirmem gerekli mi?
Rusya Erasmus Vizesi
H. Dursunoğlu 23/10/19, 11:49 Cevabı Görüntüle
Rusya'da kız arkadaşım var. Rusya'da kimya laboratuvarında erasmus staj yapacağım. İstanbul kiev gideceğm, ardından kiev-moskova'ya uçacağım . Türkiye'den bilet alacağım. Rusya Erasmus vize nasıl alırım
Rusya Vize Süresi
F. Doğan 22/10/19, 12:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Rusya’ya gitmek istiyorum. Bunun için başvuru yapmam gerekiyor ve ben gittiğim zaman Rusya’da fazla zaman geçirmek istiyorum. Rusya vize süresi hakkında bilgi verir misiniz? Başvuruda hangi vize türünü belirtmem gerek uzun zaman geçirebilmek için ?
Rusya Yeşil Pasaporta Vize İstiyor Mu
G. Tunç 22/10/19, 12:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben 13 yıldır adliye de devlet memuru olarak çalışıyorum ve yeşil pasaport sahibiyim önceden hiç yurtdışına çıkmadım bu sene düşünüyorum. Rusya yeşil pasaport kullananlardan vize talep ediyor mu?
Rusya Uzun Süreli Başvuru Formu
E. Demir 22/10/19, 11:37 Cevabı Görüntüle
Türkiye’de nakliye şirketinde çalışıyorum. İş için beş ay kadar Rusya’da çalışmam gerekiyor ve bunun için vize başvurusu yapacağım. Rusya uzun süreli vize başvuru formu nasıl dolduruluyor dikkat etmem gereken yerlerden bahseder misiniz? Ben daha önce hiç böyle bir başvuruda bulunmadım tam olarak bilgim yok yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Rusya Vizesi Bodrum/Muğla
O. Okan 21/10/19, 16:41 Cevabı Görüntüle
Kasım'ın ilk haftası 15 günlük turistik Rusya vizesi almak istiyorum. Gerekli belgeleri yazıp ne zaman başvurmam gerektiğini iletir misiniz? Bodrum'da yaşıyorum, buradan yapabiliyorsunuz değil mi?
Rusya Vize Randevu 2020
A. Reisoğlu 21/10/19, 15:58 Cevabı Görüntüle
Rusya vize randevu 2020 yılbaşı için kendim alabilir miyim?
Rusya Turist Vizesi
E. Nur Topçu 21/10/19, 15:42 Cevabı Görüntüle
Rusya da turist olarak uzun süre yaklaşık olarak 45 gün kalmak istiyorum. Rusya turist vizesi nasıl alınır, teşekkür ederim.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';