x
Rusya

Vize İşlemleri

Rusya

Rusya Vize Randevu 2020

A. Reisoğlu 21/10/19, 15:58
Rusya vize randevu 2020 yılbaşı için kendim alabilir miyim?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar, Rusya vizeniz için öncelikle vize başvuru türünüzü belirlemeniz gerekmektedir. Rusya vize başvuru türünüzü belirledikten sonra vize başvurusu için hazırlanması gereken evrakları ve ücret bilgisini vize servisimiz temsilclerinize mailinize talep edebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz evraklarınızı herhangi bir randevu almadan tarafımıza kargo yolu ile veya elden ofisilerimize teslim edebilirsiniz. Rusya vizesi için konsolosluklara mülakat, parmak izi işlemi olmamaktadır. Bu nedenle Rusya vize randevu alınmadan işlemler gerçekleştirilir. Rusya vize başvuruları yetkili acenteler tarafından voucher belgeleri temin edilerek yapılır. İşlemlere başlayabilmemiz için evraklarınızı ofisimize eksiksiz olarak ulaştırmanız gerekecektir. Euroasia temsilcilerini başvurunuzu siz gelmeden işleme almada yetkilidir. Rusya vizeniz için hazırlamanız gereken evrak ve ücret bilgisi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için ikamet bölgenize en yakın ofisimizi arayabilirsiniz. 

Euroasia GVS İstanbul,

Serpil Kasap

Z. Akgül 06/12/19, 10:57

Kısa dönem tatil amaçlı Rusya’ya gitmek istiyorum. Bir şirkette çalışıyorum pazar günü hariç neredeyse ful çalıştığım için pek bu konuları araştırmaya fırsatım olmadı sayfanız aracılığıyla ancak sorabiliyorum bunun için de teşekkür ederim. 2020 Ocak ikinci haftası gideceğim. Sormak istediğim soru ise Rusya vize randevu sistemi ile mi çalışıyor? Rusya vize randevu 2020 başvuru sistemine nasıl ulaşabilirim?

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 06/12/19, 10:57

Merhaba Zeynep Hanım, Rusya vize randevu 2020 yılı için online sistem bulunmamaktadır. Ayrıca Rusya vize başvuru işlemleri için randevu sistemi ile çalışmamakta. Yani randevu almanıza gerek yoktur. Bir iş nedeni ile seyahat etmek istediğinizden bahsetmişsiniz. Bunun için Rusya ticari vize başvurusunda bulunmanız gereklidir. Ticari vize iş görüşmesi ve ticari faaliyette bulunacak kişilerin başvurması gereken vize türüdür. Rusya Ticari vize için hazırlamanız gereken evraklar bulunmaktadır.

Pasaport: Vize süresinin sona erdiği süreden sonra 6 ay geçerliliğinin olması gerekmektedir.

Rusya Vize Başvuru Formu: Kişisel bilgiler (seyahat şehri, seyahat tarihleri gidiş-dönüş, ev adresi, cep tel, meslek, iş ismi, iş adresi) gibi doldurması gereken yerleri doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamlamanız gerekmektedir. Yanlış bilgi bulunması ile başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir.

Biyometrik Fotoğraf: 35*45 mm ölçülerinde beyaz fon üzerinde güncel tarihli 2 adet çekilmiş olması gerekmektedir.

Başvuru sahibinin Rusya Federasyonu Federal Göç Şubesi ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlı tarafından hazırlanmış ve sunulmuş olan davetiyenin orjinalini sunmalıdır. Rusya turistik vizenizi tek girişli, çift girişli veya çok girişli olarak alabilirsiniz. Rusya’da konaklama süresini ticari faaliyetin süresi belirlemektedir. Başvuruda bulunduğunuz Rusya vize yaklaşık olarak 5 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Sonuçlanma süresi Türkiye ve Rusya’daki ulusal ve dini bayramlara göre, resmi tatillere göre ve yoğunluk durumlarına göre gecikebilir. Ticari vizenin seyahat tarihine yetişmesi için başvurunuzu 1 hafta önceden gerçekleştirmenizi tavsiye ederiz.

Saygılarımızla,

Evrim

L. Devirden 25/12/19, 10:16

Merhaba kolay gelsin, eşim ile beraber Rusya’da seyahat etmek istiyorum. Bunun için sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Rusya vize randevu sistemi ile mi başvuru yapılıyor? Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 25/12/19, 10:17

Merhaba Lale Hanım, Rusya seyahatiniz için sizlere ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sunmaktan mutluluk duyarız. Öncelikle Rusya vize randevu almak kısa süreli vize başvuruları için zorunlu bir prosedür değildir. yararlanmak için sahip olduğunuz pasaportun türü önemli bir husustur. Bordo pasaporta sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Rusya seyahatleri için vize alımı zorunlu iken Yeşil, Gri ve Siyah pasaporta sahip olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının ülkede 90 günlük konaklama süresi ile vizeden muaftırlar. Sizlerin öncelikle sahip olduğu pasaport türünü ve pasaport geçerlilik süresini dikkate alarak vize başvurusunda bulunmanızı tavsiye ederiz. Rusya'ya yapılacak seyahatlerde en az 6 ay geçerliliği bulunan pasaport kullanılmalıdır. Bunun yanında Rusya seyahatiniz için seyahat gerekçenizi doğru bir şekilde belirtmeniz gerekmektedir.

Kısa süreli seyahatlerde Rusya vize randevu almaya gerek yoktur. Rusya vize randevu sistemi için bireysel olarak başvuru yapmak istemiyorsanız aracı bir vize şirketi ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz. Aracı kurum sizlerden vize türünüzü belirlemenizi ister, yapacağınız seyahatin amacını belirleyip yetkililerimize bilgi vermeniz gerekmektedir. Yapacağınız seyahat Turistik amaçlı, aile ziyareti vizesi ya da Ticari vizesi olabilir. Sizler yapmak istediğiniz Rusya seyahatinizin türünü belirleyip şirket çalışanlarına iletmeniz gerekmektedir. Seyahat nedeninizi tercih ederken dikkatli bir şekilde seçim yapmanızı öneririz. Seyahat etme nedeninizi uygun olan kategoriye göre şirket çalışanları sizlerden evraklar talep eder. Gönderim sağladığınız evraklar neticesinde sizler adına konsolosluktan randevu talep edilir. Tüm bu işlemler sorunsuz bir şekilde yapıldıktan sonra kolaylıkla Rusya vizesine sahip olabilirsiniz. Vize başvurusu sırasında herhangi bir sorun ile karşılaşmak istemiyorsanız seyahatinizden en az 1 ay öncesinden vize başvurunuzu yapmanızı öneririz. Rusya vizesi hakkında daha kapsamlı bilgi almanızı sağlamak için uzman kadromuz ile iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Saygılarımızla,

Evrim

U. Umut Yılmaz 02/01/20, 10:15

Merhaba, Rusya’da yaşayan yeğenemi sömestr tatilinde ziyaret etmek istiyorum. Rusya vize randevu alma işlemi zorunlu mudur? 

EUROASIA Müşteri Temsilcisi 02/01/20, 10:15

Merhaba Ufuk Umut Bey, Hoş geldiniz. Euroasia Global Vize Merkezi olarak ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sizler için bu başlık altında topladık. Hazırladığımız bilgileri inceleyerek ihtiyaç duyduğunuz gerekli işlemleri web sayfamız üzerinden bulabilirsiniz. Rusya Konsoloslukları vize başvurularını yetkilendirdiği aracı kurum ile kabul etmektedir. İlgili yasa gereği konsolosluklar direkt olarak da vize başvurusu yapılmaktadır. Ama konsolosluklara yapılan vize başvuruları haftanın belirli günü ve saatidir. Belirli gün ve saatte sınırlı sayıda başvuru kabul edilir. Bununla birlikte hafta içi her gün dilediğiniz zaman Rusya vizesi başvurusunuzu vize servisimiz ile şahsen gelmenize bile gerek kalmadan gerçekleştirebilirsiniz. 

Rusya vize işlemlerinizi Euroasia Global Vize Merkezi aracılığıyla yaptığınız zaman bir randevu alma işlemine dahil olamayacağınızı belirtmek isteriz. Euroasia Global Vize Merkezi, Rusya vizesine sahip olmanız için işlemlerinizi sizin adınıza ilk işlemden son işlem e kadar takip etmektedir. Bu hizmet için sizlerin yapmanız gereken tek şey verdiğimiz iletişim bilgileri ile müşteri temsilcilerimizle irtibata geçmenizdir. İkamet bölgenize en yakın EAGVS ofisini arayabilirsiniz.  Müşteri temsilcilerimizle ile yaptığınız görüşme sonrasında gerçekleştirmek istediğiniz vize başvurusunun türü belirlenir ve sizden bu seyahate yönelik gerekli evraklar talep edilir. Sizlerden istenilen belgeleri doğru ve eksiksiz bir şekilde hazırlayıp bizlere iletmenizi talep ederiz. Sizlerden talep edilen evrakları işlem yaptırmak istediğiniz ofise şahsen gelip teslim edilebilir ya da kargo ile bizlere iletebilirsiniz. Euroasia Global Vize Merkezi olarak sizler adına bu işlemeleri sıkı bir şekilde takibe alırız.

Rusya vize randevu alma durumu için konsolosluk ile birebir görüşme talebinde bulunabilirsiniz. Rusya vizesi için randevu sistemi zorunlu olmadığını belirtmek isteriz. EAGVS ile en güvenli ve hızlı şekilde vize sahibi olmak isterseniz, belirtilen evrakları eksiksiz hazırlayarak en kısa sürede ofisimize iletmenizi öneririz. Büyük bir tecrübe ile yaptığımız vize acenteliği işinde vize sahibi olmanız için sizlere her konuda yardımcı olmayı ve vize işlemlerinizde yol gösterici olmaktan mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

Evrim

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';