x
Pakistan

Vize İşlemleri

Pakistan

Pakistan Vizesi 2021

N.S 06/12/20, 16:17
Pakistan vizesi 2021 yılı için evraklar güncellemesi yapıldı mı? Biz daha önce vize aldık ama konsolosluk her yıl yeni evrak ve harç güncellemesi yapabiliyor. Biz Gebze’de kauçuk fabrikasıyız iki mühendis ve pazarlama müdürümüz gidecek hangi evrakların hazırlanması gerekiyor? Başvuru için şahsen gelmeleri zorunlu mu? Ben yapabilir miyim onların adına? Yönetici asistanı olarak ben ilgileniyorum bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar,

Pakistan’a seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus(Bordo) pasaport sahibi vatandaşlarımızın Pakistan seyahatlerinden en geç iki hafta önce vize başvurusunda bulunmalarını tavsiye ediyoruz. Pakistan’a gitmek için vize başvuruları Türkiye’den ticari amaçlı veya aile veya arkadaş ziyaretleri başvurular kabul edilmektedir. Turistik amaçlı veya davetiyesiz başvuruları maalesef kabul edilmemektedir. Vize başvuru işlemlerinize başlayabilmeniz için ilk olarak davetiye temin etmeniz gerekir. Davetiyelerde giriş sayısı ve vize süresine göre alabileceğiniz vize belirlenmektedir. İlk vizelerde genellikle üç aylık tek girişli vize verilir sonraki vizelerde daha uzun süreli çok girişli vize alınabilmesi mümkündür.

Pakistan’a Vize

Pakistan’a vize başvurularında ticari amaçlı seyahat eden yolcularımızın Pakistan ticari odası onaylı davetiye temin etmesi gereklidir. Bu davetiyeler mail ortamında gelebilir aslının gelmesi zorunlu değildir. Başvuru için ticari amaçlı seyahatlerde hazırlanması gereken evraklar kişilerin mesleklerine göre belirlendiği için çalışan kişilerin hazırlaması gereken evrakları mail olarak tarafınıza ileteceğim. Tüm evrakları hazırladığınızda tarafımıza kargo yoluyla veya şahsen ofislerimize teslim edebilirsiniz. Hazırlanan evraklar EAGVS uzmanlarımız tarafından kontrol edilir ve eksik veya güncellenmesi gereken belgeniz varsa tarafınıza bilgi verilir. Başvurularda konsolosluk parmak izi veya mülakat talebi olmadığı için kişilerin şahsen gelmeleri veya vekâlet verilerek işlem yaptırılması zorunlu değildir. Tüm evrakların eksiksiz olarak iletildiğinde ilk iş gününde başvuru işleme alınır ve ortalama 4-5 iş gününde sonuçlanır ve tarafımızca teslim alınır.

Sizler tüm evrakları hazırlama ve tarafımıza ulaştırmada kendileri adına yapabilirsiniz. Tüm bu işlemler için vekâlet vs. almanız gerekmiyor bizlere de herhangi bir resmi vekâlet gerekmiyor EAGVS uzmanlarımız tüm işlemleri yapmada tam yetkilidir.

Pakistan vizesi 2021 başvurular hakkında detaylı güncel bilgi için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Serpil

pakistan vizesi 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';