x
Pakistan

Vize İşlemleri

Pakistan

Pakistan Vize Başvurusu 2021

Y.B 14/01/21, 10:32
Pakistan vize başvurusu 2021 yapmak için hangi şartları sağlıyor olmamız gerekiyor? Hangi vizeyi alabiliyoruz şuan bizim acil vize almamız gerekiyor. Hangi günler başvuru alır randevulu mu çalışıyor? Ben başvuru için evraklarımı hazırlamak istiyorum siz kontrol edebilirseniz danışmanlık ücretiniz ne kadar oluyor? Form doldurma vs. işlemlerini siz mi yapıyorsunuz hizmete neler dâhil?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar,

Pakistan ülkesine seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus(Bordo) pasaport sahibi yolcularımızın seyahat dönüş tarihlerinden itibaren en az alt ay geçerli ve karşılıklı iki boş sayfasının olması gerekmektedir. Başvuru için pasaport sürelerinizi ve sayfalarını mutlaka kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz. Süresi yetersiz pasaportlar konsolosluk tarafından işleme alınmaz yeni pasaport çıkartılması gereklidir. Seyahatinizi planladığınızda Pakistan vizesine başvurmak için işlemlerinizi başlatmanızı otel veya uçak bileti satın almamanızı tavsiye ederiz. Vize başvuruları ortalama 4/5 iş günü sürdüğü için seyahat planınızı bu süreleri dikkate alarak en geç iki hafta öncesinden işleme aldırabilirsiniz. Başvuru için konsolosluklara kişilerin şahsen gelmeleri zorunlu değildir ancak konsolosluk gerekli durumları şahsen çağırabilmektedir.

Pakistan vizesi Başvuru

Pakistan vizesi Başvuru konsolosluk randevulu olarak hizmet vermemektedir. Hafta içi 10:00 gibi başvuruları işleme almaya başlar 12:30’a kadar başvuru yapılabilir. Randevu günü döviz cinsinden ödemeniz ilgili bankaya yapılır ve dekontu konsolosluğa tarafımızca teslim edilir. Başvuru için hazırladığınız evrakların tamamını bizlere ulaştırmanız ilk aşama için yeterli olacaktır. Başvuru için evraklar incelenir eksik veya güncellemesi istenen belgeler varsa tarafınıza bilgi verilir. Güncellenen evraklar ile ilk iş günü işleme aldırılır. Evrakları kontrol sağlandıktan sonra size uygun başvuru türü ile başvuru yapılır. Ortalama sonuçlanma süresi bir hafta olarak belirlenir ve vize çıktığı tarihten itibaren geçerlilik süresi başlar. Vize başladıktan sonra tarih aralığında istediğiniz zaman seyahat edebilir ve gidince maksimum 30 gün kalabilirsiniz. Başvuru için EAGVS uzmanlarımız tarafından 8 sayfalık olan detaylı form doldurulur ve kontrol etmeniz için tarafınıza mail olarak iletilir sizin de kontrolünüzden sonra dosyanıza eklenir.          

Pakistan vize başvurusu 2021 güncel harç ve evraklar hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Serpil

pakistan vize başvurusu 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';