x
Pakistan

Vize İşlemleri

Pakistan

Pakistan Turistik Vize 2021

Y.N 13/01/21, 10:10
Pakistan turistik vize 2021 yılında geri gelecek mi acaba? Biz daha önce turistik vizesi aldık ama artık alınmıyor denilmişti bize bir süredir hala böyle mi? davetiye alamıyoruz Pakistan’dan çünkü görüşmeye gitmek istiyoruz ama resmi olarak iş yapmıyoruz henüz firmada davetiye hazırlayamadı nereden alacağını bilmiyor. Hep turistik vize ile gidiyorduk şimdi neden kabul edilmiyor? Piyasa araştırması yapmaya gideceğiz dersek yine kabul edilmez mi? nasıl bir vize almamız lazım bizim 1 hafta kalınacak bir hafta için davetiyelerle uğraşmak istemiyoruz aslında. Siz yardımcı oluyor musunuz? Hizmetinize neler dâhil?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba,

Pakistan vizesi başvuruları için öncelikle seyahat amacınızın belirlenmesi gerekiyor. Seyahatleriniz süresi ve gidiş amacınıza uygun olarak davetiye temin edilmesi gereklidir. Başvurular konsolosluk üzerinden teslim alınır başvuru için amacınıza uygun olarak evraklar hazırlanması gerekir. Pakistan turist vizesi Türkiye’den başvuruları sizin de bildiğiniz gibi bir süredir maalesef kapalıdır.  Turistik amaçlı seyahatleri inandırıcı bulmadığı için otel ve uçak rezervasyonuyla başvuru kabul etmemektedir. Ancak başvurularda Pakistan Hükümetinin açıklamış olduğu acenteler aracığıyla satın alınmış tur sunmanız durumunda ancak izin verilebilir. Sadece belirli acentelerden tur satın alan kişilere turistik vize için başvuru yapma izin verilmektedir.

Pakistan Turistik Vize Ücreti

Pakistan turistik vize ücreti başvuru günü konsoloslukta belirlenen makbuz ile konsolosluğun yetkilendirdiği bankaya yatırılmaktadır. Ödemeler döviz cinsinden nakit olarak yapılmaktadır. Pakistan vize başvurunuz için seyahat amacınıza uygun olarak başvuru yapılmasını tavsiye etmekteyiz. Ticari amaçlı seyahat edilecekse mutlaka iletişimde olduğunuz kişilerden ticaret odası onaylı kaşeli imzalı tarama olarak gelebilecek davet mektubu istemenizi gerekmektedir. Başvurularda EAGVS uzmanlarımız evraklarınızı inceler ve herhangi bir eksiğiniz yoksa ilk iş günü başvuru işleme alınır. Pakistan vizesi için şahsen gelmeniz zorunlu değildir tüm işlemleri EAGVS uzmanlarımız sizin adınıza tamamlamada tam yetkilidir. Kısa süreli seyahatlerde de olsa eğer tur satın alınmadıysa mutlaka davetiye istemeniz gereklidir. Davetiyeler mail ortamında gelebilir kendileri ticaret odasına onaylattıktan sonra mail olarak iletilebilir. Davetiyenin yanında seyahat edecek kişilerin hazırlamanız gereken evraklar ve ücretler hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için uzmanlarımıza danışabilirsiniz.

Pakistan turistik vize 2021 ve güncel harç hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Serpil

pakistan turistik vize 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';