x
Mısır

Vize İşlemleri

Mısır

Mısır Hakkında Sorular & Yorumlar

Mısır ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Mısır Vize Ücreti 2020
S.Y 14/03/20, 16:49 Cevabı Görüntüle
Mısır vize ücreti 2020 yılı güncel fiyat tablonuz var mıdır? Biz Gebze’de kurumsal bir firmayız sık sık vize ihtiyacımız oluyor genelde Ortadoğu ülkeleri Mısır vs. oluyor bu ülkeler için ücretleri ne kadar oluyor harç ve sizin danışmanlık ücretiniz nedir? Detaylı olarak paylaşabilmeniz mümkün müdür? Genelde ticari alıyoruz ona göre gönderebilirsiniz ücretleri şimdiden teşekkürler.
Mısır Vize İşlemleri
R.A 11/03/20, 19:47 Cevabı Görüntüle
Mısır vize işlemleri için rahatsız ediyorum. Bitirme tezim için ülkenizin belli bölgelerinde araştırma yapmak için gelmem gerekiyor. İnternet üzerinden aradığım bilgileri bulamadım birkaç arkadaş grubumuzla gelmek istiyoruz hem de gezi amaçlı. Kapadokya üniversitesi siyaset bilimi alanın yüksek lisans öğrencisiyim. Hangi evraklar gerekiyor okuldan da istediğiniz evrakları alabilirim kendi bankamı da alabilirim. Siz bu gibi işlemler için yardımcı oluyor musunuz?
Mısır Vize Başvuru Formu
Y.M 04/03/20, 09:34 Cevabı Görüntüle
Mısır vize başvuru formu dolduracağım anne ve babam için formu İngilizce mi doldurmak zorundayız bir de herkes için ayrı mı dolduracağız? elinizde örnek var mıdır? Babam ve annem emekli tatil amaçlı göndereceğiz ama eylül gibi şuan çok sıcak olacağı için zaten gidemezler. Yalnızda gidemezler bende gideceğim mecburen hepimiz aynı anda başvuru yapmak istiyoruz nerden başlamamız gerekiyor?
Mısır Ticari Vize
G.C 02/03/20, 15:15 Cevabı Görüntüle
Mısır ticari vize almak istiyoruz. Misir’a ihracatimiz olacak. Eşyalar kendi imalatımız yani Türk menşeli. Firmamızdan 3 kişiyi göndermek istiyoruz öncesinde vize işlemlerini nasıl yapabiliriz. Acil vizeye ihtiyacımız var ama önce mutlaka gitmemiz gerekiyor. Hangi evrakları hazırlamamız gerekir dilekçeler vs mail atabilir misiniz?
Mısır Turist Vizesi
M.K 01/03/20, 21:18 Cevabı Görüntüle
Mısır turist vizesi başvurusu yapmak istiyorum. Piramitleri görmek ve gezmek için form doldurmak için yapmam gerekenler nedir? Ben aktif olarak çalışıyorum firmamdan almam gereken belgeleri alabilirim üç aylık maaş bordrom var, hizmet dökümü aldım başka neler almam gerekiyor? Fotoğraf vesikalık mı olması gerekiyor yoksa farklı mı? iki arkadaş gitmek istiyoruz ikimizden birisi gelmesi yeterli, olur mu? onun içinde evrakları rica edeceğim sizden şimdiden teşekkürler
Mısır Turistik Vize Ücreti
G.D 01/03/20, 20:30 Cevabı Görüntüle
Mısır Turistik Vize Ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. Ağustos ayında Mısır a 2 haftalığına gitmek istiyorum ve bunun için vize almak istiyorum ne yapmalıyım? Aktif olarak çalışıyorum hangi evrakları hazırlamam gerekir orada tanıdıklarım var otelde kalmayacağım hatta evlilik durumu var aslında ilk aşamada turistik vize yeterli olacak benim için sonra gidince halledeceğim diğer işlemleri şimdilik bu vize bana yeterlidir.
Mısır Ticari Vize Gerekli Evraklar
Ü.M 22/02/20, 09:15 Cevabı Görüntüle
Merhaba Mısır ticari vize gerekli evraklar nelerdir? Antalya’da yaşıyorum. Mısır için eylül ayının 9 undan 14 üne kadar uçak biletimi aldım. Fakat araştırmalarım sonucu bize alınamadığını öğrendim. ben 78 şirket yetkilimiz 74 doğumlu. Vize alamama ihtimali gerçekten var mı? acenta veya şahsi başvurular arasında vizenin alınmasını etkileyen bir fark var mı? Bileti yeni aldım henüz başvuruyla ilgili bir girişimde bulunmadım başvuru için süre yeterli mi?
Mısır Ziyaret Vizesi
Y.P 29/01/20, 00:52 Cevabı Görüntüle
Mısır ziyaret vizesi almak için davetiyem geldi. Mısır’da düğünümüz var hepimize davetiye geldi ortalama 10 kişi gitmek istiyoruz ne zaman başvuru yapalım yaşlılarda olacak bizimle birlikte yaklaşık iki ay var vize için başvuralım mı şimdi? daha önce avrupa ülkelerine giriş çıkışım oldu biletleri aldık yardımcı olur musunuz?
Mısır Aile Ziyareti Vizesi
D.U 04/01/20, 14:50 Cevabı Görüntüle
Mısır aile ziyareti vizesi için evrakları öğrenebilir miyim? Bir firmada çalışıyorum beş yıldır eşim Mısır vatandaşı daha önce vize aldık çocuğum ve kendim içim vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor. Siz yardımcı olur musunuz? İzmir’de ikamet ediyorum İstanbul’a gelebilirim zorunluysa
Teşekkürlerimle.
Mısır Vizesi Ankara
S.S 17/12/19, 09:09 Cevabı Görüntüle
Mısır vizesi Ankara ilinden alınabiliyor mu? Balayı için mısır-şarm el şeyh e gitmek istiyoruz. Yani bizim nikâhımız kıyıldı düğünden sonra gideceğiz benim ikametim Bursa’da nereden başvuru yapmam gerekiyor şuan Ankara’dayım. 8 Eylül’de Mısır’a gitmeyi planlıyoruz. 2 haftaya kadar vizeye başvursak ne kadar sürede çıkar bilginiz var mı? şu sıra mısır vizeleri çok zor çıkıyormuş diye duydum. Bir de vize başvurusu yaparken uçak bileti almadan da yapabilir miyiz?
Mısır Vizesi İstanbul
A.K 09/12/19, 11:52 Cevabı Görüntüle
Mısır vizesi İstanbul iliden ikamet etmeyen kişiler nereden başvuru yapabilir. 3 ay önce pasaport aldım öğretmenim. Ekimde Mısır'a gidecektim. Şimdi bu değişen mevzuattan dolayı vize almak zor mu? Okuldan almam gereken belgeler nelerdir? Şuan okullar kapalı konsolosluğa gelebilirim gerekirse kocaelindeyim.
Mısır Vizesi İzmir
U.E 04/12/19, 00:10 Cevabı Görüntüle
Merhaba Mısır vizesi İzmir ikametliler nereden alıyor? ,ben Mısır’da bir staj projesine kabul edildim ve vize almam gerekiyor gerekli davetiye vb. dokümanlar karşı taraftan sağlanacak. Fakat Mısır vizesi almak uğraştırıcı diye duydum bu yüzden aracı bir firma ile başvurmayı düşünüyorum. Öğrenciyim gerekli belgeler ne olur, toplam ücret ne kadar tutar ve 1 şubatta başlayacak projeye yetişebilmem için başvurabileceğim en yakın tarihi ayarlamak mümkün müdür?
Mısır Vizesi Bursa
A.Z 26/11/19, 14:13 Cevabı Görüntüle
Mısır vize Bursa ilinden nasıl alınır? burada başvuru merkezi var mıdır? Ben World Youth Forum(WYF) pragram kapsamında bir hafta Mısıra gitmek istiyorum. Yabancı uyrukluyum ve Bursada oturuyorum. Vizeyi nereden alabilir miyim Ankara ya da iSTANBUL? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor?
Mısır Vizesi Antalya
U.G 11/11/19, 14:45 Cevabı Görüntüle
Mısır vizesi Antalya şehrinde yaşayanlar nereden başvuru yapabilir? WYF konferansına katılmak için vize almam gerekiyor. Elimde işlemleri hızlandırmak için davetiye var. Vize için gerekli evraklar ve ücret nedir acaba? Ben çalışıyorum zaten firmam gönderiyor masraflarımı da firmam karşılayacak nasıl işlem yapabiliriz Antalya’da mısır için başvuru yeri yok Ankara’ya mı gitmem lazım İstanbul’a mı?
Mısır Vizesi Trabzon
R.W 31/10/19, 21:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Mısır vizesi Trabzon ilinden alınabiliyor mu? Ben Endonezyalıyım mısır vizesi başvurmak için yardım edebilir misiniz? Hangi evrakları hazırlamam gerekiyor. Nereden başvuru yapacağım burada çalışıyorum her şeyim var. Türkiye’den başvuru yapabilir miyim?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';