x
Mısır

Vize İşlemleri

Mısır

Mısır Vize Ücreti 2020

S.Y 14/03/20, 16:49
Mısır vize ücreti 2020 yılı güncel fiyat tablonuz var mıdır? Biz Gebze’de kurumsal bir firmayız sık sık vize ihtiyacımız oluyor genelde Ortadoğu ülkeleri Mısır vs. oluyor bu ülkeler için ücretleri ne kadar oluyor harç ve sizin danışmanlık ücretiniz nedir? Detaylı olarak paylaşabilmeniz mümkün müdür? Genelde ticari alıyoruz ona göre gönderebilirsiniz ücretleri şimdiden teşekkürler.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar Murat Bey,

Mısır vize ücretleri ticari ziyaret vizeleri için öncelikle Umuma Mahsus pasaportunuzun süresi seyahat dönüşünüzden itibaren en az altı ay geçerli olmalıdır. Mısır Hükümeti vize sonuçlandırma süreleri yasal sonuçlanma süresini minimum 2 ay olarak belirlemiştir ancak sonuçlanma süreleri Mısır Hükümeti onayını beklediği için bu süre daha uzun sürebilmektedir. Bu süreleri göz önünde bulundurarak seyahat planlaması yapılmasını ve pasaport süreleri mümkün olduğu kadar uzun süreli olmasını tavsiye etmekteyiz. Planlamış olduğunu seyahat tarihine vizeniz yetişmediği durumlarda pasaportunuzda süresi kalmadığı için vize almanız problem olabilir.

mısır vize ücreti 2020

Mısır Vize Fiyatları

Mısır vize fiyatları ticari ve turistik vize türleri karşı taraftan davetiye temin etmeniz durumunda ticari, Aıesec ve aile ziyareti olarak alınabilmektedir. Vize türlerine göre ve vizelerin giriş sayısına göre konsolosluk harçları belirlenmektedir. Kişiler daha önce en az üç Mısır vizesi alıp kullanılması ve yeni vize başvurusunda davetiyenin çok girişli gelmesi durumunda çok girişli vize başvurusunda bulunabilir. Ticari vizelerde davetiyenin orijinali gelmesi zorunlu değildir mail ortamında scan olarak size gönderebilirler ilk aşamada davetiyenizi bize kontrol amaçlı iletebilirsiniz. Gelen davetiyenize göre Mısır vize ücreti konsolosluk harcı ve Euroasia vize danışmanlık ücretleri hakkında tarafınıza bilgilendirme maili gönderilecektir. Vizelerde dikkat edilmesi gereken husus Mısır vizesi diğer ülkelere göre sonuçlanma süreleri net olarak belirlenmemiş konsolosluğun inisiyatifindedir. 45 yaş üzeri kişilerin ticari veya turistik ayrım olmadan tüm evrakları eksiksiz olarak başvuru yapıldığında 3 iş gününde vizeler sonuçlanmaktadır. 45 yaş üzeri kişiler başvurularda satın alınmış otel uçak belgeleri dekontlarıyla birlikte diğer evraklarıyla sunmaları zorunludur. 45 yaş altı kişilerin ise başvuruda otel ve uçak rezervasyon sunmaları yeterlidir. Vize onayları geldiğinde satın alınmış seyahat belgeleri sunmaları gerekmektedir.

Mısır vize ücreti 2020 detaylı güncel evrak listesi ve harç bilgileri için bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla

Serpil Kasap

0212 963 39 59

mısır turistik vize ücreti 2020

 

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';