x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Hakkında Sorular & Yorumlar

Kanada ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Kanada Vizesi Adana
T. A. 07/05/20, 11:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler Kanada vizesi Adana için bilgi almak istiyorum. Kardeşim Kanada’da okul okuyor ben de onun yanına gitmek istiyorum birlikte biraz zaman geçirmek istiyoruz aynı zamanda turistik yerleri de ziyaret etmeyi planlıyoruz. Ben özel bir şirkette sigortalı olarak çalışıyorum. Kardeşim bu ziyaret için davetiye göndermeli mi? Ve hesabımda ne kadar para olması lazım? İyi çalışmalar diliyorum.
Kanada Vizesi Kayseri
B.Ü. 07/05/20, 11:07 Cevabı Görüntüle
İyi günler, kendim başvuruda bulundum fakat başvurum red edildi şimdi yeniden başvurmak istiyorum Kanada vizesi Kayseri merkezden alınabilir mi? Yeniden başvuru yapmak istiyorum bu sefer sizden destek almak istiyorum. Bir arkadaşım tavsiye etti o da sizin aracılığınızla başvurusunu yapmış ve vizesi çıktı. Benim daha önce red almış olmam yeni başvuru yapacağım vize başvurusunu etkiler mi yani bu durumdan vize alabilir miyim? Sadece gezi amaçlı gitmek istiyorum vize başvurumu da o şekilde yaptım ama red aldım. Sizlere güveniyorum umarım bu sefer alabilirim.
Kanada Vizesi Konya
D. L. 07/05/20, 10:46 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Kanada Vizesi Konya ofisiniz ve vize işlemleriyle ilgili bilgi almak istiyorum. Ben Kanada’da yaşıyorum ve Kanada vatandaşıyım. Konya’da yaşayan annem ve babamın kısa süreli bir tatil için yanıma gelmelerini istiyorum onlara davetiye gönderdim ve buradaki tüm masraflarını ben karşılayacağım. Babam emekli annem ev hanımı internetten biraz araştırma yaptım evraklarının birçoğunu da hazırlamaya başladılar. Fakat form doldurma randevu alma gibi işlemleri kendileri yapamıyorlar bu konuda sizden destek almak istiyoruz. Annem ve babamın vize başvurularının kolaylıkla yapılması için yardımcı olursanız çok seviniriz. Teşekkür ederiz.
Kanada Vizesi Antalya
F. F. 06/05/20, 17:52 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Kanada vizesi Antalya hakkında bilgi almak istiyorum. Ben ve eşim birlikte seyahat etmeyi düşünüyoruz ikimizde emekliyiz. Düzenli kira gelirlerimiz ve yatırımlarımız var. Hayatımızın bundan sonraki kısmını dünyayı gezerek geçirmek istiyoruz. Daha önce birçok ülkeye gittik ve hiçbir sorun yaşamadan geri döndük görmek istediğimiz sıradaki ülke Kanada olmasını istiyoruz. Vize başvurusunda hazırlamamız gereken evraklar nelerdir? Antalya’dan başvuru yapabilir miyiz? İşlemler ile ilgili beni biraz bilgilendirebilir misiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi Gaziantep
V. Ö. 06/05/20, 17:41 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben şirket sahibiyim 2 çalışanım ile birlikte bir iş görüşmesine katılmak üzere seyahat etmeyi planlıyoruz Kanada vizesi Gaziantep işlemleri hakkında bilgi almak istiyorum. İş görüşmesi için davetiyemizi de aldık. Şunu öğrenmek istiyorum üçümüz birlikte seyahat edeceğiz bu bir sorun yaratır mı? Üçümüze de vize çıkar mı çünkü o iş görüşmesinde mutlaka üçümüz de bulunmalıyız? Vize ücretleri ve vize başvurusu olumsuz sonuçlanması durumunda ücret geri ödeniyor mu bu konular hakkında beni kısaca bilgilendirmenizi rica ederim.
Kanada Vizesi Edirne
H. M. 06/05/20, 17:23 Cevabı Görüntüle
Merhabalar Kanada vizesi Edirne ile ilgili bilgi almak istiyorum. Ben yeni mezun oldum daha önce hiçbir yerde çalışmadım Kanada da bir akrabam var o benim orada çalışmam için beni işe almayı düşünüyor ama öncelikle benimle görüşmek istiyor orada şirketi var hem daha detaylı konuşmak hem de iş ortamını görmem için. Bana imkanlar sunacak vize alabilmem için neler yapmalıyım bir de nasıl bir vize almalıyım? Çalışmadığım için bana vize çıkar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi Tekirdağ
B. A. 06/05/20, 17:05 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler, Kanada vizesi Tekirdağ hakkında bilgi almak istiyorum. Vize almak için banka hesabımda ne kadar para olması gerekli bir de vize başvurusunda bulununca kaç gün sonra sonuçlanıyor. Ben hiç gelmeden işlemlerimi benim adıma gerçekleştirebilir misiniz? Beni kısaca bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi İzmir
K. N. 06/05/20, 16:54 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben ve yakın yakın arkadaşım Kanada’ya gitmek istiyoruz, Kanada vizesi İzmir ikametli kişiler için nereden yapılıyor? İkimiz de devlet memuru olarak çalışmaktayız. Bir haftalık gibi kısa bir süre gezi planımız var. Pasaportumuzda sadece 1 tane Almanya vizesi de var bunun bir faydası olur mu? Kanada Vize işlemlerimiz için sizden destek almak istiyoruz. Bu seyahat için detaylı bir şekilde İngilizce vize talep dilekçesi de yazmamız gerekiyor sanırım bu konuda da yardımcı oluyorsunuz. Şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi İstanbul
T. R. 06/05/20, 16:23 Cevabı Görüntüle
Selamlar, İstanbul’da ikamet ediyorum. Kanada vizesi İstanbul işlemleri için sizden destek almak istiyorum. Ben çok defa yurtdışına gittim ama vize işlemlerimi hiç kendim yapmadım çünkü çok karmaşık ve zor geliyor bana riske de atmak istemediğim için daima bilene teslim ediyorum işimi. Beni biraz bilgilendirebilir misiniz? Bu arada turistik bir seyahat olacak. Bir de ofisinize gelerek yüz yüze görüşmek istiyorum ben biraz takıntılı biriyim emin olmak istiyorum bu mümkün mü acaba. Şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi Bursa
F. G. 06/05/20, 16:11 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Kanada vizesi Bursa başvurusu hakkında bilgi almak istiyorum. Ben ve eşim bir aile dostumuzu ziyaret etmek için Kanada’ya gitmeyi düşünüyoruz. Bu ziyaretimiz için davetiye almamız gerekiyor mu? Bursa’da başvuru yapabilir miyiz? Vize işlemleriyle ilgili hiç bilgim yok başvurumuzu nasıl yapacağımızı bilmiyoruz tam olarak neler yapmamız lazım lütfen bizi bilgilendirin. Teşekkürler.
Kanada Vizesi Balıkesir
G. V. 06/05/20, 15:52 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Kanada vizesi Balıkesir işlemlerimi nasıl ve nereden yapabilirim? Kanada’ya birlikte çalıştığım bir firmayla iş görüşmesi yapmak için seyahat etmeyi planlıyorum. İş görüşmesi için davetiyemi aldım. Daha önce birçok Avrupa ülkesine seyahat ettim vize işlemlerimi kendim yaptım fakat Kanada vizesi işlemleri hem zor hem de karışık geldiği için çok uğraş gerekmektedir bu kadar detaylı işlemler için iş yoğunluğundan dolayı benim vaktim de yok dolayısıyla kendim yapamayacağım. Sizler yardımcı olursanız sevinirim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi Ankara
N. Ö. 06/05/20, 14:08 Cevabı Görüntüle
Merhabalar ben Kanada Vizesi Ankara başvurusu için bilgi almak istiyorum. Kısa süreli turistik bir seyahat için neler yapmam gerektiğini buradan belirtebilir misiniz? Başvuru işlemlerimi sizin aracılığınızla gerçekleştirmek istiyorum çünkü riske atmak istemiyorum, bu vizenin biraz riskli olduğunu biliyorum yanlış bir şeyler yapıp red almak istemiyorum. Bilgilendirmeniz için şimdiden çok teşekkürler.
Kanada Ticari Vize
K. B. 06/05/20, 13:33 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler, Kanada ticari vize başvurusu yapmak istiyorum ben şirket sahibiyim Kanada’ya bir iş görüşmesi için gideceğim Kanada’daki iş ortağımız bir davetiye gönderdi. Bundan sonra neler yapmam gerekli vize ne kadar süreli veriliyor bir de kaç günde çıkıyor bir de bu vize başvurusu için dilekçe de yazmam gerekiyormuş nasıl yazmalıyım işlemlerimi yapmak için yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Kanada Turist Vizesi
Ç. B. 06/05/20, 13:12 Cevabı Görüntüle
Selamlar, ben ve 3 arkadaşım Kanada turist vizesi almak istiyoruz orada başka bir arkadaşımız daha var onun yanına gidip birlikte gezeceğiz ama o arkadaşımız davetiye gönderemiyor o yüzden ziyaret vizesi alamıyoruz. Vize alabilmek için hangi koşullara sahip olmalıyız bir de yapmamız gereken işlemler nelerdir biz gelmeden siz tüm vize işlemlerini bizim adımıza yapabilir misiniz? Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.
Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020
N. K. 05/05/20, 16:13 Cevabı Görüntüle
Merhaba Kanada vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında değişti mi? Vize başvuru için daha önceki yıllardaki başvuru evraklarıyla başvuru yapabilir miyim? Hazırlamam gereken evrakları yazabilir misiniz? Bir de vize başvuru yapıldıktan sonra ne kadar sürede sonuçlanır bu konu hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';