x
Kanada

Vize İşlemleri

Kanada

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

N. K. 05/05/20, 16:13
Merhaba Kanada vizesi için gerekli evraklar 2020 yılında değişti mi? Vize başvuru için daha önceki yıllardaki başvuru evraklarıyla başvuru yapabilir miyim? Hazırlamam gereken evrakları yazabilir misiniz? Bir de vize başvuru yapıldıktan sonra ne kadar sürede sonuçlanır bu konu hakkında da bilgilendirme yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba sayın ilgili, Euroasia Global Visa Services’i tercih ederek bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. Kanada vizesi başvurusunda bulunurken evraklarda ara ara güncellemeler yapılmaktadır dolayısıyla geçmiş yıllardaki evraklarla yapacağınız başvuru evrakları eksik veya yeni başvuru için uygun olmayabilir. Güncel bilgiler ile başvuru yapmanız daha uygun olur. Kanada vizesi için gerekli evraklar başvuru yapacağınız kategoriye göre değişiklik göstermektedir. Sizlere uygun gerekli evrak listesini iletebilmemiz için öncelikli olarak seyahat amacınızı ve mevcut çalışma durumunuzu bilmemiz gerekmektedir. Ardından müşteri temsilciniz size özel hazırladığı evrak listesini tarafınıza gönderecektir.

Kanada Vize Evrakları

Seyahatinizden sonra en az 6 ay geçerliliği olan güncel pasaportunuz, varsa eski pasaportlarınızın işlem görmüş tüm sayfalarının fotokopileri de başvuru dosyasına eklenmelidir. 2 adet 35×45 mm boyutunda arka fonu beyaz güncel fotoğraf, kimlik fotokopisi, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve vize talep dilekçesi de eklenmelidir. Kanada vize evrakları her başvuranın sunması gereken standart evraklardır. Vize talep dilekçeniz seyahat amacınızı kapsayan detaylı bir şekilde belirten bir yazı olmalıdır. Dilekçede seyahat tarihleriniz, masrafların nasıl karşılanacağı gibi bilgiler mutlaka verilmelidir. 

Yukarıda belirtilen evraklara ek olarak çalışma durumunuza uygun (işveren, çalışan, öğrenci, devlet memuru, emekli çalışmayan gibi) hazırlamanız gereken başka Kanada vize evrakları da bulunmaktadır. Evraklarını eksiksiz ve Konsolosluğun belirttiği şekilde , başvuruda kabul edilecek halde hazırlamanız gerekmektedir. Aksi halde eksik veya yanlış evrak sunmanız durumunda vize başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir. Bu sorunla karşılaşmamak için Euroasi vize danışmanlık olarak sizlere için en güncel bilgilerin takibini yaparak sizleri de bu yönde bilgilendirmekteyiz. Sizler de Kanada vizesi için gerekli evraklar 2020 yılındaki en güncel evrak listesini almak, başvurularınızı başlatmak, randevu aldırmak ve tüm diğer işlemlerinizle ilgili detaylı bilgi almak amacıyla iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Kanada vizesi için gerekli evraklar 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';