x
İtalya

Vize İşlemleri

İtalya

İtalya Hakkında Sorular & Yorumlar

İtalya ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İtalya VIP Vize
M. Şenol 30/11/19, 12:35 Cevabı Görüntüle
28 Aralık- 02 Ocak arası İtalya seyahatim var tüm belgelerim tam sadece vizeye ihtiyacım var. Yetişir mi acaba? İtalya vip vize kaç günde çıkar?
İtalya Vize
K.S. 15/04/20, 15:08 Cevabı Görüntüle
Sigortalı çalışan olarak İstanbul’da ikamet etmekteyim. İtalya vize alabilir miyim? Ne kadar ödeme yapacağım? Euroasia’nın danışmanlığı neleri kapsamaktadır? Pasaportu mu önümüzdeki ayda çıkartacağım daha önce hiç vize almadım bana gereken hususlarda yardımcı olursanız çok sevinirim.
İtalya Vize Başvurusu
M.K. 03/04/20, 15:13 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, ben 4 ay önceki Viyana’ya çalışmış olduğum şirketim yönergesiyle iş ziyaretim için Avusturya’dan vize aldım. Vize sürem doldu. Turistik olarak İtalya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Uzun süreli Schengen vizesi alabilmem için İtalya vize başvurusunda nelere dikkat etmemi önerirsiniz? Firmanızın danışmanlık ücreti ne kadar?
İtalya Çok Girişli Schengen Vizesi
F.A. 13/04/20, 16:05 Cevabı Görüntüle
İtalya turistik vizesi için gerekli evrakları mailime atar mısınız? İtalya vizesi ile Schengen ülkelerine geçebilmek için İtalya çok girişli schengen vizesi almamız mı şart mıdır? İlk vizem olacağı için dikkatli davranmak istiyorum. İlk vizeler genelde kısa süreli veriliyormuş çevremden edindiğim bilgiler kadarıyla. İtalya’da 5 gün Paris’te ise 2 gün kalmak istiyorum. Seyahat ve vize planlamam için sizlerden yardım istiyorum. Teşekkürler cevabınız için.
İtalya Vize İşlemleri
G.D. 03/04/20, 16:06 Cevabı Görüntüle
Pasaportumun geçerlilik süresi 2020 Haziran’da bitiyor. İtalya vize işlemleri sürecini başlatmadan önce pasaportumu yeniletmem gerekir mi? Tatil amacıyla annem ile birlikte gerçekleştireceğimiz gezi için gerekli evrak listesini iletebilir misiniz? Annem emekli devlet memuru yeşil pasaportu var. Ben bankacıyım, SGK’lı çalışanım.
İtalya Schengen Vizesi
K.V. 09/10/20, 13:54 Cevabı Görüntüle
Selam. ticari olarak İtalya schengen vizesi almak istiyorum. Bu vize ile orada en fazla 5 gün kalabileceğimi öğrendim. Biz buna istinaden İtalya'daki çalıştığımız firmadan davetiyemizi aldık. Ben şirket sahibiyim ve bir çalışanım ile seyahat edeceğim, seyahat sebebimiz ise satışı gerçekleştirdiğimiz makinelerin kurulum/montaj işlerini denetlemek olacak. Buna göre bize hazırlamamız gereken evraklar, ücretler, randevu ödemeler hakkında genel bir bilgi verir misiniz? Ayrıca seyahat sağlık sigortası içinde yardımcı oluyor musunuz? Vereceğiniz yanıtları merak ediyor, tekrar iyi günler diliyorum.
İtalya Vize Şartları
S.K. 07/04/20, 16:54 Cevabı Görüntüle
İtalya vize şartları, verdiğiniz hizmet ve İtalya vize ücreti konularında bilgi almak istiyorum. Ben eşimle beraber seyahat edeceğim. Ben geçen sene ilk schengen vizemi almıştım. Bu sene eşimi de götürmek istiyorum. Ona sponsor olacağım, dilekçe için belirli bir format var mıdır ve form üzerinde sponsor olduğumu nasıl belirteceğim? Teşekkür ederim.
İtalya Ticari Vize İçin Gerekli Evraklar
İ.Ş. 09/10/20, 14:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba bir iş toplantısı kapsamında şirket yetkililerimizin İtalya'ya gitmesi gerekiyor. Şimdi İtalya ticari vize için gerekli evraklar nelerdir? Bu evrakları hazırlayıp nereye getirmemiz gerekiyor? Detaylı ve kapsamlı bir bilgi rica ediyorum. Davetiyemizi aldık, uygunluğu konusunda bir sorun var mıdır bu evrakı size mail iletsem bakabilir misiniz? İki kişi de çalışan olarak gözüküyor ve son İtalya vizelerini geçen sene yine bu aylarda aldılar: Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
İtalya Vizesi
S..A. 03/04/20, 11:33 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Merhabalar ben ve eşim öğretmeniz, kamuda değil özel bir kolejde çalışmaktayız. Bordo pasaportlara sahibiz. Mayıs ayında İtalya'ya gitmek istiyoruz. İtalya vizesi başvurusunu ne zaman yapmamızı önerirsiniz? Eşim ile birlikte vize danışmanlık şirketleri araştırmaktayız, bize yardımcı olursanız seviniriz. Dilekçe yazımı için hazır bir şablondan mı uyarlama yapacağız yoksa detaylara girmeli miyiz? Bir de öğretmenler için evrak listesini iletebilir misiniz? Teşekkürler.
İtalya Schengen Vize Başvuru Formu
P.K. 10/10/20, 11:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi çalışmalar dilerim. İtalya schengen vize başvuru formu tarafıma mail olarak iletme şansınız var mı? Ben ileride vize başvuru yapmak istiyorum, şimdi covidden dolayı başvuru yapılmadığını biliyorum. 10 yaşında oğlum ile seyahat edeceğim, kendisi öğrenci ben şirket sahibiyim vize başvuru formunda bulunan 10. maddede yasal velinin bilgilerinden bahsediyor, oraya kendi bilgilerimi yazacağım değil mi? Ayrıca mail telefon gibi iletişim bilgilerine de kendimi mi yazacağım? Siz bizim adımıza schengen vize formu için yardımcı oluyor musunuz? Açıklama yapabilirseniz sevinirim, teşekkür ederim şimdiden.
İtalya Ekspres Vize 2020
A. Uygur 14/12/19, 12:28 Cevabı Görüntüle
Türkiye'den vize alacağım. İtalya ekspres vize için başvurmak istiyorum. Whatsapp'dan bana donerseniz çok sevinirim gerekli evraklar için Pazartesi İstanbul'a geleceğim, Salı günü başvuruda bulunabilirim.
İtalya İçin Vize Şartları
C.K. 03/04/20, 16:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba özel bir havayolu şirketinde çalışıyorum. İş dışında Temmuz 2020’de kullanacağım iznim için eşimle birlikte vize almak istiyoruz. İtalya için vize şartları nelerdir ve hangi evrakları hazırlamalıyız?
İtalya Konsolosluğu Vize
H.M. 03/04/20, 15:45 Cevabı Görüntüle
İtalya Konsolosluğu vize başvuru işlemleri için randevu mu almak gerekiyor? Başvurumu sonrasında nasıl takip edeceğim? Gerekli olan belgeleri de rica edebilir miyim?
İtalya Vize Başvuru Formu Örnek
G.H 28/10/23, 11:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba; Özel bir hastanede KBB doktoru olarak çalışmaktayım. Tekirdağ’a yeni yerleşim. İtalya’ya turistik amaçlı vize başvurusunda bulunmak istiyorum. İlk vize başvurum olacak ne kadar sürede sonuçlanmakta sürem kısıtlı. Hızlı şekilde randevu almam mümkün müdür? Hangi evraklar gereklidir? İtalya vize başvuru formunu biz mi dolduruyoruz? Sizler o konuda destek oluyor musunuz? İtalya vize formu doldurulmuş örnek elinizde mevcut mu?
İtalya Turistik Vize
E.T 25/09/23, 09:38 Cevabı Görüntüle
İtalya turistik vize başvurusu yapmak istiyoruz. Ben ,eşim ve 8 yaşındaki oğlum ile birlikte Venedik kalkışlı Cruise gemisi ile seyahati planlamaktayız. İstanbul Kadıköy de Hukuk firmam var. Eşim çalışmıyor. Evrak listesi ve ücret bilgileri hakkında bilgi almak istiyorum.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';