x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Hakkında Sorular & Yorumlar

İngiltere ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

İngiltere Tier 2 Vizesi
T.N. 07/05/20, 14:17 Cevabı Görüntüle
İyi günler, ben şu an üniversite öğrencisiyim yazın İngiltere'ye gitmeyi düşünüyorum benim abim orada restorant sahibi ben de gidip onun yanında çalışmak istiyorum kısa bir süre çalışıp geri döneceğim okulum bitince de temelli olarak gideceğim, abim bana para gönderecek davetiye gönderecek İngiltere Tier 2 vizesi alabilmem için banka hesabımda ne kadar para olması lazım? Ayrıca vize ücretlerini de belirtebilir misiniz? Öğrenmek istediğim bu konularla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim sizden destek almak için de geri dönüş yapacağım zaten. İyi çalışmalar.
İngiltere Tier 4 Vizesi
T.N. 07/05/20, 13:47 Cevabı Görüntüle
İngiltere’de master için İngiltere Tier 4 Vizesi başvuru yaptım fakat eksik evraklardan dolayı red aldım yeniden bir başvuru yapacağım bunun için daha önce aldığım CAS Belgesi ile başvuru yapabilir miyim? çocukken 3 sene Londra’da yaşadım bu eğitim sürecinde masraflarımı babam karşılayacak babam şirket ortağıdır. Vize başvurusu nasıl bir yol izlemem gerekiyor hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
İngiltere Dil Okulu Çalışma İzni
Y.N. 06/05/20, 16:16 Cevabı Görüntüle
Selamlar, dil eğitimi için İngiltere’ye gitmeyi düşünüyorum, orada olduğum sürece ailem katkıda bulunacak benim de biraz birikimim var ama yine de finansal olarak yeterli olmayabilir geçinmekte sıkıntı yaşarım dolayısıyla öğrenmek istediğim bir konu var öğrenciye İngiltere dil okulu çalışma izni hakkı veriyor mu? Eğer veriyorsa ne kadar veriyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
İngiltere Hızlı Vize Ücreti
T.B. 06/05/20, 15:58 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 10 gün içinde İngiltere’de olmam gerekiyor. Normal başvuruda vize ne kadar sürede sonuçlanıyor eğer çok uzun sürede sonuçlanıyorsa İngiltere hızlı vizeye başvurmak istiyorum İngiltere hızlı vize ücreti ne kadar? Vize işlemlerimi yapmamda yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler. İyi çalışmalar.
İngiltere Vizesi Schengen
E.B. 06/05/20, 15:37 Cevabı Görüntüle
Merhaba küçük bir sorum var, İngiltere vizesi Schengen mi? İngiltere vizesi ile Fransa’ya gidebilir miyim? Fransa’ya gidip daha sonra İngiltere’ye gitmeyi düşünüyorum ayrıca Brexit süreci devam ediyor bildiğim kadarıyla ama vize ile ilgili resmî bilgiye ulaşmadım. Bu konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.
İngiltere Konsolosluğu Randevu
T.N. 06/05/20, 15:12 Cevabı Görüntüle
Merhaba, vize başvurusunda bulunacağım İngiltere Konsolosluğu Randevu alımı zorunlu mu randevusuz işlem yapamaz mıyım? Acil vize almam gerekiyor Beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
2 yıllık İngiltere Vize Ücreti
L.V. 06/05/20, 15:01 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 2 yıllık İngiltere vize ücreti kaç dolar? Vize türü ve zamanına göre fiyatlar değişiyor mu ? Evraklarımızı İngilizce tercüme ettirmemiz gerekiyor mu, sizin böyle bir hizmetiniz var mı? Herhangi bir ücret iadesi olmadığını bildiğim için eksiksiz ve doğru bir başvuru yaparak işlemlerimi bir de paramı biraz garantilemek istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
İngiltere Express Vize
T.B. 06/05/20, 14:40 Cevabı Görüntüle
İyi günler, İngiltere Express vize almak istiyorum. İngiltere’ye bir iş görüşmesi için gideceğim ama önümüzdeki hafta mutlaka orada bulunmam gerekiyor normal başvuru yaparsam yetiştiremeyeceğimi biliyorum zaman kaybetmeden biran evvel işlemlerimi başlatmak istiyorum sanırım siz her şeyi benim adıma yapabiliyorsunuz bunun için benim neler yapmam gerekiyor beni bilgilendirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
İngiltere Vize Talep Dilekçesi
Y.N. 06/05/20, 14:00 Cevabı Görüntüle
Merhaba iyi günler, İngiltere vize talep dilekçesi hazırlama konusunda hizmet veriyor musunuz ben dilekçenin içeriğinin tam olarak nasıl olması gerektiğini bilmiyorum bir de İngilizce mi yazılmalı? İngiltere’ye turist olarak gitmeyi düşünüyorum turistik ve tarihi yerleri gezip görmek istiyorum. İşlemlerimle ilgili yardımcı olursanız sevinirim.
Emekliler İçin İngiltere Vizesi
T.B. 30/03/20, 11:01 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben emekli bir öğretmenim, emekliler için İngiltere vizesi koşullarıyla ilgili bilgi almak istiyorum. Yaklaşık 15 yıldır vakit buldukça dünya ülkelerini dolaşıyoruz, eşimle birlikte seyahat ediyoruz, o da benim gibi öğretmen emeklisidir. Birçok tura katıldık ve vize işlemlerimiz tur şirketleri tarafından tamamlandı ama bu seyahati bireysel olarak yapmaya karar verdik, eşimin kuzenleri Manchester'da yaşıyor, onları da görmek istiyoruz ve bu yüzden tamamen tura bağlı kalamayız. Sormak istediklerim şunlar:
1- Yaklaşık 4 ay sonra seyahat edeceğiz, ne zaman vizeye başvurmamız gerekiyor?
2- Davetiye almamıza gerek var mı, vize başvurumuzu ziyaret olarak mı yapmamız daha uygun yoksa turistik olarak mı?
3- Hangi evrakları hazırlamamız gerekiyor, siz bize nasıl yardımcı oluyorsunuz?
Bilgilendirme rica eder, saygılarımı sunarım.
İngiltere Ticari Vize
Y.N. 20/03/20, 17:31 Cevabı Görüntüle
Merhaba biz Türkiye’de bir şirkette çalışıyoruz ve İngiltere ticari vize almak istiyoruz. Bir şirket müdürü ve 2 çalışan olarak seyahat edeceğiz, İngiltere firmasından nasıl bir davetiye almak gerekiyor? Şirket müdürü ve bizim hazırlamamız gereken evraklar arasında fark olacak mı? Biz giyim üzerine çalışan, Türkiye’de birçok mağazası bulunan ve şimdi de yurtdışına açılan bir şirketiz. Ben mimar olarak çalışıyorum, benimle birlikte seyahat edecek olan diğer arkadaş da insan kaynakları yöneticisi. Sonrasında personel gönderme süreçlerimiz de olabilir, sanırım o işler için başka bir başvuru yapılacak. Şimdilik İngiltere ticari vizesi almak istiyoruz.
İngiltere 6 Aylık Vize Ücreti
P.B. 20/03/20, 17:22 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben İngiltere 6 aylık vize ücreti hakkında bilgi almak istiyorum. Önümüzdeki yaz İngiltere’ye 4 günlüğüne seyahat etmek istiyorum, ilk defa gideceğim ama duyduğum kadarıyla en kısa süreli vize 6 aylık çıkıyormuş, daha kısa bir vize türü varsa bilgi vermenizi rica ediyorum yani ücret olarak daha uygun fiyatlı oluyorsa benim için daha iyi olur. Ankara’da yaşıyorum ve Askeriye personeliyim. Hazırlamam gereken evraklar hakkında da bilgi vermenizi rica ediyorum çok teşekkürler.
İngiltere Konsolosluğu Vize
N.H. 20/03/20, 17:10 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben İngiltere Konsolosluğu vize müracaatı yapmak istiyorum. Çanakkale’de yaşıyorum eşimle birlikte seyahat etmeyi planlıyoruz. Her ikimiz de devlet memuruyuz. Daha önce sadece İtalya’ya seyahat ettik, başka bir yurtdışı çıkışımız bulunmuyor. Duyduğumuza göre İngiltere vize işlemleri biraz karışık ve ret oranı fazlaymış, bu yüzden bir danışmanla çalışmak istiyoruz. Bizim durumumuzda hangi evraklar hazırlanmalı, başvuruyu ne zaman yapmalıyız, hangi şehirden başvuru yapabiliriz bu konularda bilgilendirme rica ediyorum. Teşekkürler.
Londra Vize Başvurusu
O.G. 20/03/20, 10:38 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben Londra vize başvurusu yapmak istiyorum. Orada yaşayan bir arkadaşım var internetten konuşmaya başladık şimdi görüşmek istiyoruz hem ben de İngiltere’yi merak ediyorum. İstanbul’da üniversite öğrencisiyim çalışmıyorum nasıl başvuru yapabilirim bilmiyorum. Aslında annem ve babamın haberi olmadan gidip gelmek istiyorum ama sponsor olmadan vize almam mümkün değilse yapacak bir şey yok. Londra vize işlemleri başvuru şartları ve ücretleri ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorum teşekkürler.
Londra Vize Ücreti 2020
H.U. 19/03/20, 17:18 Cevabı Görüntüle
İyi günler ben Londra vize ücreti 2020 zamları hakkına bilgi almak istiyorum. Bursa’da yaşıyorum, Londra’daki akrabalarımı ziyaret etmek istiyorum fiyatlara zam geldiğini duydum. Benim durumum şöyle, daha önce 1 defa vize reddi aldım 2017 yılında. O dönem çalışmıyordum, İngiltere’ye turist ve ziyaret vizesine başvurdum hem akrabalarımı görmek hem de ülkeyi gezmek için ama eğer kalabilirsem kalmayı da düşünüyordum, başvurum maalesef reddedildi. Ret mektubumda bankamdaki para giriş çıkışlarını yazmışlar bir de Türkiye’ye geri dönmeyebilirsiniz demişler. Açıkçası biraz acemilik ettik hem boş pasaportla başvurdum, hem işsizdim. Şimdi yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyorum, 4 ülkeye de seyahat ettim: Ukrayna, İtalya, Gürcistan ve Yunanistan. Bunların yararı olur inşallah diye düşünüyorum ama bu sefer Londra vize işlemleri için bir uzmanla çalışmak istiyorum, internet sayfanızdaki yazılar güzel bir yol yordam gösterirseniz sizinle çalışmak isterim saygılar.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';