x
İngiltere

Vize İşlemleri

İngiltere

İngiltere Express Vize Ücreti 2020

L.V. 07/05/20, 14:58
İyi günler, ben bir şirkette sigortalı olarak çalışıyorum internetten araştırmalar yaparak hazırlamam gereken gerekli evrakları hazırladım sizinle görüşmemiz durumunda kontrol edersiniz eksik bir evrak olursa onu da tamamlarım. Önümüzdeki hafta İngiltere’ye bir iş görüşmesi için gitmem lazım 6 aylık İngiltere Express vize ücreti 2020 yılı güncel fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler. İyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba sayın ilgili, Euroasia Global Visa Services sayfasını ziyaret ettiğiniz ve bizlere danıştığınız için teşekkür ederiz. Ticari amaçlı yapacağınız İngiltere vize başvurunuzda acil vizeye başvurmalısınız. Tüm gereklilikleri yerine getirdikten sonra seyahatinizi vaktinde yetiştirebilmeniz için vize başvurunuzu hızlı sonuçlandıracak 2 seçenek bulunmaktadır. İngiltere Express vize ücreti 2020 yılının güncel bilgileri:

  • Vize başvurunuzu 5 iş günü içerisinde sonuçlanan İngiltere Express vize ücreti 220 Pound’dur.
  • Vize başvurunuzu başvurudan sonra 24 saat içerisinde sonuçlandıran Hızlı İngiltere vizesi veya süper Express vize ücreti ise 956 Pound’dur.

Bu ücretler yalnızca express vize için alınan ücretlerdir. Ayrıca ödemeniz gereken vize harcı ücreti ise kur farkından dolayı 128 ile 130 USD arası değişiklik göstermektedir. İşlemlerinizi bizim aracılığımızla gerçekleştirmeniz durumunda işlemleriniz için bir de hizmet bedeli alınmaktadır. Ek olarak normal randevu ve evrak tarama yükleme için ek ücret ödemeniz gerekmemektedir. Vize başvurunuzu yaparken vize başvuru formunuzu eksiksiz bir şekilde doldurmalı ve ödeyeceğiniz bize ücretini doğru vize kategorisine göre ödeme yapmanız gerekmektedir. Aksi taktirde seçeceğiniz diğer seçenekler ek ücretler ödemenizi gerektirecek sonuçlar oluşabilmektedir. Ayrıca Express vize tercihini yaparken yeniden başvuru yapmak istediğiniz hızlı vizeyi tercih etmeniz gerekmektedir.

İngiltere Express Vize

Yapacağınız vize ücreti başvuru gerçekleştirildikten sonra geri iadesi yapılmaz ve ödeyeceğiniz bu vize ücreti vize alacağınızı garantilememektedir. Bu ücret yalnızca vizenizin değerlendirmeye alınması için alınmaktadır. İngiltere Express vize ücreti 2020 yılı için vize ücretlerinde pek değişiklik olmamıştır. Tüm vize işlemlerinizi rahatlıkla yapmak zaman kaybetmeden vize başvurunuzu gerçekleştirilmek ve mevcut durumunuza uygun olarak eksiksiz evrakları hazırlamak ve diğer ek hizmetler için güncellenen fiyat bilgilerini öğrenmek için iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşarak İngiltere vize uzmanlarımızdan gerekli desteği alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

İngiltere Express Vize Ücreti 2020

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';