x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Hakkında Sorular & Yorumlar

Fransa ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Fransa Vizesi Ankara
E. Demirkaya 22/07/19, 12:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Ezgi, Ankara’da üniversite öğrencisiyim. 28 Ağustos’ta Fransa’ya 20 günlüğüne turist olarak gitmek istiyorum bu yüzden öğrenci pasaportu alacağım ama pasaportu aldıktan sonra Fransa Büyükelçiliği’ne mi gitmem gerekiyor. Fransa vizesi Ankara’dan en kolay nasıl alınır? Şu an ailemin yanında Eskişehir’deyim. Fransa vizesini online olarak halledemiyor muyuz? İlk kez yurt dışına çıkacağım, lütfen bana bilgi verir misiniz?
Fransa Vizesi İstanbul
A. R. 22/07/19, 10:34 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ben Özbek vatandaşıyım, hazırda İstanbul’da ikamet ediyorum. Fransa’ya gezmek amaçlı gitmek istiyorum. Benim Özbekistan’a gitmeden Fransa vizesi için İstanbul’dan vize işlemlerini yapabilmem yani vize alabilmem mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.
Fransa Vizesi ile Almanya
Z. Aksoy 19/07/19, 14:21 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben 21 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Alman vatandaşı olan akrabalarım ile birlikte Fransa'ya gideceğim kendi arabaları ile. Ben buradan Almanya’ya gideceğim sonra beraber Paris’e geçeceğiz. Paris’ten sonra Münih’e döneceğiz ve ben orada birkaç gün kaldıktan sonra Türkiye’ye döneceğim. Bana davetiye yollamalarına gerek var mı? Davetiyenin yanında Alman tanıdıklarım ihtiyaçlarımın karşılanacağına dair resmi evrakı göndermelerine gerek var mı. Masraflarımın karşılanacağına dair belgeyi nereden almaları gerekiyor? Masrafların karşılanacağına dair belge ve davetiye aynı şey mi? Diğer gerekli bilgileri ve Schengen vize ücretini de belirtirseniz sevinirim teşekkürler.
Fransa Vizesi Altunizade
M. Gamze 16/07/19, 14:07 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, Fransa vizesi Altunizade’den parmak izi verebilir miyim? Colmar Fransa için 3 günlük bir seyahat planliyorum. Uçak biletim Basel Mulhouse havalimanından. Bunun için Fransa vizesine mi yoksa İsviçre’den alınan vizeye mi ihtiyacım var? Bir de gerekli evrakları iletir misiniz?
Fransa Vize Merkezi Harbiye/Piyalepaşa
T. Yeşilyurt 16/07/19, 11:52 Cevabı Görüntüle
Fransa için annem ve kendim için yedi günlük vize almak istiyorum. İnternetten biraz araştırma yaptım, daha çok kafam karıştı. Harbiye’de pek çok yer görünüyor, birkaç yeri aradım hepsi farklı fiyat söyledi. İş yerim Şişli’de bu nedenle Fransa Vize Merkezi Harbiye’den işlem yapmak istiyorum. Parmak izini Harbiye’den verebiliyor muyum?

Fransa vize ücreti sabit değil mi? Fransa vize başvuru işlemleri için firmanıza ne kadar para ödeyeceğim? Fransa vize merkezleri komisyon bedelleri neden yüksek, mali işlemler için kredi kartı kabul ediyor musunuz?
Fransa Vizesi İtiraz Dilekçesi
R. Bulut 07/07/19, 02:01 Cevabı Görüntüle
Hayırlı günler ben Fransa’dan 2 tane bir tane de Almanya’dan vize reddi aldım .Geçen sene de evlendim eşim Fransa’da onun yanına gitmek istiyorum aile birleşimi vizesine başvursam önceden aldığım redler tekrar red almama sebep olur mu bir de Fransa dil şartı koşuyor mu yani burada Türkiye’de sınava girmeme gerek var mı, redde binaen Fransa vizesi itiraz dilekçesi yazmama gerek var mı
Fransa Aile Birleşimi Vizesi
D. Ösdemir 02/07/19, 12:15 Cevabı Görüntüle
Ben Türkiye de adıyamanda yaşıyorum annem ve babam ayrı ve babam fransada yaşıyor ben 17 yaşındayım ve onun yanında yaşamak istiyorum aile birleşimi işlemlerine başladık sayılır kaç ayda çıkar ve olumlu sonuçlanır mı
Fransa Yeşil Pasaport
e. ozdemir 18/06/19, 12:54 Cevabı Görüntüle
20 kasım 2019 tarihinde 8 kişi MSC Cruıs gemisi ile 17 gün süren Cenovadan başlayıp Guadoloupe da biten bir seyehat yapacağız 5 gün Guadoloup da tatilimize devam edip dönüşte 2 gece de Paris te konaklama yapıp geri döneceğiz. Bu seyahat için nereden vize almamız gerekiyor? Chengen seyahat sigortası yeterlimi? Fransa yeşil pasaport sahipleri için de vize almak istiyor mu? Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederiz.
Fransa Erasmus Vizesi
H. Aslan 24/05/19, 13:12 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Erasmus Programı ile Paris' e gideceğim. Fransa Erasmus vizesi ile ilgili birkaç sorum olacak. Gideceğim okul kayıt için benden özel sağlık sigortası istemişti. Okulun açılacağı tarihe dikkat etmeden 31 Ağustos 2019 - 29 Ağustos 2020 arası için Erasmus sağlık sigortası yaptım ve taratıp okula gönderdim. Bilet fiyatlarından dolayı 21 Ağustos'ta gitmek istiyorum. 15 Ağustos - 31 Ağustos arası için seyahat sigortası yapsam , bitiş tarihinde Erasmus için yaptığım sağlık sigortam başlıyor, alabileceğim öğrenci vizesi seyehat sigortamın başlangıç tarihi olabilir mi?
SSK Çalışanlar İçin Fransa Turistik Vizesi
A. atabey 13/01/19, 01:24 Cevabı Görüntüle
Merhaba Fransaya seyehat etmek istiyorum kısa süreliğine sürekli bir isim var bu arada calisanim restorantta 3 aydir calisiyorum 3 aylık bir sgk var ondan önce 2015 yılında 4 aylık var banka hesabimda fazla miktarda para var 30 50 bin civarı olabilir ve bunun kaynağı belgeli şekilde var antetli kagidia isyeri sahibimin izin kağıdına hafta sonu 2 gun izin vermesini ve geri donecegime dair garantisini yazmasi taktirde sizce kısa süreliğine vize alabilirmiyim fransadan schengen
2020 Fransa Vizesi Ücretleri
M. EREN 03/01/19, 08:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Fransaya turistik bir seyahat gerçekleştireceğiz kız kardeşimle birlikte . Gerçekleştireceğimiz turistik seyahatten önce vize masraflarımızın ne kadar mal olacağını soracaktım ben . Konu hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Fransa vizesi Mardin
Ş. KOCABAŞ 12/12/18, 09:17 Cevabı Görüntüle
Fransa da çalışmak istiyorum ama öncesinde oraya gidip bir çevre edinmek istiyorum .Sanırım bunun için öncelikle turistik bir vize almam gerekiyor. Ne yapacağız?Şu an sigortalı olarak bir eczanede çalışıyorum .Mardinden başvuru yapsak sıra ne zaman bize gelir? Gerekli evraklar nelerdir benim durumuma göre bana yol gösterirseniz çok memnun olurum .Çok sağolun şimdiden iyi günler .Birde ücret nedir?
Öğrenciler için Turistik Vize Başvurusu
A. Yoğurtçu 22/11/18, 21:03 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Fransa'ya seyahat amacıyla yaklaşık bir hafta süreliğine gitmek istiyorum. Öğrenciyim ve turlardan yararlanmayı düşünüyorum. Vize konusunda ne yapmam gerektiğine dair hiçbir fikrim yok. Online yardım alabilir miyim ? Gerekirse konsolosluğa da gelebilirim.
Teşekkürler.
Fransa Vize Randevuları
E. kalended 17/11/18, 20:29 Cevabı Görüntüle
Fransadan davetiye geldi butun evrakları tamamladım konsolosluk tan randevu almamı istediler yardımcı olurmusunız ne kadar ucret odemelıyım
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';