x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Hakkında Sorular & Yorumlar

Fransa ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Fransa Vip Vize Ücreti
H. Özdil 23/01/20, 16:59 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Çok acele olarak Fransa’ya seyahat etmem gerekiyor. Kuzenimin düğünü olacağını için beklemeden Fransa vizesi almak istiyorum. Fransa vip vize ücreti tahmini olarak ne kadara mal olur? Vize işlemlerim için sizlerle yarın öğleden sonraya görüşme sağlayabilir miyim?
Fransa Vizesi İçin Parmak İzi
Ö. Kılıçaslan 23/01/20, 16:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Fransa Schengen vize ile seyahat etmek istiyorum. Daha önce Mostar'a gitmiştim ama Avrupa'ya ilk seyahatim olacak ve neredeyse hiç bir şey bilmiyorum. Schengen vizesi için parmak izi veriliyor sanırım. Fransa vizesi için parmak izi verildiğini biliyorum. İzmir'de yaşıyorum, yardımcı olabilir misiniz?
Fransa Vize Randevu Alma
K. Gündoğdu 23/01/20, 16:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Fransa'ya bir hafta on günlük tatile gitmek istiyorum. AÖF'den öğrenciyim vize için sponsor olarak babam tüm masraflarımı karşılayacak. Emekli kendisi ne gibi bir yol izlemeliyim. Fransa randevu almak gerekir mi? Teşekkürler
Fransa Vizesi İzmir Başvuru Merkezi
F. Karagöz 28/12/19, 16:43 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Ben İzmir’de yaşıyorum.Öğrenciyim. Yaşım 18'den küçük ama Fransa’ya seyahat etmek istiyorum. Yaşım reşit olmadığı için nasıl tür bir başvuruda bulunmam gerekiyor.
Özel bursluluk sınavından her ay hesabıma yatan burs param var. Fransa'dan da satranç turnuvası düzenleyen bir organizasyondan da davetiye mektubu aldım. Fransa vizesi için İzmir'den nasıl bir başvuru gerçekleştirebilirim? Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Fransa Vize Evrakları 2020
G. Yılmaz 28/12/19, 16:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba, balayında Fransa'ya gitmek istiyoruz ama pasaportumuzu şuanda çıkardık ve evlendikten sonra soyadım değişecek ne yapmam gerekiyor ? Ben sigortalı çalışanım. Eşim ise bir şirkette faal olarak ortaklığını sürdürmektedir. Her ikimizin de hazırlaması gereken evraklar aynı mı ?Alacağımız Schengen vizesi ile dilediğimiz ülkeye gidebilecek miyiz ? Vize basvurumuzu yaptıktan sonra pasaportumuz tekrar ne zaman elimize geçecek?
Fransa Vizesi Muvafakatname
Ö. Faruk 28/12/19, 16:23 Cevabı Görüntüle
Ben Ocak ayında Fransa'ya ablamın yanına gideceğim o zaman 18 yaşımı doldurmuş oluyorum fakat şuan vizeye başvuracağım için muvafakatname gerekir mi ? 2 yıl önce İngiltereye gitmiştim o zaman yapılan sağlık sigortası halen geçer mi yeniden almam gerekir mi veya ingiltere'ye giderkenki muvafakatnamem geçerli olur mu ? Fransa vizesi için muvafakatname almam gerekir mi?
Öğrenciler İçin Fransa Vizesi
M. Korkmaz 28/12/19, 15:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Fransaya bir hafta on gunluk tatile gitmek istiyorum aöf den ögrenciyim vize icin sponsor olarak babam tüm masraflarımi karsiliyacak emeklide kendisi ne gibi bir yol izlemeliyim yardimci olmanizi rica ediyorum. Teşekkürler.
Fransa Vizesi Gaziantep
T. Tutuluş 17/12/19, 11:24 Cevabı Görüntüle
Gaziantep'te belediyede çalışıyorum. İş yerinden vizeme göre yıllık iznimi alacağım. Fransa vizesi Antep şubesine giderek başvuruda bulunabilir miyim? Fransa vizesi Gaziantep başvuru merkezi nerede?
Fransa Vizesi Çanakkale
R. Karaca 16/12/19, 12:50 Cevabı Görüntüle
Merhaba kolay gelsin. Sizlerden daha önce de vize başvuru yaparak Bulgar vizesi almıştım. Bu sefer Fransa’ya seyahat etmek istiyorum. İkametgâh yerim eskiden Edirne’deydi şu an ikametgah yerim Bozcaada’dır. Pansiyon işleten babamın yanında kalıyorum. Bozcaada, Çanakkale'den Fransa vize başvurusunu nasıl yapacağımı bilemedim. Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Fransa Vizesi Davetiye
Y. Arak 12/12/19, 14:09 Cevabı Görüntüle
Merhabalar, ben bir üniversitede akademisyen olarak görev yapmaktayım. 12-18 ocak tarihlerinde Paris'te bir kongreye bildiri sunmak için kabul mektubu aldım. Ancak, kabul mektubu 18 Kasımda geldi. Hemen pasaport müracaatında bulundum. İşlemlerim yetişir mi bilmiyorum. Daha önce seyahatim olmadı, ancak bu vakitten sonra birçok ülkeye bilimsel çalışmalar için gitmek zorundayım. Gelen davetiyem 12-18 tarihlerini kapsayarak 20 günlüğüne geldi yani 12sinden başlıyor, bu bir sorun teşkil eder mi? Bir de hangi vize türüne başvurmam gerekiyor bunun için? Akademisyenlere ayrılmış özel bir evrak listesi bulunuyor mu yoksa standart diğer vize türleri gibi evraklarımızı mı ekliyoruz? Vizenin başladığı gün gitmek zorunda değilim sanırım, bir de tek girişli çok girişli için ücret farkı mı var, nasıl alınıyor,yoksa konsolosluklar kendileri mi karar veriyor buna? Bana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
Fransa Vize Başvuru Formu Nasıl Doldurulur
A. Er 12/12/19, 13:49 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Ben çok uzun bir süre düzenli olarak çalıştım. bir ay boşluğumdan sonra tekrar işe başladım. Fransa vizesi almak istiyorum çevremde biraz daha beklememi söylediler. Benim 2 hafta içerisinde vizemi alıp yurt dışına çıkmam lazım, hem hızlı hem de dikkatli bir başvuru için işinde iyi birileri ile çalışmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Pasaportumun üç yıl süresi var. Daha önce de Rusya turistik vizesi almıştım. Bu bir referans sağlar mı bilemiyorum. Fransa vize formu nasıl doldurulur?
İstanbul Fransa Vize
N. Ay 05/12/19, 10:15 Cevabı Görüntüle
Merhaba kolay gelsin. Fransa’ya kız arkadaşım ile seyahat etmek istiyorum. Mudanya’da ikamet ediyoruz. Bursa’dan yapacağınız vize başvurusunu hangi konsolosluğa bağlı olduğunu öğrenmek istiyoruz. Bunun için hangi konsolosluğun onayı ile vize alabilir. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden.
Fransa Vize Evrak Listesi
D. Pehlivan 14/11/19, 11:38 Cevabı Görüntüle
İyi günler. Mart ayında Fransa’ya seyahat etmek istiyorum. Yapacağım seyahat için gerekli görülen turistik vize Fransa vizesi evrak listesini iletebilir misiniz bir de başvuru sonuçlanması ne kadar zaman alır
Fransa Vizesi Gerekli Belgeler
B. Erdem 14/11/19, 11:15 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Belarus seyahat programımızda Schengen’e ilk giriş yapacağımız bölge Paris.Gezi amaçlı Paris ve Brüksel seyahati için gerekli belgeler nedir?
Fransa Vizesi Başvuru Evrakları
H. Yıldırım 14/11/19, 10:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Eğitimin için Fransa’ya seyahat etmek istiyorum. Bordo pasaporta sahibim ve Fransa’ya vize almak için hangi evrakları hazırlamam gerekir. Hazırlamam gereken evrak listesini nerede bulabilirim? Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';