x
Fransa

Vize İşlemleri

Fransa

Fransa Vize Evrakları 2020

G. Yılmaz 28/12/19, 16:35
Merhaba, balayında Fransa'ya gitmek istiyoruz ama pasaportumuzu şuanda çıkardık ve evlendikten sonra soyadım değişecek ne yapmam gerekiyor ? Ben sigortalı çalışanım. Eşim ise bir şirkette faal olarak ortaklığını sürdürmektedir. Her ikimizin de hazırlaması gereken evraklar aynı mı ?Alacağımız Schengen vizesi ile dilediğimiz ülkeye gidebilecek miyiz ? Vize basvurumuzu yaptıktan sonra pasaportumuz tekrar ne zaman elimize geçecek?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba, öncelikle Euroasia'a ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Aşağıda sorularınıza en detaylı cevapları vermeye çalışacağız. Sorularınıza cevap bulamadığınız veya cevaplayamadığımızı düşündüğünüz bir kısım olursa lütfen bize geri dönüş yapmayı unutmayınız. Euroasia size yardımcı olmaktan mutluluk duyar.

Fransa Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Konsolsoluk sizden ve eşinizden çalışma durumunuza göre belli başlı Fransa vizesi için gerekli evraklar talep etmektedir. Belirttiğiniz üzere eşiniz şirket sahibi siz de sigortalı çalışansınız. Fransa vize evrakları 2020 yılında sigortalı çalışanların şirket sahiplerinin hazırlaması gereken evraklara ek olarak;

1) Son üç ayın maaş bordroları(Islak imza ve kaşeli)

 2) Barkodlu  Sgk İşe Giriş Bildirgesi ister.

Fransa vizesi başvurusunun sağlıklı yapılabilmesi adına evraklarınızın inceleme aşamasında dikkat edilmesi gereken hayati unsurların oldu ğuna dikkat çekmekte fayda var. Evraklarınız incelendikten sonra randevu aşamasına geçilir ve dosyalarınızın  yetkili servis biriminden işleme girmesi için randevu alınır. Dosyalar işleme girdikten sonra takribi 4 ila 6 iş günü içerisinde sonuçlanır. Konsoslosluklar belli dönemlerde başvuru sayılarının artmasına bağlı olarak yoğunluktan dolayı dosyaları geç sonuçlandırabilmektedirler.  Bu olasılıkları göz önünde bulundurarak dosyaların planlann seyahat tarihinden en az 15 iş gunu öncesinden işleme girmesini tavsiye  ediyoruz. Bu şekilde planlanması işlemlerinizin sağlıklı yürütülebilmesi adına daha mantıklı olacaktır.  Fransa Başkonsolosluğu'ndan edineceğiniz Schengen statüsüne sahip Fransa vizesi ile dilediğiniz Schengen ülkesine  girme şansınız Havaalarında ki  da ki gümrük memurlarının insiyatifine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Prosedüre göre  Schengen vize başvurusu yaptığınız Ülkeler ilk girişleri kendi ülkelerine yapmanızı beklerler. Veya ortada bir seyahat planı varsa ve en çok  hangi ülkede kalınacak sa o ülke üzerinden vize başvurusu yapmaları beklenir . Bu hususa ivedilikle dikkat edilemsi gerekmektedir. Umuyoruz ki yukarıda sorularınızı en detaylı şekilde cevaplayabilmişizdir. Sorularınıza cevap bulamadığınız veya cevaplamamızı istediğiniz farklı bir  konu olursa lütfen bize geri dönüş sağlamayı unutmayınız . Euroasia olarak sorularınıza cevap bulmak, işlemlerinizi kolay laştırmak için tüm gücümüzle çalıştığımızı unutmayın. Mutlu yarınlar diliyoruz.

Saygılarımızla,

Abdullah Tunç

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';