x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Hakkında Sorular & Yorumlar

Dubai ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Belçika Pasaportu Dubai Vizesi
R. aslan 21/08/19, 20:17 Cevabı Görüntüle
Merhaba
Belcika pasaportu olanlar acaba dubai gezmek icin visa gerekiyor mu?
Dubai Vizesi Kaç günde Sonuçlanır
S. Topçu 17/08/19, 10:30 Cevabı Görüntüle
Merhaba eylül ayının ikinci haftasında iş seyahati için dubaiye gideceğim 4 gün konaklamam gerekiyor hangi vizeye başvurmam gerekli orada kalacağım otelin rezervasyon kağıdını göndermem gerekiyor mu ve vizem kaç günde sonuçlanır simdiden teşekkürler
Suriye Vatandaşları İçin Dubai Vizesi
İ. Yaşar 16/08/19, 14:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba Suriye vatandaşı bir bayanla 1,5 yıldır evliyim. Birlikte Dubai’ye 5 günlüğüne kısa süreli tatil planlıyoruz. Eşim hem Suriye vatandaşı hem T.C. vatandaşı. Bursa’da bir tekstil atölyesinde müdürüm. Suriye vatandaşları için Dubai vizesi nasıl alınır? Bazı sitelerde Suriye asıllı kişiler T.C. vatandaşlığını almış da olsa Dubai vizesi almanın zor olduğu yazıyor. Türkiye’de evlendik, evlilik cüzdanıyla birlikte başvuru yapsak vize alımına olumlu bir etkisi olur mu? Cevabınızı bekliyorum, iyi çalışmalar.
Dubai Gemi Turu Vizesi
H. BAŞKALE 16/08/19, 10:23 Cevabı Görüntüle
Merhaba dubaiye tatil için gideceğim sonrasında gemi turuna katılmak istiyorum tatil surem toplamda 18 gün sürecek bu süre içerisinde dubai gemi turunada katılmak istiyorum turist vizesi almam yeterli mi yardımcı olabilirmisiniz
Dubai Vizesi Antalya
D. Yıldırım 15/08/19, 17:18 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Antalya'daki yaşıyorum ve eşimle birlikte bir ay sonra Dubai'ye gitmek istiyorum. Dubai vizesi Antalya ilinden alınıyor mu, buradan başvuru yapabiliyor muyuz? Bu konuda birçok farklı bilgi var ve bu yüzden kafam karıştı. Başvuru işlemleri için Birleşik Arap Emirlikleri'ne mi başvuru yapılıyor yoksa Dubai için ayrıca müracaat yeri var mı? Bu konuda nereden detaylı bilgi alabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi çalışmalar.
Dubai Vize İşlemleri Ankara
S. Tekin 15/08/19, 15:51 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben ve arkadaşım Dubai'ye tatil için gitmek istiyoruz. İkimiz de Ankara'da yaşıyoruz ama arkadaşım Avrupa Birliği vatandaşı ve burada çalışıyor. Dubai vize işlemleri Ankara için yapılırken nereden müracaat edilmeli? Bir de arkadaşımın Türkiye'den Ankara Dubai vizesi başvurusu yapması olanaklı mı? Dubai vizesi Ankara işlemi yapılırken parmak izi vermek için Dubai Konsolosluğuna mı gitmemiz gerekli? Son soru olarak ben çalışmaya yeni başladım. Bu evraklarla vize almam mümkün mü? Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim.
Dubai Vizesi Eskişehir
A. Erdoğan 15/08/19, 14:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben Eskişehir’de yaşıyorum ve Dubai'de yaşayan kızımı ziyarete gitmek istiyorum. Kızım Alman vatandaşı ve Dubai'de hem oturma hem de çalışma izni var ve orada bir firmada çalışıyor. Bu konuda 2 tane merak ettiğim şey var. İlk olarak Eskişehir Dubai vizesi başvurusu yapılan bir yer mi yoksa başka bir yerden mi başvuru yapmalıyım? İkincisi kızım bana davet mektubu gönderirse vize almadan gidebilir miyim? Bunun dışında bir de Dubai vize işlemleri Eskişehir için nasıl yapılmalı? Bu konularda yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.


Alman Vatandaşları İçin Dubai Vizesi
M. Toprak 08/08/19, 15:10 Cevabı Görüntüle
merhaba Almanya doğumluyum Türkiye Cumhuriyetı pasaportuna (Bordo) sahibim Dubai'ye gideceğim vizeden muaf mıyım. Almanya pasaportum yok vize almam gerekiyor mu? Eşim Alman vatandaşı. Alman vatandaşları için Dubai vizesi nasıl alınır. simdiden teşekkür ederim.
Dubai Çalışma İzni Vizesi
K. öksüz 08/08/19, 02:00 Cevabı Görüntüle
Dubai ye calismak icin gidecegim goturecek olan firma "uluslararasi çalışma belgesi" istiyo bu belgeyi nereden nasil alabilirim
Dubai Visa
Orozobek 23/07/19, 11:50 Cevabı Görüntüle
I am a Kirghizistan citizen, I am a student in Trabzon in Turkey. I am currently working in a hotel in Antalya Kemer. My brother lives in Dubai and sent me an invitation. I want a one-month visa with multiple entries. How is the appointment process? We need an online visa to Dubai. I guess Dubai uses the online visa. We need to send the passport with cargo, is visa printed to passport? If the visa printed in passport, how do we enter the country? I would appreciate it if you could help me. I'll be happy if you inform me with phone call.
Dubai Uzun Süreli Çok Girişli Vize
e. nur zeybek 11/12/18, 09:29 Cevabı Görüntüle
dubai ve abu dhabi ye işim gereği sık sık seyahat eden birisiyim. dubai vizelerim hep tek girişli oluyor. çok girişli dubai vizesi alamıyor muyuz? hep tek girişli vize mi alabiliyoruz. Schengen vizesi gibi Dubai-Abu Dhabi vizelerini de 1 yıllık, 2 yıllık çok girişli olacak şekilde alabilmemiz için ne yapmamız gerekiyor. davetiye belgesi yada fuara katılım belgesi sunabilirim. uzun süreli çok girişli dubai vizesi konusunda bilgilerinizi rica ederim.
Dubai Vizesi Edirne
O. Yılmaz 24/11/18, 19:22 Cevabı Görüntüle
Edirne vize servisinize uğrayarak Dubai vizesi almak istiyorum. Ne evrak getirmem gerekir. Kaç günde çıkar, Dubai vize ücreti dolar olacakmış, dolar mı getirmeliyim? Siz evden yada ofisten Dubai vizesi için evrakları aldırmanız mümkün mü. Böyle servisiniz var mı ? Yardımcı olur musunuz?
Dubai Vize Ücreti 2020
D. ersin 18/11/18, 12:31 Cevabı Görüntüle
“Dubai vize ücreti” ne kadar. Bubai vize ücreti ofisinize gelip mi odemem gerekli. E vize olduğu için mail ile mi yollayacaksınız. Odemeyi havale ve eft dışında bir odeme şekliniz var mı.

Biz yabancı yatırımcı bir kurumsal şirketiz. Müşterilerimiz dubaideki ofisimize ziyaret için 5-8 gün arasında kalmak şartı ile yolluyoruz. Ancak kendilerinden herhangi bir evrak alamayız. (Şirket, banka hesabı vs) tüm vize masraflarını biz odeyeceğiz. Odemeyi herkesin kendisi mi yapöiması gerekli
Misafirlerimizden bir Lübnan vatandaşı. Lubnan/ beyrut vatandaşı. Lubnanan vatandaşına Dubai vizesi alabilirmiyiz
Cavaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';