x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Hakkında Sorular & Yorumlar

Dubai ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Dubai Vize Kaç Günde Çıkar 2020
D. Özsu 01/10/19, 14:43 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Türkiyede yaşıyorum ve memurluktan emekliyim Dubai'ye gitmek istiyorum ancak vize başvurumda yapmam gerekenleri güncel fiyatları ve Dubai vizesinin ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?
Dubai Vize Ofisi
S. Erkoç 30/09/19, 14:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba bir arkadaşımızı ziyaret etmek ve aynı zamanda tatil için iki kişi Dubai’ye gitmek istiyoruz Dubai vize işlemleri, gerekli belgeleri ve fiyatları hakkında bilgiyi tarafıma mail iletebilir misiniz? Dubai vize ofisi açık adresi tam olarak nedir acaba
Dubai Vize Acentaları
S. Kavuk 30/09/19, 14:04 Cevabı Görüntüle
Arkadaşlarımla beraber bir yurt dışı gezisi planladık gezi için Dubai’ye gitmeye karar verdik fakat hepimiz aynı iş saatleri içerisinde çalıştığımız ve kimse ilgilenmediği için vize almamıza yardımcı olacak bir Dubai vize acentaları arıyoruz. Acentanın güvenilir olması oldukça önemli ve bir arkadaşımi önerdi sizi. Dubai vize işlemleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
Dubai Hızlı Vize
Y. Akbayır 27/09/19, 15:12 Cevabı Görüntüle
İyi günler, Dubai’ye vize almak için ticari vize mi daha hızlı çıkar yoksa turist vize mi? İstanbul içinde en hızlı nasıl halledebilirim?
Dubai Vize Vfs
R.C. 27/09/19, 13:55 Cevabı Görüntüle
Merhaba... Ben öğrenciyim ve yabancıyım. Katar vatandaşıyım, 22 yaşındayım... Ailem Ekimde Türkiye ye ziyarat edecekler ve burada birkaç gün birlikte kalıp Dubai’ye seyahat edeceğiz. Nasıl vize elde edeceğiz? Daha önce Fransa vizemi Vfsden almıştım. Dubai vize Vfs’den mi alınıyor?
Dubai Aktarma Vize
İ. Seçkin 27/09/19, 13:10 Cevabı Görüntüle
İstanbul'dan Delhi ye Dubai aktarmalı uçak bileti alacağım, transit amaçlı Dubai aktarma vize almam gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl alabilirim?
Dubai Acil Vize Hattı +90 (212) 963 39 80
A. Gürbüz 26/09/19, 12:49 Cevabı Görüntüle
Merhaba,
Katar vatandaşıyım. 10 aydır Türkiye’de yaşıyorum. Burada kendi firmamı kurdum. Dubai’ye iş için seyahat edeceğim. Acil vize gerekiyor, Süre ve evrak prosedürleri hakkında acilen bilgi almam gerek, Dubai acil vize hattı var mı? yardımcı olursanız sevinirim
Dubai Vize Almak Kolay Mı
Y. Yalçınkaya 25/09/19, 13:32 Cevabı Görüntüle
Gıda şirketimizin 3 çalışanını Dubai’ye Tarım fuarına göndermek istiyoruz. Fuar süresini kapsayacak 4 günlük iş gezisi için vize talebinde bulunacağız. Dubai vize almak kolay mı, hangi evraklar gerekiyor?
Dubai Bulgaristan'a Vize Uyguluyor Mu
S. Güven 25/09/19, 11:35 Cevabı Görüntüle
Merhaba Bulgaristan vatandaşı olan eşim ile beş ay önce Türkiye’ye taşındık. Önümüzdeki haftalarda Dubai seyahati planımız var, e-posta ile alınabileceğini okuduk sitenizde. Dubai Bulgaristana vize uyguluyor mu, eşimin de başvuru yapmasına gerek var mı? Bordo pasaportum var, Bulgar oturumum var ben işlemleri nasıl organize edeceğim? Teşekkürler.
Dubai Vize Başvuru Formu
F. Demir 25/09/19, 10:55 Cevabı Görüntüle
Aralık ayında dört günlük bir tur satın aldım. İstanbul’da konsolosluk var muyum? Dubai vizesi İstanbul’dan nasıl alınır? Dubai vize başvuru formunu nereden temin edebilirim?
Dubai Girişte Vize
O. Köse 24/09/19, 14:54 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Dubai Havalimanı’nda (DXB) bekleme sürem 20 saat. İstanbul'dan Colombo'ya Dubai aktarmalı uçacağım. Vize gerekiyor mu, gerekiyorsa havalimanında Dubai girişte vize alabilir miyim?
Dubai Vize Masrafları
R. Ceylan 24/09/19, 14:02 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Polonya’da üniversite okuyorum. İki yıldır buradayım. T.C. vatandaşıyım, Dubai’ye gideceğim. Dubai vizesinin e-vize olduğunu sayfanızdan öğrendim. E-posta olarak alınabildiği yazıyor, Polonya’da ikamet etsem de başvurumu firmanız ile gerçekleştirebilir miyim? Dubai vize masrafı nedir, ödemeyi nasıl yapacağım?
Dubai Vize Başvuru Ücreti
A. Öktem 24/09/19, 13:55 Cevabı Görüntüle
merhaba, Ekim ayında 4 günlük Dubai gezisine gitmeyi düşünüyorum vize ne kadar sürede çıkıyor ve ben öğrenciyim hesabıma düzenli gelen bir para yok, masraflarımı ailem karşılayacak, Dubai vize başvuru ücreti ne kadar? Teşekkürler
Dubai Vize Servisi
M. Emirgan 20/09/19, 15:13 Cevabı Görüntüle
Kızım ve eşimle birlikte Dubai gezisi planımız var. ne yapmalı vize nasıl uygulanır. Dubai vize servisi sağlayıcısı olarak hizmet bedelinizi ne kadar. Hızlı geri dönüşünüzü bekliyorum
Dubai Vize Gerekli Belgeler
A. Soysal 20/09/19, 14:33 Cevabı Görüntüle
Şirket sahibiyim, Dubai'ye ticari seyahat edeceğim. Bordo Pasaportum var. Dubai vize gerekli belgeler listesini nereden temin edebilirim
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';