x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Vize Kaç Günde Çıkar 2020

D. Özsu 01/10/19, 14:43
Merhaba, Türkiyede yaşıyorum ve memurluktan emekliyim Dubai'ye gitmek istiyorum ancak vize başvurumda yapmam gerekenleri güncel fiyatları ve Dubai vizesinin ne kadar sürede çıktığını bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhabalar, Dubai'ye gitmeniz için öncelikle pasaportunuza göre vize almanız şarttır. Dubai online vize başvurusu ile alınan bir vizedir. Sizlerin vize başvurunuzda yaşayacağı tüm detaylar ve şartlar öncelikle pasaportunuza ve seyahat nedeninize bağlı olarak değişim gösterir. Pasaportunuzun geçerlilik süresinin en az 3 ay devam ettiğine emin olmalısınız. Dubai vize başvuru süreci çok uzun sürmemekle birlikte kısa ve uzun süreli vize başvurularında ve belirli aksi durumlar eşliğinde Dubai vizenizin çıkış süresi çok uzun değildir.

Dubai vize kaç günde çıkar, sorunuzu 30 Güne kadar konaklamalı vizeniz 2 iş günü içinde çıkabiliyorken uzun süreli 90 gün konaklamalı vize 4 iş günü içinde çıkabilmektedir diye cevaplayabiliriz. Ekspres başvurularda kategori ayrımı olmaksızın Dubai vizesi 1 gün içerisinde çıkar. Belirli aksi durumlar veya yaşanabilecek olumsuzluklar belirtilen günlerde değişime sebep olabilir ve vizeniz belirtilen tarihten birkaç gün sonra çıkabilir aynı şekilde olumlu ilerleyen vize sürecinizin sonunda vizeniz belirtilen tarihten öncede çıkabilmektedir.

Dubai vize başvurunuzda ödemeniz gerekli olan ücret de sizlerin seyahat nedenine bağlıdır. Belirli vize türlerinde Dubai vize başvuru ücreti fiyatları oldukça uygundur. Vize başvurunuzun ücretini seyahat durumunuza uygun olarak sayfamızda bulabilirsiniz. Dubai vize başvurunuz için gerekli tüm şartları daha net öğrenebilmek için pasaportunuz ve seyahat nedeninizi belirterek bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Vize başvurunuzun her aşamasında yanınızda olmamız ve başvurunuzda gerekli herşeyi güncel olarak tarafınıza sunmamız için bizleri arayabilirsiniz. 

Saygılarımızla,

Evrim

dubai vize işlemleri

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';