x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Hakkında Sorular & Yorumlar

Dubai ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

6 Aylık Dubai Vizesi
A. Taşkıran 27/08/19, 11:15 Cevabı Görüntüle
sayın yetkili iyi çalışmalar ben plastik ambalaj fabrikasında müdür olarak çalışıyorum. Dubai’deki şirketten proje bazlı teklif aldım. 6 aylık dubai vizesi hakkında detaylı bilgiye sahip değilim. Dubai’de yatırım yaparsam uzun süreli vize alabilir miyim? Teşekkürle
Dubai Vize İçin Gerekli Evraklar 2020
B. Yıldırım 04/09/19, 15:39 Cevabı Görüntüle
6-10 Ocak 2020 tarihleri için Dubai vizesi almak istiyoruz. Vize başvurusunu şimdiden yapsak Ocak ayında geçerli olur mu? Antalya'dan başvuru yapabilir miyiz? Gerekli olan belgeler ve fiyat hakkında bilgilendirmenizi rica ederim.
90 Günlük Dubai Vizesi Uzatma
C. Eren 09/09/19, 13:42 Cevabı Görüntüle
Merhaba, 16 gün sonra 90 günlük Dubai vizesi sürem bitiyor fakat dönüş biletim 20 gün sonra. 90 günlük Dubai vizesi uzatma işlemi var mı, sitenizde vize uzatılabildiği yazıyor, uzatma işlemi ücreti nedir, ne kadar süre daha uzatabilirim? Lütfen acil dönüş yapar mısınız
Dubai Vizesi 2020
H. Üzüm 28/08/19, 10:25 Cevabı Görüntüle
Merhaba 2020 yılı Ocak ayında Dubai’de gerçekleştirilecek sektörel fuara İstanbul’da faaliyet gösteren mimarlık şirketimizin tüm çalışanları olarak (yaklaşık 30 kişi) katılacağız. 30 gün tek girişli vize yeterli olacak. Toplu vize başvurularında fiyatta indirim uyguluyor musunuz? Ticari vize başvurularında da tek evrak yeterli oluyor mu? İletmiş olduğum mail adresine toplu fiyat bilgisi ve evrak listesi iletmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.
Dubai Ticari Vize
A.T 18/10/23, 16:06 Cevabı Görüntüle
Dubai ‘deki iş ortaklarımızla görüşme üzere Dubai ye seyahat etmek istiyoruz. Dubai ticari vize nasıl alınır? Dubai vize başvurusu için ticari davet mektubu talep etmemiz gerekiyor mu? Dubai ticari vize başvurusunu sizin aracılığınızla gerçekleştirebilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
DUBAİ VİZE BAŞVURU FORMU
A.C 17/10/23, 16:37 Cevabı Görüntüle
Dubaide düzenlenecek olan elektronik fuarına katılmak istiyorum. Telekomünikasyon firmasında çalışanız ve Fuar biletim mevcut. Dubai vize başvuru formu doldurmak istedim nasıl başvuru yapılacak bir bilgim yok. Dubai vize başvurusu için sizin üzerinizden başvuru yapabilir miyiz? Bilgilendirme yapmanızı rica ederim.
Dubai Turistik Vize Başvurusu
F.G 12/10/23, 16:52 Cevabı Görüntüle
Kız arkadaşım ile birlikte Dubai’ye seyahat etmek istiyoruz. Dubai turistik vize başvurusu yapmak istiyoruz. Dubai vizesi için ben bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. Kız arkadaşım çalışmıyor onun için ek evrak isteniyor mu? Seyahatimiz bir ay sonra planlıyoruz. Vize başvurusunu sizin aracılığınızla yapabilir miyiz?
Suriyelilere Dubai Vizesi
A. Resül 22/10/19, 13:19 Cevabı Görüntüle
Merhaba. Ben Suriye vatandaşıyım, 1,5 yıldır İstanbul'da ikamet ediyorum, ikamet iznim var. Dubai'ye 1 haftaya gitmek istiyorum. Suriyelilere Dubai vizesi alınıyor mu, 3 ay önce başvuruda bulunan bir Suriyeli arkadaşım ret aldı. Ben de mi ret alırım acaba? Davetiye ile mi daha uygun? yoksa Turistik Vize mi daha uygun? Teşekkürler
Dubai Vizesi Ankara
L. Dağ 07/10/19, 14:35 Cevabı Görüntüle
Merhabalar sayfanızı vize başvurusu ile ilgili bilgi ararken rast geldim. Ankara’da yaşıyorum. Dubai’ye gitmek için vize almak istiyorum ve bunun için bir acente ile anlaşmayı düşünüyorum. Ankaradan sizin acenteniz aracılığı ile başvuru yapmam mümkün mü? Dubai vizesi için Ankara’dan başvuru yapabilir miyim ? Prosedürler neler, bu süreçte benim birebir görüşme yapmam gerekir mi bilmiyorum açıklarsanız sevinirim.
Dubai Vizesi Çanakkale
A. Sarı 07/10/19, 14:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba acentenizi araştırdım Dubai’ye gidicem sizin acentenizle gitmek istiyorum. Çanakkale’de öğretim üyesiyim mecburen vize başvurusunu Çanakkale’den yapacağım. Dubai vizesi Çanakkale’den alınabilir mi bir de Çanakkale de acenteniz var mı?
Özbekistan Vatandaşlarına Dubai Vizesi
G. Uçar 07/10/19, 13:37 Cevabı Görüntüle
İyi günler sayfanıza yöneltmek istediğim bazı sorularım var öncelikle Türkiye’de yaşayan bir Özbek vatandaşıyım burda yaklaşık 5 senedir öğrenciyim daha önce Türkiye’den bazı Avrupa ülkelerine seyahat yaptım fakat bu sefer Dubai’ye bir arkadaş grubuyla gitmek istiyorum Türkiye’de öğrenim gören Özbekistan vatandaşlarına Dubai vizesi gereklimi? Türkiye’den Dubai’ye giderken herhangi bir sorunla karşılaşma gibi bir durum var mı? Bu konular hakkında bilgi edinme şansım varsa çok memnun olurum.
Türkmenistan Vatandaşlarına Dubai Vizesi
A. Enejan 07/10/19, 13:07 Cevabı Görüntüle
Merhaba aslen Türkmenistan vatandaşıyım uzun zamandır Türkiye’de ikamet ediyorum Türkiye’de oturma iznim var daha önce Türkiye’de bulunduğum süre zarfında hiç yurt dışı seyahati yapmadım fakat son zamanlarda Dubai’ye gitmek istiyorum Türkmenistan vatandaşlarına Dubai vizesi alırken Türkiye’de yaşadığım süre zarfında herhangi bir sorun çıkar mı, Vize başvurusu yaparsam kaç günde sonuç alırım?
Pegasus Dubai Vize
C. Kara 03/10/19, 16:16 Cevabı Görüntüle
İyi günler, biz arkadaşlarımla birlikte kasım ayında Dubai’ye gitmeyi planlıyoruz. Hepimiz öğrenciyiz ve bir kaç günlük bir tatil düşünüyoruz. Pegasus ile uçaçağız. Pegasus Dubai vize hakkında bize bilgi verebilir misiniz? Şartları nelerdir öğrenebilir miyiz?
Thy Dubai Vizesi
İ. M. 03/10/19, 16:09 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben özel bir şirkette çalışıyorum ve Dubai e-vize uygulaması ile Dubai tatili için vize almak istiyorum. Fakat bu konuda pek bir bilgiye sahip değilim. Dubai vizesi alabilmek için önce THY’den biletimi almam gerekiyor mu? Dubai yolculuğum için yapmam gerekenleri ve Thy Dubai vizesi için bana gereken evrakları öğrenebilir miyim? Bana bu konuda yardımcı olup bana dönüş yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Dubai Vize Almak Zor Mu
İ. Coşkun 02/10/19, 14:32 Cevabı Görüntüle
İyi akşamlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım bir grup arkadaşım ile beraber Dubai’ye gezi düzenledik yabancı uyruklu arkadaşlarda var aramızda onlar vizelerini çoktan aldılar Dubai vizesinin Türk vatandaşları için şartları nelerdir ne kadar sürede çıkar alan arkadaşlarımla aynı tarihe denk getirmek istiyorum Dubai vize almak zor mu ?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';