x
Dubai

Vize İşlemleri

Dubai

Dubai Vizesi 2020

H. Üzüm 28/08/19, 10:25
Merhaba 2020 yılı Ocak ayında Dubai’de gerçekleştirilecek sektörel fuara İstanbul’da faaliyet gösteren mimarlık şirketimizin tüm çalışanları olarak (yaklaşık 30 kişi) katılacağız. 30 gün tek girişli vize yeterli olacak. Toplu vize başvurularında fiyatta indirim uyguluyor musunuz? Ticari vize başvurularında da tek evrak yeterli oluyor mu? İletmiş olduğum mail adresine toplu fiyat bilgisi ve evrak listesi iletmenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Merhaba Haluk Bey, 


Dubai vizesi 2020 Ocak ayında 5 kişiden fazla yapılan başvurularda tüm dünya ülkeleri için yapılan vize başvurularında Euroasia GVS hizmet bedelinde indirim uygulanmaktadır. Dubai için Dubai Göçmenlik Ofisi ve Dubai’de faaliyet gösteren anlaşmalı olduğumuz yetkili aracı kuruma yapılan masraflar çıkarıldığında çok düşük bir hizmet bedeliyle Dubai vize başvurularını işleme almaktayız. Ancak yine de 5 kişi ve üzeri tüm vize başvurularında Euroasia GVS hizmet bedeli üzerinden ufak bir indirim uygulanmaktadır. 

Fuar katılımı kapsamında ticari Dubai vize başvurunuzu 30 günlük tek girişli olarak gerçekleştirebilirsiniz. Dubai için turistik ve fuara katılım için yapılan vize başvuruları aynı kategori dahilinde değerlendirilmektedir. Ancak verilecek vize sahibine hiçbir koşulda Dubai'de çalışma imkanı tanımaz.

+90 (212) 963 39 80 numaralı destek hattımıza seyahatinize dair detayları iletmeniz halinde tarafınıza toplu fiyat bilgisi ve evrak listesi iletilecektir. 

Saygılarımızla,
Evrim

dubai vizesi

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';