x
Cezayir

Vize İşlemleri

Cezayir

Cezayir Hakkında Sorular & Yorumlar

Cezayir ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Cezayir Vize Başvurusu
H.T 22/04/20, 13:14 Cevabı Görüntüle
Merhaba ben Cezayir vize başvurusu yapmak istiyorum. Kendim yapabilir miyim? Ticari gideceğim zaten, aracı olmadan konsolosluk işlem alır mı? Evraklarım hazır başvuru formunu doldurmadım İzmir’de başvuru merkezi var mıdır ben buradan yapmak istiyorum İstanbul’a gelmek istemiyorum diğer vizelerimi buradan alabiliyorum çünkü.
Cezayir Vizesi 2020
m.h 21/04/20, 13:57 Cevabı Görüntüle
Selam Cezayir vizesi 2020 evraklarda işlemlerde bir güncelleme var mıdır? ben 2018 yılında en son vize almıştım o vizeyi kullandım tek girişliydi zaten bir aylıktı zaten ben üç gün kaldım. Şimdi yeniden gitmem gerekiyor görüştüğüm tanıdıklarım var hala davetiye gerekiyor mu? Daha önce gidenlere kolaylık sağlanıyor mu? Siz bu işlemleri yapıyor musunuz? ben Balıkesir’de ikamet ediyorum bu sorun olur mu şuan?
Cezayir Vize
S.T 20/04/20, 13:52 Cevabı Görüntüle
Merhaba Cezayir vize işlemi siz yapıyor musunuz? Yöneticimizin sürekli yurtdışı seyahatleri oluyor ancak kendisinin yakalamak inanın çok zor oluyor bu işlemleri yapabilmesi için bir acenteyle çalışmak istiyoruz. Schengen vizesi var zaten 5 yıllık, ABD vizesini de aldık ancak bazı ülkelerde her seferinde yeni vize almak gerekiyor bu işlemler içinde vaktimiz olmayabiliyor. Siz yardımcı oluyor musunuz? Hangi evraklar gerekli, ne kadar sürede çıkar çünkü pasaporta da sürekli ihtiyacı olabiliyor.
Cezayir Vizesi
F.K 10/04/20, 00:56 Cevabı Görüntüle
Cezayir vizesi almak istiyorum. İş evraklarım hazır nasıl başvuru yapabiliyoruz ben Bursa’da ikamet ediyorum burada başvuru yeri var mıdır? İstanbul’a gelmem şart mı?
Cezayir vize başvuru evrakları, vize ücreti, konsolosluk randevusu
s. kaygılı 12/12/18, 09:21 Cevabı Görüntüle
iyi günler, Cezayir vizesi için size yazıyorum. öncelikle bursada yaşıyorum. işim nedeniyle çok sık seyahat eden birisiyim. daha çok avrupa ülkelerine seyahat ediyorum. şirketim cezayir de bir ihale aldı ve bundan sonra iş nedeniyle cezayire sık seyahat etmemiz gerekecek. cezayir vize başvuruları konusunda bilmemiz gerekenler nelerdir? avrupa ülkelerin de olduğu cezayir konsolosluğundan randevu almam gerekiyor mu? davetiye belgesi zorunlu mu? en uzun süreli cezayir vizesi kaç günlük oluyor? vize başvuruları için konsolosluğa gitmemiz gerekiyor mu? kişi başı ödememiz gereken cezayir vize ücreti ve vize başvurumuzun kaç günde sonuçlanacağı gibi kapsamlı sorularım hakkında sizden bilgi rica edeceğim. lütfen geri dnüş yapın.
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';