x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan Hakkında Sorular & Yorumlar

Bulgaristan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Bulgaristan Üzerinden Ukrayna Transit Vize
a. celal çebi 30/05/20, 15:35 Cevabı Görüntüle
merhaba
Ukrayna da süresiz oturma iznim var, Ukrayna vatandaşı Çocuğum var çok girişli transit vizesi almak istiyorum,alabilirmiyim. Bulgaristan Üzerinden Ukrayna Transit Vize için kaç günde vize çıkar
Gerekli evraklar ve ücretler nelerdir.
Teşekkürler
Bulgaristan Vize Dilekçesi
B. Mutlu 28/05/20, 08:23 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan Vize Dilekçesi yazımı konusunda danışmanlık desteğiniz var mı? Bulgaristan'dan bir firma tarafından iş görüşmesine çağırıldım, adıma davetiye de gönderdiler ama Türkiye'de çalışmıyorum. Diyorlar ki Türkiye'de çalışman olmayınca ticari vizeye başvuru yapılmaz, doğru mu? Seyahat amacımı belirten bir dilekçe yazmayı düşünüyorum ama kendimi doğru ifade edip edemeyeceğimden emin değilim, yardımınızı rica ediyorum.
Bulgar Vatandaşı İle Evlilik Yapanlara Vize
A. Atas 27/05/20, 11:17 Cevabı Görüntüle
Bulgar vatandasiyla evlilik olunca Bulgar vizesi ne kadar sürede verilir ve oturum ne zaman verilir, farklı vize türleri alınabiliyormuş Bulgar Vatandaşı İle Evlilik Yapanlara Vize işleri nasıl oluyr?
Bulgaristan vizesi Schengen mi Bulgaristan vizesi Schengen’e girdi mi?
s. yalcin 25/05/20, 18:27 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan vizesi Schengen mi Bulgaristan vizesi Schengen’e girdi mi? Eylül ayında hem Bulgaristan hem Yunanistan seyahat planım var, Bulgaristan'dan vize alsam yeterli olur mu?
Bulgar vizesi ile hangi ülkeye girebilirim Bulgar vizesi nerede geçer?
Z. Yusuf yumer 25/05/20, 13:42 Cevabı Görüntüle
Bulgar vizesi ile hangi ülkeye girebilirim Bulgar vizesi nerede geçer? Ben Bulgaristan vatandaşıyım eşime Bulgaristan'dan vize alınca bu vize ile Avrupa Ülkelerine gidebiliyor muyuz Teşekkürler
Bulgaristan vizesi nereden alınır? Bulgaristan vizesi kaç günde çıkar?
Z. Güler 25/05/20, 11:45 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan vizesi nereden alınır? Bulgaristan vizesi kaç günde çıkar? Pasaportla birlikte evrakları göndermek için randevu almak istiyorum, Bulgaristan üzerinden Kosova'ya geçeceğim. parmak izi gerekli mi?
Bulgaristan Üzerinden Makedonya Transit Vize
E. Alacaçayır 21/05/20, 20:54 Cevabı Görüntüle
Macadenia-üsküpte oturumumuz var. Benim schengen vizem var. Eşimin schangen vizesi bitti. Arabayla gelicez türkiyeye ançak eşime transit vize basıl alıcağız. Uçakların uçuşunu beklemeden gelmek istiyoruz. Yardımcı olursanız münnettar duyarız.. Bulgaristan Üzerinden Makedonya Transit Vize işlemleri ile destek olur musunuz
KKTC'de çalışan kişilere Bulgaristan Vizesi
M. Ali deliloğlu 28/04/20, 02:06 Cevabı Görüntüle
Bulgaristani gezmek için vize gerekli mi ve nasıl vize alınıyor ben KKTC de çalışıyorum uzun yıldır bana vize cikarmi kaç günde çıkar bana vize ogrenebilirmiyim lutfen, banka hesap cüzdanı nerden alacağım, işyerinden evrak gerekir mi?KKTC'de çalışan kişilere Bulgaristan Vizesi nasıl veriliyor
Bulgaristan üzerinden Sırbistan Transit Vize
M. Otacıoğlu 19/03/20, 01:21 Cevabı Görüntüle
Selam,

Ben 1 yıldan fazla süredir Sırbistan'da çalışıyorum. Sırbistan'da oturum iznim var. Daha önceden 2 ayrı defa Bulgaristan transit vizesi aldım. İlkini 1 gidiş geliş aldım. ikinci aldığımı 6 ay aldım multi geçiş. 27.03.2020 tarihinde vizemin zamanı doluyor.

Şuanda corono virüsü sebebiyle Türkiye'ye acil giriş yaptım. ve yaklaşık 1 hafta sonra vizem doluyor. yine arabamla gitmem gerekiyor.

ilk defa Türkiye'den vize başvurusu yapacağım. Yardımcı olur musunuz? Bulgaristan üzerinden Sırbistan Transit Vize işlemleri nasıl oluyor
Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar Bulgaristan güncel evraklar
C. karaçağıl 10/03/20, 12:12 Cevabı Görüntüle
Bulgaristana üç günlük gezi yapmak istiyorum vize cıkarmam gerekiyormu Bulgaristan vizesi için gerekli evraklar Bulgaristan güncel evraklar
Bulgaristan c vize ücreti ne kadar Bulgaristan d vize ücreti ne kadar?
M. Bilgin 09/03/20, 10:47 Cevabı Görüntüle
2007 yilinda kamu kurumundan uzman dr. Olarak emekli oldum. Bulgaristan D vizesi almak istiyorum. Esim emekli degil. Bu vizeye birlikte basvurabiliyormuyuz. İlk aşamada eşimle birlikte gitmek istiyoruz Sureci sizinle yurutmek istiyoruz. Bize yardimci olacaginiza inaniyoruz. Nereden baslayacagiz.
Not:Sakarya Pamukova Kadikoyunde ikamet ediyoruz. Bulgaristan c vize ücreti ne kadar Bulgaristan d vize ücreti ne kadar?
Bulgaristan Vize Ücreti 2020
F. İnce 21/02/20, 11:43 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan'a atalarımın geldiği yerleri görmek için gitmek istiyorum. Kubrat'ın Tochilari köyünde uzaktan akrabam var. Ama onun evinde kalıp onlara yük olmak istemem. Elbet Kubrat'ta ekonomik bir otel bulurum diye düşünüyorum. Bulgaristan vizesi alabilmek için otel antetli rezervasyon yazısı bulamam herhalde. Emekliyim. Seyahat masraflarımı rahatlıkla karşılayabilirim. Otobüsle gitmeyi düşünüyorum. Vize alabilir miyim? Bulgaristan vize ücreti 2020 ne kadar?
İyi çalışmalar...
Bulgaristan Turistik Multi Vize
D. Süren 19/02/20, 13:44 Cevabı Görüntüle
Merhaba, ben 6 aylık çok girişli çıkışlı turist vizesine başvurmak istiyorum şuan çalışanım. fakat 6 aylık vizenin 6 aydan daha kısa süre çıkması gibi bir olasılık söz konusu mu? Teşekkür ederim. Bulgaristan Turistik Multi Vize veriyor mu?
Bulgaristan vize ücreti ne kadar? Bulgaristan vizesi kaç para?
T. ÖZGÜR ÖZBEY 18/02/20, 01:56 Cevabı Görüntüle
Ankara Çankaya belediyesinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Bulgaristana turist olarak gitmek istiyorum. Hiç yurt dışına çıkmadım daha önce vize alabilir miyim Bulgaristan vize ücreti ne kadar? Bulgaristan vizesi kaç para?
Bulgaristan vize harcı ne kadar Bulgaristan vize harcı nereye yatıyor?
H. Toprak 15/02/20, 06:06 Cevabı Görüntüle
Türkiyeden Emekliyim bulgaristan ülkesinden oturum almak istiyorum,Bulgaristan vize harcı ne kadar Bulgaristan vize harcı nereye yatıyor? tercümeler tasdikler ve işçilik toplam kaç paraya malolur.. Bilgi verebilirmisiniz, Emekli oturumu ile Avrupa ülkelerine gidiliyor mu?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';