x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan Vize Ücreti 2020

F. İnce 21/02/20, 11:43
Bulgaristan'a atalarımın geldiği yerleri görmek için gitmek istiyorum. Kubrat'ın Tochilari köyünde uzaktan akrabam var. Ama onun evinde kalıp onlara yük olmak istemem. Elbet Kubrat'ta ekonomik bir otel bulurum diye düşünüyorum. Bulgaristan vizesi alabilmek için otel antetli rezervasyon yazısı bulamam herhalde. Emekliyim. Seyahat masraflarımı rahatlıkla karşılayabilirim. Otobüsle gitmeyi düşünüyorum. Vize alabilir miyim? Bulgaristan vize ücreti 2020 ne kadar? İyi çalışmalar...
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Faruk Bey Merhaba, eğer davetiye alma imkanınız yok ise seyahat amacınıza en uygun vize ikinci türü, Bulgaristan için turistik vizedir. Bu vize türünde satın alınmış hotel rezervasyonu ya da konfirmeli (Hotelin antetli kağıdına hotelden kaşeli imzalı, seyahat tarihlerinizi ve isim soyisminizi içeren) rezervasyon talep edilmektedir. Firmamız ile yürüteceğiniz vize işlemleriniz için henüz hotel rezervasyonunuzu oluşturmadıysanız bu konu ile ilgili de destek olabilmekteyiz. Sizlerin Pasaport aslı, 2 adet biyometrik fotoğraf, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği ve mesleki durumunuz gösterir bir evrak sunmanız başvurunuzu yapabilmemiz için yeterli olacaktır.

Emekliler için Bulgaristan turistik vize işlemlerinde her başvuruda kısa süreli ve tek girişli olarak verilmektedir. Bu sebeple seyahat tarihleriniz doğru belirlemeniz gerekmektedir. Eğer seçenek olarak Bulgaristan'da yaşayan akrabalarınızdan davetiye alabilirseniz, davetiye üzerinde belirtilen seyahat tarihlerine de bağlı olarak, turistik vizelere nazaran biraz daha uzun süreli vize talep edilebilir. Bulgaristan Konsolosluğu, turistik vizede ortalama 10 günlük bir vize vermekte, aile ziyaretlerinde ise davetiye sürenize bağlı olarak 30 güne kadar vize talep edilebilmektedir. İster turistik ister aile ziyareti vizesi olsun, talep edilen bu kalış sürelerine tek girişli vizeler verilmektedir. Bulgaristan vize ücreti 2020 yılı fiyatlarımızla ilgili güncel bilgileri sitemizdeki telefon numaralarından bizleri arayarak müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz. müşteri temsilcilerimiz sizlere vize ile ilgili detaylı bilgiler içeren bir bilgilendirme maili yönlendirecektir.

Saygılarımızla,

Özlem Dağdelen/ +90 (212) 963 50 14

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';