x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan Hakkında Sorular & Yorumlar

Bulgaristan ile ilgili merak ettiklerinizi sorun , yardımcı olalım.

Uzman danışmanlarımız sizlere en iyi hizmeti ve cevabı verecektir.

Soru Sor

Bulgaristan vize ücreti 2021
MH 06/04/21, 15:36 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan vize ücreti 2021 için bilgi alabilir miyim? Ücretlerin içinde kapsadığı neler var?
Bulgaristan d vizesi nedir?
S. D 06/04/21, 14:38 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan d vizesi nedir ? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? EAGVS d vize işlemimi yapabilir mi? D vizesi ücreti ne kadardır?
Bulgaristan Konsolosluğu Evrak Tasdik
O. Tolpyehina 29/06/20, 10:15 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan ikametli bir avukat için bir vekalet vermek istiyorum. Bulgarca bilmiyorum. Randevu almak şart mi? Bulgaristan Konsolosluğu Evrak Tasdik işlemleri nasıl yapılıyor?
Bulgaristan D Vize Şirket Ortağı
F. Öztürk 25/06/20, 02:07 Cevabı Görüntüle
Türkiyede emekli olup, Bulgaristan da d Vize ile oturum aldim.., 6ay gecti 1yil daha uzattilar ve Ben Burda Ltd st kurdum..19 Kişiler calistirmak zirundamiyim..-birde türkiyede emekliyim Sigorta yatirmam gerekiyormu..-oturumumda skinti olurmu? Bulgaristan D Vize Şirket Ortağı olarak nasıl alınır?
Emeklilik Üzerinden Bulgaristan Oturumu
N. SERCAN 18/06/20, 12:16 Cevabı Görüntüle
1954 doğumlu polis emeklisiyim.bekar ve hususi yeşil pasaportum mevcuttur. bulgaristan cumhuriyeti devletinde oturmaizni talep etmek istiyorum. tefaruatlı bir şekilde tarafıma bilgi verilirse memnun olurum. corana viristen önce vizesi istediğim zaman gidebiliyordum ne zaman açılacak etraflıca bilgi verirseniz memnun olurum. şimdiden teşekkürler.iyi çalışmalar dilerim.
Bulgaristan Ziyaret Vizesi
A. Düz 18/06/20, 03:39 Cevabı Görüntüle
Merhaba adım Anıl 18 yaşındayım bu sene üniversitede tanıştığım bulgar ve türk vatandaşı olan bir arkadaşımın kırcaalide bulunduğu beraber gideceğimiz köy evinde tatil için bulgaristan vizesine başvurmayı düşünmekteyim ve tabiki kısa süreli tek girişli bi vizeye ihtiyacım var muhtemelen 2 en fazla 3 hafta kalacağım aynı zamanda turistik amaçlı bir seyahat olacak. Vize işlemlerim olumlu şekilde sonuçlandığı taktirde hemde mesafe yakın olduğu için arkadaşım ki zaten bulgar vatandaşı onun ailesine ait şahsi arabaları ile gidip geleceğim bu ayrıca bir sorun olurmu? Uçak bileti otobüs bileti vs almayacağım fakat bunu rezerve edip konsolosluğa göstermek gerekirmi? Bulgaristan Ziyaret Vizesi işlemi mi yaptırmak gerekir?

---eğer konaklayacağım yer vs arkadaşımın mekânı olduğu için onun davet göndermesi daha mı iyi olur? fakat davet gönderecekse nasıl olacak kendisi çift vatandaş olmasına rağmen istanbulda yaşıyor?

---bu başvurularda otel yeri yerine direkt arkadaşımın evinin bulunduğu adresi vermem daha sağlıklı olurmu?

---sunduğunuz hizmetin ücreti nedir?

---eğer vize başvurusu reddedilirse kurumunuz sunduğu hizmet için ücret talebinden vazgeçiyormu?

---eğer vizem reddedilirse ödediğim vize ücreti geri ödeniyormu?
En yakın zamanda sorularımın yanıtlanması dileğiyle çok teşekkür ederim şuan COVID-19 Salgını olduğunun farkındayım ve sanırım duyduğuma göre bulgaristana giren kişiler 14 gün karantina sürecine tabi tutuluyormuş fakat bu ben işlemlerimi halledene kadar ve aklımda bulunan tarih dolayısıyla o zamana kadar ortadan kalkabilir bunu göz önünde bulundurursanız sevinirim ağustos 15-eylül 5 gibi düşünüyorum giriş çıkışımı.
Bulgaristan vizesi nasıl alınır? Bulgaristan 2020 yılı evrak listesi?
Y. denizeri 16/06/20, 04:06 Cevabı Görüntüle
Bulgaristan vizesi nasıl alınır? Bulgaristan 2020 yılı evrak listesi nedir? Eylül ayında akrabalarımı ziyaret etmek için gitmeyi planlıyorum yardımcı olabilir misiniz
Schengen ile Bulgaristan’a girilir mi Bulgaristan’a Schengen ile gitme
B. GEZER 12/06/20, 11:20 Cevabı Görüntüle
Merhaba, Schengen ile Bulgaristan’a girilir mi Bulgaristan’a Schengen ile gitme, Yunanistan'dan tek girişli vize verdiler bununla Bulgaristan'a girebilir miyim? Acil cevap verebilirseniz sevinirim.
Bulgaristan Eş Üzerinden Oturum
B. GEZER 12/06/20, 11:19 Cevabı Görüntüle
Merhaba, kızım Bulgaristan vatandaşı ile evlendi. Sofya da kalıyor. D vizesi için başvuruda bulunacak. Gerekli evrakların neler olduğunu ve vize için randevu alınıyor mu öğrenmek istiyorum. Edirne'den başvuru bayacak. Teşekkürler.Bulgaristan Eş Üzerinden Oturum için bilgi verebilir misiniz?
Bulgaristan'a vize var mı Bulgaristan vize veriyor mu?
c. deniz 09/06/20, 12:19 Cevabı Görüntüle
Size bir sorum olacaktı… Bulgaristan’a vize var mı ? Ben yeni pasaport çıkarttırdım yeşil pasaport sahibi bir arkadaşımla birlikte gezmek görmek için Bulgaristan’a gitmeyi düşünüyoruz, yeşil pasaporta Bulgaristan’a vize var mı? Bulgaristan vize veriyor mu? yardımcı olabilir misiniz?
Bulgaristan Oturum Kartı Uzatma
M. Güney 05/06/20, 20:41 Cevabı Görüntüle
Merhaba, eski göçmenim, D vizemi aldıktan sonra Bulgaristan'dan oturum kartımı aldım, vatandaşlık sürecimi bekliyorum ancak oturum kartımı (liçna kartımı) kısa süreli verdikleri için süresi doluyor, İstanbul konsolosluğundan randevu almayı deniyoruz ama randevu alamıyoruz, ne yapmam gerekir?Bulgaristan Oturum Kartı Uzatma için nasıl baş vurabilirim?
Bulgaristan Öğrenci Oturum Vizesi
f. uzun 04/06/20, 18:00 Cevabı Görüntüle
merhaba bulgaristan vizesi için bilgi almak istiyorum. Bulgaristan'da öğrenciyim onun için gerekli evraklar belgeleri öğrenmek istiyorum. Bulgaristan Öğrenci Oturum Vizesi nasıl alınıyor, hangi evraklar gerekli?
Bulgaristan Turist Vizesi
H. BERK 03/06/20, 23:24 Cevabı Görüntüle
Turistik vize başvurusu için iletişime geçmek istiyorum. Ne kadarlık vize verilir, kolay alınmıyor deniliyor doğru mu? hotel rezervasyonumu internet üzerinden yaptırdım kabul edilir mi? Bulgaristan Turist Vizesi nasıl alınır?
Bulgar Vatandaşları Türk Pasaportuna Vize Alabilir mi?
B. dindar 03/06/20, 12:27 Cevabı Görüntüle
Merhaba annem 1991 yılında vize ile geldi daha sonra hiç bulgaristana gitmedi mevcut yeşil bir bulgar pasaportu var elinde o yenilenebilir mi? Yoksa sıfırdan çifte vatandaşlık başvurusu mu yapması gerekli? Annem Bulgaristan'a Türk pasaportu çıkarttırarak gidebilir mi? Bulgar Vatandaşları Türk Pasaportuna Vize Alabilir mi?
Bulgaristan Özel Ziyaret Vizesi
C. yıldırım 31/05/20, 18:52 Cevabı Görüntüle
Akraba ziyareti için bulgaristana 1 aylık vize almak istiyorum ve bu bir aylık süre içinde yunanistan ve romanyaya da günü birlik gidip gelebilir miyim? Bulgaristan Özel Ziyaret Vizesi alma koşulları nelerdir?
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';