x
Bulgaristan

Vize İşlemleri

Bulgaristan

Bulgaristan vize ücreti 2021

MH 06/04/21, 15:36
Bulgaristan vize ücreti 2021 için bilgi alabilir miyim? Ücretlerin içinde kapsadığı neler var?
EUROASIA Müşteri Temsilcisi

Vize ücreti Bulgaristan başvuru sahibinin yaşına ve başvuruda bulunulacak olan vize türüne göre farklılık arz etmektedir.  Öncelikle ihtiyacınız olan vize türünü belirlemekte fayda vardır. Bunun için Edirne EAGVS ofisimizi arayarak veya ofisimizi ziyaret ederek ihtiyacınız doğrultusundaki vize türünü yetkililerimizin yardımıyla belirleyebilirsiniz.

Bulgaristan Vatandaşlığına sahip olan eşler için ve Bulgar vatandaşı ile evlilik yapan vatandaşlar evliliklerini Bulgaristan’da tanıtmışlar ise konsolosluğa Bulgar evlilik cüzdanını (Grajdanski brag) sundukları takdirde Bulgaristan vizesi ücret ödemekten muaftırlar.

Bulgaristan C tipi vizeler için Bulgaristan vizesi ücreti konsolosluk harç bedeli 60 Euro’dur. Bulgaristan Konsolosluğu vize başvurularının değerlendirilmesi amacıyla konsolosluk tarafından belirlenen harç ücretlerinin başkonsolosluk hesabına yatırılması gerekmektedir. Bu ücret konsolosluk tarafından talep edilmektedir.

Bulgaristan Cumhuriyeti Ukrayna, Moldova, Arnavutluk, Ermenistan ve Bosna-Hersek ülkeleri ile arasındaki vize anlaşması nedeniyle bu ülkelerden birinin vatandaşlığına sahip olanların ödemesi gereken Bulgar vizesi ücret 35 Euro’dur.

Davetiye ya da otel konfirmasyon bedeli olarak 20 - 40 Euro arasında bir ücret mevcuttur. Tüm Kısa süreli Bulgaristan vizesi türleri için ücret aynı olup kendi aralarında değişiklik göstermemektedir.

Seyahat Sigortası için bir aylık ücreti 18 Euro’dur. 2 aylık ücreti 25 Euro’dur ve 3 aylık ücret ise 30 Euro’dur.

Yetkili acente ve vize hizmeti aldığınız merkezlerin ücretleri konsolosluk harç bedelinden ayrı olarak talep edilmektedir.

Bulgaristan Konsolosluğu 12 yaşa kadar çocuklardan Bulgar vizesi ücreti istememektedir.

Euroasia Global Visa Services (EAGVS) hizmet bedeli 30 Euro'dur.

“D” türü vize içeriği Bulgaristan’da evi bulunan kişiler, oturum izni, uzun süre öğrenim görecek öğrenciler, emekliler, Bulgaristan’da vatandaşlık hakkı bulunanlar, şirket temsilciliği olan kişiler gibi uzun süre kalış gerektiren durumlarda alınması gereken vize türüdür. D tipi Bulgaristan vize ücreti 2021 danışmanlık süreçlerine ve faydalanılan ek hizmetlere göre değişiklik göstermektedir. Daha detaylı vize ücreti Bulgaristan bilgilendirmesi için Edirne EAGVS ofisimizi arayarak yetkililerimizden konu ile ilgili destek alabilirsiniz.0 850 241 04 48

Saygılarımızla,

İyi günler

bulgaristan vize ücreti 2021

Cevap Ver
EUROASIA GLOBAL VISA SERVICES

 

 
BASE_URL = '';